Rosalie uit Tilburg

Rosalie uit Tilburg

19 juni 2011 - 2 november 2011

Op dinsdag 1 november is onze wereld stil komen te staan. Het verschrikkelijke ongeluk dat ons in zwembad Reeshof trof en waarbij we Rosalie hebben verloren, heeft ons leven voorgoed veranderd.

We hebben veel steun van onze familie en vrienden. We beseffen dat er heel veel mensen met ons meeleven en ons steunen in ons verdriet. Dat waarderen wij enorm en wij bedanken hen voor hun steun. Wij hopen dat zij begrijpen dat wij er op dit moment de voorkeur aan geven om in besloten kring afscheid te nemen. Wij hebben dit condoleanceregister geopend, zodat wij op een later tijdstip deze hartverwarmende reacties kunnen bekijken.

Met vriendelijke groet, namens Jeroen en Yvonne, en familie
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         61 t/m 80 van 1993        Volgende >
Beste ouders van Rosalie,
Ik wil jullie alle sterkte wensen met het verlies van jullie kindje. Het ongeluk is inmiddels ruim een maand geleden gebeurd, en je hoort er niets meer over in het nieuws, maar ik denk er nog vaak aan. Ik heb zelf een dochtertje dat precies één maand eerder is geboren dan Rosalie en het nieuws heeft me enorm geraakt. Nogmaals heel veel sterkte gewenst. Linda 
Op 10 december 2011
om 11:02 getekend door:
L.i.n.d.a.
Dit is niet ok
Lieve Rosalie en ouders,
Wat een enorm groot verlies, ik denk vaak aan jullie. Ik wens jullie alle kracht, warmte en liefde toe die jullie nodig hebben.
Jessy 
Op 8 december 2011
om 15:30 getekend door:
J.e.s.s.y.
Dit is niet ok
Beste ouders van Rosalie,

Wellicht laat, maar niet minder gemeend, wil ik jullie van harte condoleren met het grootste verlies dat maar denkbaar is: een kind kwijt raken, zo'n lief klein meisje en dan nog wel op zo'n onvoorstelbare manier. Het heeft mij als moeder in de Reeshof -ook al ken ik jullie niet- al die weken bezig gehouden. Ik kan niet langs het zwembad rijden zonder te voelen hoe intens verdrietig jullie moeten zijn. Het lijkt me ondenkbaar moeilijk dit een plaats te geven. Ik wil jullie graag daarbij heel veel sterkte en kracht wensen zeker in deze december-periode, die zo'n fijne periode had moeten zijn. Ons gezin leeft met jullie mee; we hopen dat er in het nieuwe jaar voor jullie op de een of andere manier toch weer lichtpuntjes mogen komen. 
Op 7 december 2011
om 23:22 getekend door:
M.a.r.j.o.l.e.i.n.
Dit is niet ok
Yvonne & Jeroen,
Sterkte met het verwerken van dit verlies. Wij kunnen ons niet voorstellen hoe jullie je voelen, maar we leven met jullie mee. Woorden schieten tekort...
Groeten uit Goirle. 
Op 7 december 2011
om 18:03 getekend door:
R.o.b.i.n.,. .R.e.n.a.t.e. .&. .T.h.o.m.a.s.
Dit is niet ok
beste ouders,
een maand geleden is jullie wereld op z'n kop gezet. Vreselijk. Hoe is het mogelijk om in een bericht de juiste woorden te vinden om jullie iets van steun te geven. Sterkte en hopelijk hebben jullie veel aan jullie familie en vrienden. 
Op 5 december 2011
om 10:13 getekend door:
D.a.n.i.e.l.l.e.
Dit is niet ok
Lieve familie van Rosalie,
Het verschrikkelijke bericht wat mij via de media bereikte houdt mij al een maand bezig. Ik vind het zo erg wat er is gebeurd...
Niemand heeft een antwoord op de vraag waarom. We kunnnen jullie alleen maar laten weten dat er in heel Nederland met jullie wordt meegeleefd.
Zoals iemand hieronder schrijft: jullie worden niet vergeten, ik bid voor jullie; dat jullie de kracht mogen vinden om door te gaan met dit grote verlies.

Heel veel sterkte toegewenst van een meelevende moeder van een baby van 3 maanden. 
Op 3 december 2011
om 14:14 getekend door:
K.a.r.i.n.
Dit is niet ok
jeroen en yvonne, mijn dochter is 1 week later geboren, ik denk nog nog elke dag aan jullie kleine rosalie. het had gewoon niet mogen gebeuren!! het is echt verschrikkelijk. maar jullie krijgen veel steun en liefde van familie en vrienden. dus hopen dat jullie het een plekje kunnen geven, want het leven gaat verder... Liefs een mama 
Op 2 december 2011
om 9:37 getekend door:
e.e.n. .m.a.m.a.
Dit is niet ok
Wat een verdriet en wat een onrecht... Als vader van 2 dochters weet ik hoe bezorgd je om je kind kunt zijn en weet ik hoe verbonden je met ze bent. Voor jullie zal die verbondenheid er ook altijd zijn maar tegelijkertijd het gemis.Ik wens jullie heel veel sterkte, liefde en steun aan elkaar toe. 
Op 1 december 2011
om 22:06 getekend door:
H.u.u.b. .d.e.n. .O.u.d.e.n.
Dit is niet ok
Vandaag een maand geleden , ik kan het nog steeds niet bevatten...
Jullie zijn de afgelopen maand niet uit mijn gedachten geweest.
Elke dag denk ik aan jullie meisje en ik wil jullie nogmaals heel veel sterkte wensen .
Kan nog steeds geen woorden vinden , maar wil graag laten weten dat ik aan jullie denk.

liefs Wendy 
Op 1 december 2011
om 22:06 getekend door:
W.e.n.d.y. .,. .M.a.u.r.i.c.e. .,. .J.a.c.k. .e.n. .D.e.s.t.i.n.
Dit is niet ok
Lieve Jeroen en Yvonne,

Een maand geleden is jullie wereld ingestort. Een ondenkbare tragedie werd ineens werkelijkheid. Het mooiste en dierbaarste wat er is, is jullie plots ontnomen. Zo oneerlijk!
Er is geen dag voorbij gegaan dat ik niet aan jullie en kleine Rosalie gedacht heb.

Als een klein wit wolkje,
gedreven door de wind.
Kwam ze even bij jullie
even was ze jullie kind.

Zij is gekomen
en moest plots weer gaan.
Maar toch zal zij altijd
deel uitmaken van jullie bestaan.

Ik hoop dat jullie veel hebben aan alle steun van familie en vrienden. Dat jullie de kracht en levenslust terugvinden door te gaan en dat de dagen van licht weer gaan komen.

Heel veel sterkte en ik denk aan jullie!

Liefs Elle 
Op 1 december 2011
om 21:53 getekend door:
E.l.l.e.
Dit is niet ok
Het is vandaag een maand geleden dat die totaal onverwachte, verbijsterende klap viel die aan jullie lieve Rosalie het leven zelf kostte, en die jullie voor een hele tijd je levenslust heeft afgenomen.

Dit wordt niet door anderen vergeten!

De levenslust zal ooit terugkomen, ook al is het in een wat andere vorm. Vertrouw daarop! Doorsta moedig de tijd die nodig is om schrijnende open wonden te veranderen in littekens. 
Op 1 december 2011
om 17:24 getekend door:
F.r.a.n.c.i.n.a.
Dit is niet ok
Wat verschrikkelijk...met tranen in mijn ogen hoorde ik het aan op het nieuws...zulk oneerlijk lot wat jullie treft...en wat een verdriet...


Weet dat een engeltje voor altijd in je hart woont.

Heel veel sterkte met dit immense verdriet.

Een warme omhelzing van een vreemde maar met veel meeleven. 
Op 30 november 2011
om 12:25 getekend door:
J.o.y.c.e.
Dit is niet ok
Ik wens jullie heel veel sterkte om dit grote verdriet samen te verwerken. 
Op 30 november 2011
om 8:25 getekend door:
S.o.f.i.e.
Dit is niet ok
mijn vriendje en ik hebben gehuild om jullie..gewoon het lezen van de tekst, we hebben zelf ook kinderen en een van de namen komt overeen en ook gaan we vaak zwemmen daar..dan ineens schiet je vol en voel je het verdriet van ouders..van jullie..wat een zielig verhaal..hopelijk hebben jullie steun aan elkaar, jullie verdriet voelt hetzelfde en niemand anders weet wat een gemis..jullie kleine meisje is nu een ster..veel sterkte van een mama.. 
Op 29 november 2011
om 20:59 getekend door:
s.u.z.i.e.
Dit is niet ok
hallo beste ouders van zo'n klein prulleke, het is nu alweer een aantal weken verder en hoor je er al niets meer van want hoe hard het ook klinkt voor het merendeel is het alweer oud nieuws maar voor jullie niet, en zal het ook nooit oud nieuws worden. de eerste weken gaat het voorbij zonder dat je er erg in hebt want dan word je geleefd en ga je in een soort waas op de automatische piloot want er moet zoveel geregeld worden en overal aan gedacht worden. Maar nu begint het pas echt je begint nu echt je kindje te missen en te snappen dat je hier op de een of andere manier een verwerking moet zien te vinden maar hoe dat gaat toch niet je krijgt toch een kindje voor altijd. ik hoop echt dat het jullie gaat lukken om samen met elkaar deze periode door te komen en het jullie verder heel goed mag gaan. ik zal en zeker met de feestdagen veel aan jullie denken en zal met de kerstmis zeer zeker een kaarsje voor jullie en rosalie aansteken. veel sterkte en liefde gewenst groetjes marga t 
Op 29 november 2011
om 14:51 getekend door:
m.a.r.g.a. .t.
Dit is niet ok
Beste familie,
Ik heb heel erg vaak aan jullie moeten denken. Ik ben zo geschrokken van dit vreselijke ongeluk. Ik ken jullie helemaal niet, maar het moet vreselijk zijn voor jullie. Zo'n stom ongeluk. Ik ga zelf ook vaker zwemmen met mijn dochtertje, heb er sinds jullie bericht geen zin meer in gehad.
Ik hoop dat jullie het een beetje redden. Heel erg veel sterkte van iemand die heel erg met jullie meeleeft uit Nijmegen. 
Op 28 november 2011
om 16:46 getekend door:
D.a.n.i.e.l.l.e.
Dit is niet ok
Beste Ouders en familie

Ik wil via deze weg jullie heel veel sterkte wensen met dit zeer grote verlies.Zeker nu ook nog eens de feestdagen voor de deur staan dat voor jullie nu geen feest periode meer zal zijn.

Lief klein meisje Rosalie rust zacht.

moeder uit de reeshof. 
Op 27 november 2011
om 22:10 getekend door:
D.a.p.h.n.e.
Dit is niet ok
We leven met jullie mee, als jong gezin is dit verlies niet te bevatten. Veel kracht en steun gewenst.

Mark uit Tilburg 
Op 26 november 2011
om 11:20 getekend door:
M.a.r.k.
Dit is niet ok
Jeroen en Yvonne,

ik vind het vreselijk wat jullie kleine meisje overkomen is.
Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe. 
Op 25 november 2011
om 22:42 getekend door:
I.n.e.k.e.
Dit is niet ok
Zo verdrietig om een jong gezin dat ik niet ken. Heel veel sterkte met dit enorme verlies.

Dag lief klein meisje Rosalie. 
Op 25 november 2011
om 22:24 getekend door:
M.a.r.l.i.j.n.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5 6 7 ... 100      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
voorRosalie
op 4 november 2011

Contact met beheerder >
Contact met voorRosalie:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Rosalie uit Tilburg

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto