Gislaine Schravesande

Gislaine Schravesande

19 juni 1996 - 17 augustus 2019
It is with our deepest sorrows that we were informed of the passing of Gislaine Schravesande, student of International Business and Management Studies at Rotterdam Business School - Rotterdam University of Applied Sciences.

We will remember Gislaine as a social, friendly and motivated student with an impressive bubbly and cheerful personality. She will be missed by all who knew her.

There is great sadness among fellow students, lecturers and staff of IBMS and Rotterdam Business School.

Our thoughts are with her family in this difficult time.


Dean, management, lecturers and students of Rotterdam Business School
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         21 t/m 40 van 165        Volgende >
Lieve Gislaine en familie,
Het is nog steeds niet te geloven. Dit had jou nooit zo jong mogen overkomen. Er zijn geen woorden voor dit verlies!
Maar ik ben heel blij dat ik jou heb leren kennen en dat we beste vriendinnetjes vroeger waren. We deden alles samen en waren ook altijd samen. Lachen, kletsen,huilen, hockeyen, touren met de auto, feestjes en logeerpartijtjes. Het maakte niet uit wat we deden, het was altijd super leuk samen. Ik weet onze wintersport vakantie nog zo goed, het was zo gezellig met je familie en natuurlijk glenda die voor ons flensjes maakte!
Alle mooie herinneringen ga ik nooit meer vergeten!

Ik denk aan je familie en leef heel erg met ze mee. Het is zo moeilijk voor ze zonder jou. Jou glimlach deed iedereen goed!
Ik hoop dat je op een hele mooie plek bent en met ons meekijkt vanaf boven.

Ik ga je missen!
Danitsja 
Op 19 oktober 2019
om 16:06 getekend door:
D.a.n.i.t.s.j.a.
Dit is niet ok
Lieve Badia, Andre, Nouri en Rowel.

Bijna iedere dag hoor ik het liedje "señorita" en dan denk ik meteen aan jullie. Ook als ik langsloop, gaat het door mijn hoofd. Wat een vreselijk gemis. Ik weet dat het leven verder gaat, maar ook dat dit verdriet niet voorbij gaat.
Hoewel ik Gislaine de laatste jaren maar af en toe zag, denk ik nog regelmatig aan de keren dat ze Laura kwam ophalen om uit te gaan en het gegiebel dat dan uit de kamer van Laura kwam. Ze was altijd zo vrolijk en gezellig.
Ik wens jullie de moed om verder te leven en je herinneringen aan jullie dochter en zus te koesteren.
Liefs,
Roos 
Op 19 oktober 2019
om 11:01 getekend door:
R.o.o.s.
Dit is niet ok
Engeltje,

Lieve Gis.. We missen je zo, konden we elkaar nog maar een knuffeltje geven en laten weten dat we elkaar weer snel zien! Altijd als we afscheid namen konden we nog heel lang napraten, alsof het moment van afscheid weer iets aanzette tot een nieuw gesprek. Ik moest hier altijd zo erg om lachen. Je had altijd verhalen te vertellen en ik vond het geweldig om het aan te horen, zo spontaan, grappig en ook vaak een moment 'hoe is dit mogelijk' om vervolgens in het lachen uit te barsten.
Je had iets speciaals, waardoor iedereen graag bij jou in de buurt wilde zijn. Jouw hart was zo groot voor de mensen om je heen net als je vrolijke lach, net als een zonnetje. Je straalde warmte uit, het gemis en ongeloof is hierdoor nog pijnlijker. Ik ben trots en dankbaar dat wij elkaar hebben ontmoet, dat ik de herinneringen van onze tienerjaren tot nu kan koesteren in mijn hart met een lach en een traan.
Lieve vriendin, we love you to the moon and the stars. Rust zacht.. xx Linds 
Op 19 oktober 2019
om 10:29 getekend door:
L.i.n.d.s.e.y.
Dit is niet ok
Lieve Badia, André, Noeri en Rowel,

De dag dat ik het vreselijke nieuws hoorde, zal ik nooit meer vergeten. Ik was er kapot van en er gaat geen dag voorbij dat jullie niet in mijn gedachten zijn, zo'n mooi meisje, van binnen en van buiten, het is niet voor te stellen en niet te doen dat je dit moet verwerken, hoe dan? Als ik aan Gislaine denk zie ik een prachtige meid op de hockey met haar hockeypakje aan, hockeystick in haar hand, zo'n zelfverzekerde blik met een stralende lach, zo van, wie doet mij wat? Dat beeld zal me altijd bijblijven, die wapperende haren, die mooie tanden, wat waren jullie trots op haar, maar ook bezorgd, zo ver weg, er zou van alles kunnen gebeuren, zoals alle ouders altijd bezorgd zijn, maar wie had dit kunnen verzinnen. Zoals ik je zei Badia, ik hóóp echt voor jullie dat er een tijd komt dat je met liefde en een glimlach op je gezicht kan terugdenken aan jullie lieve meisje, zonder dat het zóveel pijn doet, maar wanneer...heel veel liefs en enorm veel sterkte toegewenst door Ingrid Westerdijk 
Op 19 oktober 2019
om 10:09 getekend door:
I.n.g.r.i.d. .W.e.s.t.e.r.d.i.j.k.
Dit is niet ok
Ons hart gaat naar jullie uit lieve Badia, André, Nouri en Rowel.

Er zijn geen woorden die de leegte in kunnen vullen die Gislaine achter laat.

Heel veel sterkte en liefs van ons X 
Op 19 oktober 2019
om 9:12 getekend door:
A.n.n.e.t.t.e. .&. .M.a.r.c. .H.e.r.r.u.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Badia,wat ben ik blij dat ik de dienst van lieve Gislaine heb mee mogen maken. Een mooie maar ook een emotionele dienst Je kon zelfs een spelt horen vallen. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijden.Allah ie rahma ou wassa3hliha ??? Lasisa Mouch 
Op 19 oktober 2019
om 1:38 getekend door:
L.a.s.i.s.a. .M.o.u.c.h.
Dit is niet ok
Het besef dat jij niet meer bij ons bent blijft onwerkelijk. Jouw sprankelende, enthousiaste, levenslustige en zo eerlijke en pure persoonlijkheid zal mij altijd bij blijven. De gedachte aan jou geeft mij hetzelfde warme gevoel zoals je dat in persoon ook deed. Had nog zo graag van je aanwezigheid willen genieten. Zo mooi als je van buiten was, was je dat nog meer van binnen. Ik koester de momenten die we gedeeld hebben en betreur dat ze zo zeldzaam waren. Ik wens jouw mama, papa en broertjes zoveel sabr en sterkte. Allah inezel 3liha rahma ou lmoughfira , Allah iwessa3 3liha, Allah izj3alha min ahl zjanat el firdaus. 
Op 19 oktober 2019
om 1:26 getekend door:
I.k.r.a.m.
Dit is niet ok
Lieve Badia, André, Nouri en Rowel,

Dat jullie veel steun zullen vinden bij elkaar en elkaar kunnen helpen om samen verder te leven.

Dat Gislaine's mooie, levendige karakter een voorbeeld is hoe we dit leven kunnen leven. Laten we naar haar voorbeeld, zelf ook zo leven.

Dat er weer dagen komen waarop jullie met elkaar kunnen genieten van de herinneringen die jullie hebben met Gislaine.

Ik wens jullie veel kracht. Zorg goed voor elkaar! Een stevige omhelzing van Daan 
Op 19 oktober 2019
om 0:53 getekend door:
D.a.n.i.e.l.l.e. .K.o.n.i.n.g.s.t.e.i.n.
Dit is niet ok
Lieve Gislaine,

Ik denk niet aan je in de verleden tijd. Je ziel is tijdloos en je licht leeft voort in alle mensen die je hebt geraakt. Zo ook in mij.

Mijn liefde gaat uit naar je vader, moeder en broertjes.

Tot wederziens.

Winston 
Op 19 oktober 2019
om 0:45 getekend door:
W.i.n.s.t.o.n. .B.e.r.g.w.i.j.n.
Dit is niet ok
Lieve lieve Badia en André en jullie gehele gezin en familie. Allereerst willen wij jullie nogmaals condoleren met het ontzettend verdrietige verlies van jullie kanjer Gislaine ??... eigenlijk weten wij gewoon niet wat wij hier moeten schrijven om jullie verdriet ooit een plekje te kunnen geven! Wij weten allemaal dat jullie lieve mooie prinses nu op een andere mooie plek is. Wat zal Gislaine ontzettend trots zijn geweest op zulke fijne ouders zoals wij jullie kennen! En niet vergeten... haar broers! Wij wensen jullie alle liefs ???en strekte toe...Wij houden van jullie en zullen altijd aan jullie denken en Gislaine zal altijd in onze gedachte en ??zijn! Heel veel liefs, Linda & René ??? 
Op 19 oktober 2019
om 0:34 getekend door:
L.i.n.d.a. .e.n. .R.e.n.é. .v.a.n. .N.i.e.r.o.p.
Dit is niet ok
Lieve Gislaine,

Ondanks dat ik je weinig zag voelde het weer goed als ik je weer ergens op een feestje zag! Het voelde goed, en je bent en voelde echt aan als mijn nichtje! Zo gek om in de verleden tijd te typen, maar had gewild dat ik de tijd terug kon draaien. Dan had ik je vaker opgezocht, met je afgesproken en leuke dingen met je gedaan. Misschien konden we zelfs onze passie met elkaar delen: het reizen! Met pijn in mijn hart heb ik, en je andere geliefdes afscheid van je moeten nemen. Inshallah ben je op een betere plek dan deze dunya. Je glimlach blijft mij voor altijd bij en ons gesprek op Nisrine haar bruiloft! We vonden het zo leuk om elkaar weer te zien na een lange tijd. De foto?s die we toen hadden genomen zal ik voor altijd koesteren en zo ook je prachtige glimlach! Lieve gislaine, rust zacht. We missen je en we houden van je! Liefs Soraya 
Op 19 oktober 2019
om 0:32 getekend door:
S.o.r.a.y.a. .S.a.h.r.a.o.u.i. .e.l. .f.a.i.l.a.l.i.
Dit is niet ok
Lieve Gislaine,

Ik herriner jou mij vanaf het moment dat jij als klein meisje naast ons kwam wonen. In de loop der jaren heb ik jou zien opgroeien tot de persoon die je was geworden. Van klein meisje tot een jonge volwassen vrouw. Als ik je zag of tegen kwam was je altijd vriendelijk. Ook al was het maar alleen even die zwaai als we elkaar passeerde op de weg. Je uitstraling was altijd vriendelijk en met een glimlach. Op deze manier zal ik jou altijd blijven herinneren, het waren fijne jaren als buren. Lieve Gislaine ik hoop dat je daarboven net zo kan stralen als je hier deed. Ik weet zeker dat je in vele harten voort zult leven. Liefs Mark 
Op 19 oktober 2019
om 0:20 getekend door:
M.a.r.k. .v.a.n. .V.e.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Gislaine,

Als ik aan jou denk, dan denk ik aan de avondjes op de sportplaza. Waar wij samen met je ouders in een groepje een uurtje in de week gingen sporten. Wij waren er altijd ruim op tijd en jij... Jij kwam op je gemakkie aanlopen met een big smile op je gezicht. Je was altijd vrolijk, vol verhalen.

Lieve Gislaine, je wordt hier vreselijk gemist door de mensen die dichtbij je stonden en door iedereen die jou in zijn of haar hart heeft gesloten. 
Op 19 oktober 2019
om 0:10 getekend door:
L.o.u.i.s.e.
Dit is niet ok
Ina lilahi wa ina ilayhi raji3oen

Lieve mooie Gislaine,

je bent veel te jong gegaan, maar Allah(swt) heeft het zo gewild.
Moge Allah (swt) je Rahma schenken en je laten behoren tot Djennat el Firdauws! Het mooiste plekje waar je maar kan zijn!

Mijn gedachten gaat ook uit naar Badia, Andre, Rowel en Nouri.
Moge Allah (swt) jullie heel veel Sabr geven.

een zeer warme knuffel van Dikra 
Op 19 oktober 2019
om 0:02 getekend door:
d.i.k.r.a.
Dit is niet ok
Ina illahi wa ina illahi rahijoun

Lieve engel,

Het verdriet is niet minder,
het besef steeds meer.
Het gemis zo pijnlijk,
Elke dag weer.?

Verder zonder jou stem, jou glimlach, jou warmte, jou liefde ...??

Lieve dochter rust zacht wij houden van je en hopen de kracht te krijgen om door te gaan.

Allah erahmek ou wessah haliek

Geef opa?s, oma en Faisal een dikke kus. 
Op 18 oktober 2019
om 23:56 getekend door:
M.a.m.a.
Dit is niet ok
Lieve Gislaine,

Ik kon jou niet zo goed maar die ene dag dat ik jou zag in de metro is mij echt bij gebleven.

Jij met jou mooie glimlach...

Rust zacht lieve schat ?? 
Op 18 oktober 2019
om 23:53 getekend door:
R.h.o.-.A.n.n.
Dit is niet ok
Sterker dan het verlies is de herrinnering die blijft.

Als ik de woorden kende die jullie, Badia, Andre, Rowell en nouri, zou kunnen troosten, dan zou ik ze hebben geschreven.

Maar ik weet ze niet. De leegte die ghislaine achterlaat, is niet met woorden te vullen.

Ik wens jullie veel kracht toe om dit verlies te verwerken.

Allah y rahma.

Liefs.. 
Op 18 oktober 2019
om 23:53 getekend door:
F.a.t.i.m.a. .b.o.u.z.a.h.r.a.
Dit is niet ok
Lieve André, Badia, Noeri en Rowèl, wij hebben hier geen woorden voor. Zo?n groot verlies, zo oneerlijk, zo verschrikkelijk.
23 jaar geleden begon het zo mooi, wandelen door de bossen en Gislaine in de kinderwagen. Ze was toen al een stralende meid. In al die jaren daarna is ze die stralende meid gebleven en heeft ze zich ontwikkeld tot een zelfstandige, mooie, spontane lieve jonge vrouw. Veel te vroeg is het leven haar ontnomen. Een plek in onze harten zal ze altijd blijven houden.
We wensen jullie enorm veel sterkte met het verwerken van dit immense verlies.
Heel veel liefs Lûtzen, Pia, Rowdy & Mila.
XXX 
Op 18 oktober 2019
om 23:53 getekend door:
L.û.t.z.e.n.,. .P.i.a.,. .R.o.w.d.y. .&. .M.i.l.a.
Dit is niet ok
Lieve Gis,

In een korte tijd hebben wij elkaar super goed leren kennen. Al vanaf de eerste keer dat we elkaar zagen, wisten we het direct. Samen zouden we een super tijd hebben in Brazilië. We hadden zoveel zin in het avontuur en wat hebben we het ook leuk gehad!!

Het is nog steeds onwerkelijk, het is gewoon niet te bevatten. Alleen het idee dat ik weet dat je op een mooi plekje zit, geeft me enige rust. Ik weet hoe je keek naar het leven hierna. Je was zo'n puur en eerlijk mens dat ik weet dat je in een paradijs bent.

Je was altijd zo vol met energie, positiviteit, vrolijkheid. Je zat bom vol energie en wilde alles eruit halen!

Gissy, ik mis je enorm.

Loves, Fee 
Op 18 oktober 2019
om 23:49 getekend door:
F.e.l.i.c.i.a. .R.o.o.d.b.o.l.
Dit is niet ok
Liefste zusje,

We zijn nu alweer 2 maanden verder. De zon gaat op en onder, maar elke dag voelt hetzelfde. Niemand die de pijn kan wegnemen en niemand die de pijn kan begrijpen. Thuis voelt niet meer als thuis en andere plekken voelen ook heel anders. Overal waar ik ben gaat alles gewoon door, maar op sommige momenten staat voor mij de tijd even stil. Ik wil verder, ik moet verder, maar dat is o zo moeilijk zonder jou. Jou levenslust is het geen wat ons nog staande houdt, jij maakte van elke dag een feestje en wist van iets sombers iets vrolijks te maken. Als ik aan je denk, dan zie ik een glimlach voor me en enkel een glimlach. Een boze jou kan ik me niet meer herinneren, want jij was nou eenmaal een super positief persoon. Je toverde niet alleen een glimlach op je eigen gezicht, maar ook op het gezicht van de mensen om je heen. Wij waren in de laatste jaren zo erg naar elkaar toe gegroeid, wat dit nu alleen maar moeilijker maakt. Bij alles waar ik ook maar enige twijfel over had, kwam ik naar jou en andersom jij ook naar mij. En dat was voor mij heel bijzonder, want ik als persoon ben heel erg op mezelf en houd er niet van om emoties te delen. Jij bent de enige persoon waar ik alles bij kwijt kon. Ik hield van je, ik hou van je en zal altijd van je blijven houden. Ik was trots op je en zal mijn hele leven trots op je blijven. Nu is het de beurt aan mij om jou trots op me neer te laten kijken.
Ik hou van je zus??
Allah rahmak Gislaine?

Liefs je trotste broertje Noeri?? 
Op 18 oktober 2019
om 23:44 getekend door:
N.o.e.r.i.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5 6 7 ... 9       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Rotterdam Business School
op 19 augustus 2019
en blijft zichtbaar tot:
29 oktober 2021
Contact met beheerder >
Contact met Rotterdam Business School:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Gislaine Schravesande

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: