Jan van Zanten

Jan van Zanten

30 oktober 1933 - 7 juni 2017

"Volg je Hart"

Een persoonlijke condoleance of wens kunt u op deze site doorgeven
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 59        Volgende >
Gecondoleerd met het verlies.
Deze man heeft goede dingen gedaan en met liefde.
Ik wens Riet en Carla en overige familie sterkte.
Sorry voor deze late reactie maar zag bij toeval deze condoleance site.
Ilonka Hoencamp egv Gram 
Op 27 september 2017
om 3:22 getekend door:
I.l.o.n.k.a. .G.r.a.m. .H.o.e.n.c.a.m.p.
Dit is niet ok
Beste Jan,

Ik zag jou als mijn leermeester. Overal waar ik trainde kwam je even langs. Met goede tips en humor. Altijd oprecht en met liefde voor het spel. Ik ben een bevoorrecht mens, dat ik jou heb mogen leren kennen.
Coco Fares 
Op 18 juni 2017
om 21:21 getekend door:
C.o.c.o. .F.a.r.e.s.
Dit is niet ok
Beste familie,
Alhoewel ik Jan pas het laatste jaar heb leren kennen, trof mij direct zijn enorme 'drive' om weer de oude te worden. Hij werd daarbij heel erg gesteund door zijn vrouw en dochter Carla die hem altijd naar de therapie bracht.
Ik kan mij voorstellen dat hij met diezelfde passie zich heeft ingezet voor het damesvoetbal in eerdere jaren. Fijn dat ik hem heb mogen leren kennen.
Heel veel sterkte de komende tijd! 
Op 18 juni 2017
om 19:28 getekend door:
M.o.n.i.c.a. .v.a.n. .d.e.r. .V.l.i.e.t.
Dit is niet ok
Jan,

Bedankt voor alle mooie momenten die we bij DTS mee gemaakt hebben. Jij hebt een start gemaakt om DTS omhoog te brengen en kijk waar we nu staan. Wat zal het raar zijn als we je straks, met onze wedstrijd tegen Saestum, niet meer langs de lijn zien staan. De herinneringen zullen altijd blijven...Rust zacht!

Iedereen veel sterkte met dit verlies.

Linda & Kirsten 
Op 15 juni 2017
om 8:40 getekend door:
L.i.n.d.a. .H.e.l.b.l.i.n.g.
Dit is niet ok
Jan, je had al een tijd problemen met je gezondheid. Maar het bericht van je overlijden kwam wel aan. Zoveel mooie herinneringen! Jij was altijd in de weer om iedereen bij elkaar te krijgen en te houden. Fanatiek, enthousiast, gezellig, eerlijk en altijd aandacht voor zijn meiden! Dag Topper!
Iedereen heel veel sterkte en denk aan de mooie tijden met Jan. 
Op 14 juni 2017
om 21:15 getekend door:
A.n.i.t.a. .V.e.r.w.o.e.r.d.-.v.a.n. .D.i.e.t.e.n.
Dit is niet ok
Beste familie,

Gecondoleerd met het verlies van Jan. We denken vooral terug op die bijzondere jaren bij Saestum waarbij Jan zijn rol op een zo voor Jan typerende eigen wijze vervulde. Met een prachtig team en mooie prijzen als resultaat.

Jan,
We herinneren nog die keer dat jij een wedstrijd organiseerde bij de KNVB tegen journalisten. Die schreven immers niet altijd positief over vrouwenvoetbal. Nou dat hebben ze geweten. We wonnen met grote cijfers en tot gevolg een positief stuk in de krant. Jij super trots op ons en op het resultaat met als mooie bijkomstigheid positieve verhalen over vrouwenvoetbal.

We hadden gehoopt dat je het EK in eigen land nog mocht meemaken. Het was je helaas niet gegund. Rust in vrede.

Annemiek(Ab) & Tessa 
Op 14 juni 2017
om 21:07 getekend door:
A.n.n.e.m.i.e.k. .v.a.n. .W.a.a.r.d.e.n.
Dit is niet ok
Jan ik heb je leren kennen als een gedreven figuur die gaat voor de winst. Je kwaliteiten als trainer van het dames voetbalteam zijn landelijk gewaardeerd. Jaren geleden heb ik met je gesproken over een tweeling die bij Muiden in de dames 1 speelden en jij kende ze gewoon. Later met die meiden gesproken en ja die kenden jou ook. Je humor kon ik je delen. Kortom je ben een fijne vent ik ben blij je gekend te hebben.
Rust zacht Dirk Streefkerk 
Op 14 juni 2017
om 15:00 getekend door:
D.i.r.k. .S.t.r.e.e.f.k.e.r.k.
Dit is niet ok
Lieve Jan,

Fijn dat we elkaar onlangs nog gezien en gesproken hebben. Wat hebben we prachtige tijden gehad bij Patria, Aglaya en Saestum! Ik had het niet willen missen en de mooie herinneringen blijven voor altijd! Je was een man met een hart van goud. Rust zacht Jan.

Lieve Riet, Carla, Wilbert en Jon,

Sterkte morgen. In gedachte ben ik bij jullie. Ik wens jullie kracht en liefde voor de tijd die komen gaat
zonder Jan.

Liefs Trea 
Op 14 juni 2017
om 13:23 getekend door:
T.r.e.a. .v.d. .A.k.k.e.r.
Dit is niet ok
Beste familie,

Gecondoleerd en heel veel sterkte. Lieve Jan, ik ga je missen en rust zacht! 
Op 14 juni 2017
om 13:02 getekend door:
N.a.t.a.s.j.a. .v.a.n. .d.e. .K.u.i.l.
Dit is niet ok
Beste Riet, Carla en verdere familie, gecondoleerd! Namens het bestuur van ZSC Patria wensen wij jullie veel sterkte toe. Wie kent Jan niet bij het vrouwenvoetbal. Ooit bij onze club begonnen met Reijer van de Kuil. Zelfs een paar jaar terug nog met een paar dames van het oude elftal een wedstrijd van oud tegen nieuw gevoetbald. En daarna kwam hij af en toe nog even om het hoekje kijken bij ons dames elftal. Toch nog een beetje blauw bloed. Jan was een strenge maar zeer goede trainer en denk dat heel veel dames een hele hoop van hem geleerd hebben. Beste Jan, we zullen je nooit vergeten. Rust zacht! 
Op 14 juni 2017
om 12:58 getekend door:
B.e.s.t.u.u.r. .Z.S.C. .P.a.t.r.i.a.
Dit is niet ok
Riet, Carla, Wilbert en Jon, gecondoleerd met het grote verlies. Jan, met zijn bijzondere humor en Utrechts accent gaan we zeker missen. Hij was recht voor zijn raap en dat maakte hem bijzonder. Heel veel sterkte de komende tijd. 
Op 14 juni 2017
om 11:53 getekend door:
R.i.e.t.a.,.M.a.r.c.o.,.R.e.m.c.o.,.T.o.m.
Dit is niet ok
Gecondoleerd. Vrouwenvoetbal zonder Jan. Het zal wennen zijn, maar zijn naam zal altijd blijven voortbestaan. Hij heeft veel betekend voor ontelbare speelsters. Hij zal gemist worden, maar een fijne herinnering blijft. 
Op 14 juni 2017
om 10:39 getekend door:
F.r.a.n.k. .K.a.l.i.s.
Dit is niet ok
Jan,
Ik schrok van het bericht dat de vrouwenvoetbalvelden het vanaf nu zonder je altijd hartelijke aanwezigheid moeten doen. Ik zag je graag: enig in je soort. Altijd goed gemutst met een originele mening, die je overigens nooit opdrong. Je was een fijn mens om in de buurt te zijn. Ik zal je missen.
Gecondoleerd en veel sterkte voor de familie. 
Op 14 juni 2017
om 8:29 getekend door:
W.e.l.m.o.e.d.
Dit is niet ok
Beste familie,

Gecondoleerd met dit grote verlies. Zelf heb ik maar heel kort onder Jan gevoetbald bij Patria omdat hij kort daarna met de dames naar Saestum vertrok. Eens een Patriaan, altijd een Patriaan. Leuk was dan ook dat hij een aantal jaren terug met een aantal oud-speelsters bij Patria terug kwam voor een wedstrijd van oud tegen nieuw. Terug op het front kwam hij ons damesteam af en toe eens aanmoedigen, dus toch nog een beetje blauw bloed. Ik wil de familie heel veel sterkte wensen en lieve Jan, rust zacht! 
Op 13 juni 2017
om 21:54 getekend door:
N.a.t.a.s.j.a. .v.a.n. .d.e. .K.u.i.l.
Dit is niet ok
Beste Riek, Carla en verdere familie. Gecondoleerd! Namens het bestuur van ZSC Patria willen wij jullie heel veel sterkte wensen. Denk dat wij als vereniging heel erg trots mogen zijn dat zo'n geweldige trainer bij onze voetbalclub begonnen is. Zelfs de laatste jaren kwam hij af en toe nog even om het hoekje kijken bij ons dameselftal. Jan, we zullen je nooit vergeten, rust zacht! 
Op 13 juni 2017
om 21:34 getekend door:
B.e.s.t.u.u.r. .Z.S.C. .P.a.t.r.i.a.
Dit is niet ok
Allerliefste Janneman,

Bedankt voor alles wat je voor het vrouwenvoetbal hebt betekend, maar vooral bedankt wat je voor mij persoonlijk hebt betekend afgelopen 22 jaar. Je bent zo belangrijk en bepalend geweest voor mij als coach maar zeker ook als mens in mijn ontwikkeling als voetbalster. Ik heb zoveel mooie herinneringen aan jou en aan ons contact. Ik ben dankbaar dat je er afgelopen twee jaar nog was, want dat was eigenlijk een geschenk. Maar dat je er nu ineens niet meer bent voelt nog zo onwerkelijk.

Je bent en blijft voor mij een grote held maar vooral een enorme lieve man die ik zo ontzettend ga missen...

Lieve Riet, Carla en Jon, ik wens jullie heel erg veel sterkte komende periode. 
Op 13 juni 2017
om 21:28 getekend door:
L.i.s.a.n. .G.o.u.d.e.n.a.
Dit is niet ok
Beste Familie,
Gecondoleerd met dit grote verlies!
Jan was voor mij een collega coach en voetbalvriend in het vrouwenvoetbal.
We hebben vele fijne gesprekken ergens langs de lijn op de velden of bij bezoek aan onze Oranje Leeuwinnen gevoerd.Vaak ook kritisch maar ondanks de gezondheidsproblemen van de laatste jaren altijd een moment voor humor!
Jan bedankt voor alles wat je voor ons vrouwenvoetbal hebt betekent en de fijne herinneringen die blijven! Rust in vrede.

Groet,Mien 
Op 13 juni 2017
om 10:58 getekend door:
M.i.e.n. .t.e. .S.e.l.l.e.
Dit is niet ok
Beste Familie,
Gecondoleerd met dit grote verlies!
Jan was voor mij een collega coach en voetbalvriend in het vrouwenvoetbal. Heb vele fijne gesprekken met hem langs de lijn en op de velden of bij bezoek aan onze Oranje leeuwinnen gevoerd.
Vaak ook kritisch maar ondanks zijn gezondheidsproblemen van de laatste jaren altijd een moment voor humor! Jan bedankt wat je voor ons vrouwenvoetbal hebt betekent en de fijne herinneringen die blijven!
rust in vrede!
groet, Mien 
Op 13 juni 2017
om 10:46 getekend door:
M.i.e.n. .t.e. .S.e.l.l.e.
Dit is niet ok
We hebben Jan leren kennen als collega Stucadoor, Later als klant om een stucsteiger te huren of om een emmertje spachtelputz te kopen,
gezellig een bakkie koffie drinken en wat bijkletsen, we zullen je missen Jan ! Rust Zacht
Wij wensen de Familie heel veel sterkte toe met dit verlies.

Harry en Kim van de Kant 
Op 13 juni 2017
om 6:38 getekend door:
K.i.m./.H.a.r.r.y. .v.d. .K.a.n.t.
Dit is niet ok
Jan heeft mij een geweldige mooie tijd bezorgd door zijn Team in '96 mee te nemen naar ons Saestum.
We hebben vanaf die tijd een fantastische selectie aan speelsters gekregen!Het jaar daarop werden we Kampioen '97.
Deze medaille draag ik op aan Jan voor zijn tomeloze inzet& liefde voor het vrouwenvoetbal.

Dankjewel Jan.
Rust zacht

Een mooi& waardig afscheid toegewenst voor Familie en vrienden.

Linda 
Op 12 juni 2017
om 10:53 getekend door:
L.i.n.d.a. .G.u.n.t.h.e.r.
Dit is niet ok
       1 2 3        Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Carla van Zanten
op 9 juni 2017
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Carla van Zanten:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Jan van Zanten

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: