Luuk Visser

6 april 1998 - 23 april 2020

We zullen Luuk heel erg missen

Tot ons grote verdriet ontvingen wij het droevige bericht van het overlijden van onze student Luuk Visser. Luuk studeerde in het tweede jaar van de opleiding Pedagogiek aan de HAN. Wij hebben hem ervaren als een pure, zorgzame en scherpzinnige student. We zullen Luuk heel erg missen. In dit condoleanceregister geven wij studenten, docenten en andere betrokkenen de gelegenheid hun deelneming tot uitdrukking te brengen of herinneringen aan Luuk te delen. Onze gedachten gaan uit naar de familie van Luuk. Wij wensen hen veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 27        Volgende >
Lieve Luuk,

Wat had ik toch graag niet in je condoleanceregister willen schrijven, wat had ik het telefoontje van je vader graag niet gehad, wat had ik je toch graag niet gemist...

"Heb het leven lief", krijgt voor mij een nieuwe betekenis door jou; als er een reden is om het leven lief te hebben, grijp die kans dan ook aan. Voor jou is het niet vanzelfsprekend geweest om het leven lief te hebben, je hebt er hard voor moeten werken. Je legde de lat hoog voor jezelf, je vond dat je dingen eigenlijk beter dan gemiddeld moest kunnen. Als het je lukte om van het leven te genieten, daad je dat intens, dan genoot je met volle teugen, deed je gek, maakte je anderen aan het lachen.

Wat voor beeld houd ik vast van jou?

Je was gemotiveerd om pedagoog te worden, je was betrokken, bij mij en je medestudenten, je was zorgzaam, lief, bescheiden (je vroeg of ik tijd voor je had, je claimde me nooit), welbespraakt, analytisch. Je was volgens een collega "de best geklede mannelijke student van Pedagogiek", wat volgens mij een terechte uitspraak was. Naast oog hebben voor je kleding, had je oog voor je omgeving en was je geďnteresseerd in je klasgenoten en kinderen op je stageplek. Je was gek op het Eurovisie songfestival en de Olympische spelen. Toen ik je vertelde dat ik in februari vorig jaar naar Seoul ging, was je eerste reactie:"Wauw, dan ga je natuurlijk ook naar de winterspelen!". Je enthousiasme was ook zichtbaar als er een podium of een camera in de buurt was! Wie kon nou niet van je houden?

Ik heb met oud-klasgenoten stil gestaan bij je leven en wat jij voor hen betekend hebt, en ik vermoed dat dat meer is dan je ooit had kunnen vermoeden. Ook zij zullen jou niet vergeten, Luuk.

Luuk, je zal altijd een speciaal plekje in mijn hart houden, omdat je zo speciaal was!

Liefs, Marianne Luitjes, je trotse WEP-docent van het eerste jaar dat we samen 2x hebben gedaan! 
Op 27 mei 2020
om 14:58 getekend door:
M.a.r.i.a.n.n.e. .L.u.i.t.j.e.s.
Dit is niet ok
Lieve Luuk,

Een jaar lang heb ik bij je in de klas gezeten. Je zorgde voor een goede sfeer en het was altijd leuk om met je te praten. Toen ik niet meer bij je in de klas zat kwam ik je af en toe tegen. Je reageerde open en enthousiast en stond altijd open voor een praatje.

Ik wil de familie en vrienden van Luuk erg veel sterkte wensen met dit verlies.

Luuk, je zal ontzettend gemist worden

Liefs, F. 
Op 14 mei 2020
om 18:41 getekend door:
F...
Dit is niet ok
Lieve Luuk,

Een gedicht van Toon Hermans, waarbij ik aan jou moest denken.
Ik gun jou de rust die je wilde en een mooie plek waar je hopelijk tot bloei komt...

"de bomen komen uit de grond
en uit hun stam de twijgen
en ied'reen vindt het heel gewoon
dat zij weer bladeren krijgen
we zien ze vallen op de grond
en dan opnieuw weer groeien
zo heeft de aarde ons geleerd
dat ál wat sterft zal bloeien"

Iedereen heel veel sterkte toegewenst met dit vreselijke verlies.
Lieve groet,
D. 
Op 12 mei 2020
om 13:15 getekend door:
D...
Dit is niet ok
Beste ouders, vrienden en familie van Luuk.

Allereerst gecondoleerd met dit grote verlies.
Ik weet eigenlijk niet zo heel goed wat ik moet zeggen. Wel hoop ik dat jullie rust en acceptatie kunnen vinden. Luuk heeft nu rust. Daarvan ben ik overtuigd. Ik probeer zijn advies op te volgen en het leven lief te hebben.

Alle goeds, sterkte en steun! 
Op 11 mei 2020
om 15:26 getekend door:
A.n.o.m.i.e.m.
Dit is niet ok
Beste ouders,familie en vrienden van Luuk,
Gecondoleerd met het grote verlies van Luuk. Het bericht van het overlijden van Luuk was binnen onze school een grote schok; er zijn geen woorden voor.
Luuk had dit studiejaar zijn stageplek op SBO De Vlinderboom. Wij hebben Luuk leren kennen als bijzonder lief, enorm betrokken en empathisch met kinderen. Luuk had kinderen individueel in de klas heel goed in beeld en had echte aandacht voor ze. Kinderen voelden dit aan, hadden respect voor Luuk en waren dol op hem. Met name als hij kon werken met kleine groepjes of individueel dan was Luuk pedagogisch op z?n best. Hij was actief betrokken tijdens leerlingbesprekingen; hij kon kritisch luisteren en meedenken over handelingsplannen. In het team droeg Luuk op zijn eigen unieke en humoristische wijze een steentje bij aan de sfeer: gewoon tijdens pauzes in de teamkamer en ook aan activiteiten binnen de school. Hij genoot ervan om mee te doen met bijvoorbeeld de kerstmusical. Luuk stal de show op het podium; hij genoot daarvan en de kinderen in de zaal genoten van Luuk: ze waren trots op ?hun meester?. Naast de prachtige en authentieke kwaliteiten van Luuk vertelde hij tijdens zijn stage ook over zijn worstelingen rondom verwachtingen en normen in het leven en dat hij veranderingen moeilijk vond. Tijdens de corona-weken heeft Luuk nog een dag geholpen met het maken van thuiswerkboekjes voor de kinderen en ook deed Luuk mee aan de beeldbelmomenten met de klas. Het is niet te bevatten dat Luuk niet meer onze school en ?zijn klas? binnen komt wandelen op dinsdag en woensdag. Wij gaan hem enorm missen.
Wij wensen de ouders en familie van Luuk heel veel kracht en sterkte toe.
Mede namens het team van SBO De Vlinderboom, Bemmel
Elly Derks. 
Op 9 mei 2020
om 20:33 getekend door:
E.l.l.y. .D.e.r.k.s.
Dit is niet ok
Lieve Luuk,

Ik mocht je graag. Je kwam op mij over als een erg lieve, gezellige en altijd mooi geklede jongen. Het doet mij pijn om te horen dat er ook een kant was die wij allemaal niet zagen. Ik had je graag een ander leven gegund, maar hoop dat jij nu rust hebt. Ik zal je missen.

Familie van Luuk, gecondoleerd en veel sterke.

Liefs,
Lisa 
Op 9 mei 2020
om 17:44 getekend door:
L.i.s.a. .H.o.l.w.e.r.d.a.
Dit is niet ok
Beste ouders, zussen, familie en vrienden van Luuk.

gecondoleerd met het verlies van jullie Luuk. Ik ken Luuk als een enthousiaste, gemotiveerde, gevoelige en betrokken student, met af en toe een vrolijke, gekke uitspatting. Wat heeft hij hard gewerkt om over te gaan naar het tweede jaar en wat waren we trots op hem toen dat lukte. Helaas viel het leven hem desondanks te zwaar.
We zullen Luuk ontzettend missen, maar hem ook blijven herinneren als het mooie mens dat hij was.
Heel veel sterkte en kracht gewenst bij de vele momenten waarop jullie hem zullen missen.
Marije Lammersen
Studiecoördinator en docent. 
Op 9 mei 2020
om 12:17 getekend door:
M.a.r.i.j.e. .L.a.m.m.e.r.s.e.n.
Dit is niet ok
Beste ouders, familie en vrienden

Authentiek in heel zijn voorkomen, lief. Zo herinner ik mij Luuk. Wat een gemis. Ik wens jullie veel sterkte en kracht toe in deze ongewone tijd.

Yvonne Burghard
Studiecoördinator en docent 
Op 8 mei 2020
om 17:04 getekend door:
Y.v.o.n.n.e. .B.u.r.g.h.a.r.d.
Dit is niet ok
Beste, ouders, zussen, familie en vrienden van Luuk,

Gecondoleerd met dit grote verlies. Ik wil jullie heel veel sterkte en kracht toewensen in deze moeilijke tijd! Ik hoop dat jullie waardig afscheid van Luuk kunnen nemen en de momenten met hem blijven koesteren.

Liefs,
Demi 
Op 8 mei 2020
om 14:44 getekend door:
D.e.m.i.
Dit is niet ok
Beste familie, vrienden en alle andere nabestaande van Luuk,

Gecondoleerd met dit grote verlies.
Ik wil jullie heel erg veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd.

Liefs 
Op 8 mei 2020
om 14:20 getekend door:
A.n.o.n.i.e.m.
Dit is niet ok
Beste ouders, familie en vrienden van Luuk,

In 2018 begon ik, samen met vele andere studenten, aan de opleiding pedagogiek. Zo ook Luuk. Tijdens de introweek viel Luuk op; krachtig, was zichzelf, humor, sociaal en kon gigantisch los gaan op het podium. Toen ik hoorde van het verschrikkelijke nieuws, moest ik hier meteen aan denken. Ik hoop dat, ondanks het vele verdriet, jullie ook terug kunnen kijken naar mooie momenten. Luuk zal, waar hij ook mag zijn, altijd bij jullie zijn!

Heel veel sterkte en kracht toegewenst in deze moeilijke periode!

Liefs 
Op 7 mei 2020
om 23:38 getekend door:
A.n.o.n.i.e.m.
Dit is niet ok
Lieve familie, vrienden en nabestaande van Luuk,

Luuk zijn aanwezigheid was voldoende om een lach op mijn en dat van velen andere hen gezicht te krijgen. Zijn humor, karakter-eigenschappen en duidelijke mening zullen mij altijd bij blijven.
Luuk is bijzonder.

Ik wens jullie allen veel sterkte, kracht en liefde toe in deze moeilijke tijd.

Floor
Oud klasgenoot
Student pedagogiek 
Op 7 mei 2020
om 21:39 getekend door:
F.l.o.o.r.
Dit is niet ok
Beste familie, vrienden en alle andere nabestaanden van Luuk,

Woorden schieten mij niet vaak te kort. Echter voor wat ik afgelopen week te horen heb gekregen is er slechts één woord: afschuwelijk.

De afgelopen twee jaar is Luuk een van mijn klasgenoten geweest. Ik heb hem leren kennen als een gevatte, scherpe jongen met het hart op de tong, maar ook op de juiste plek.

Luuk en ik hebben de nodige snauwen en sneren van elkaar moeten incasseren en accepteren, maar weten jullie wat? Ik ga dit missen.

Veel sterkte en kracht is wat ik jullie allen toewens om dit verdriet te dragen.

Liefs,

Nathalie 
Op 7 mei 2020
om 17:41 getekend door:
N.a.t.h.a.l.i.e.
Dit is niet ok
Beste ouders, familie en vrienden

Bij deze wil ik jullie condoleren met het grote verlies van Luuk.
Als docente heb ik Luuk vaak gezien met veel mensen om hem heen. De sfeer was altijd gemoedelijk en je zag dat Luuk er van genoot. Maar hoe anders moet dat voor hem van binnen zijn geweest. Hoe machteloos zal iedereen zich gevoeld hebben en misschien nog. Het is enorm gemis voor iedereen en ik wens jullie alle sterkte en kracht toe om met dit verlies om te gaan. 
Op 7 mei 2020
om 14:32 getekend door:
M.a.r.j.o. .H.e.r.m.e.n.s.
Dit is niet ok
Aan de nabestaanden van Luuk,

Ik wens jullie heel veel sterkte met dit grote verlies.

Groet,
Wendy Xhofleer
Secretaresse opleiding Pedagogiek 
Op 7 mei 2020
om 12:38 getekend door:
W.e.n.d.y. .X.h.o.f.l.e.e.r.
Dit is niet ok
Aan de ouders, familie en vrienden van Luuk.

Ik wil jullie condoleren met het grote verlies van Luuk. Ik wens jullie veel sterkte, kracht en liefde toe in deze moeilijke tijd.

Groeten,

Fleur
Student Pedagogiek 
Op 7 mei 2020
om 12:19 getekend door:
F.l.e.u.r.
Dit is niet ok
Aan de ouders en vrienden van Luuk

Gecondoleerd met dit grote verlies. We wensen jullie veel sterkte toe!

Lieve Luuk,

We gaan je missen! Je hebt ervoor gezorgd dat wij heel veel humor en blijheid om ons heen hadden. Je was zon ongelofelijk heerlijk mens. Heerlijk jezelf en dat waarderen wij enorm.

Tijdens de intro week hebben we smakelijk om je gelachen. Je kwam uit voor wie je was en daar hebben we enorm van genoten. Je deed waar je zelf zin in had en dat is iets wat wij zó konden waarderen aan jou.

Je had heel veel in je en we zijn ervan overtuigd dat jij een van de beste pedagogen was geworden. Helaas kunnen we je dit niet zien doen.

We houden van je en dat zal altijd zo blijven!

Liefs,
Selina, Romy en Jamie 
Op 7 mei 2020
om 11:01 getekend door:
S.e.l.i.n.a.,. .R.o.m.y. .e.n. .J.a.m.i.e.
Dit is niet ok
Beste familie en vrienden van Luuk.

Gecondoleerd met het grote verlies. Ik heb Luuk vorig jaar in de klas gehad. Het was een altijd geďnteresseerde, gedreven, en beleefde jongen. Met zijn eigen humor en pure karakter heeft hij een onuitwisbare indruk op me achter gelaten. Hij wist met zijn zijn altijd oprechte vragen vaak een lach op mijn gezicht te toveren. Dat zal hij altijd blijven doen als ik aan hem terug denk. Ik hoop dat dit, door de tranen heen, ook bij jullie steeds weer meer gebeuren zal. Heel erg veel sterkte met dit enorme verlies. Ik weet zeker dat hij vanaf waar dan ook met jullie mee zal kijken en zo voor altijd bij jullie zijn.
Liefs, Chantal 
Op 6 mei 2020
om 20:24 getekend door:
C.h.a.n.t.a.l.
Dit is niet ok
Lieve nabestaanden,

Luuk heb ik voor het eerst gezien tijdens de introductieweek in 2017, daarna nog een keer in 2018. Ik heb Luuk leren kennen als een enorm lieve en leuke jongen tijdens die weken. Hij heeft ons enorm vermaakt en we konden met hem lachen. Wat een groot verlies is dit! Luuk zal gemist en geliefd worden.

Enorm veel sterkte en liefde gewenst in deze moeilijke tijd. 
Op 6 mei 2020
om 16:18 getekend door:
M.i.t.c.h.
Dit is niet ok
Beste nabestaanden,

Ik kende Luuk niet, maar ik wens jullie heel veel sterkte met dit grote verlies.

Groetjes,
Melissa
Student Pedagogiek 
Op 6 mei 2020
om 15:59 getekend door:
M.e.l.i.s.s.a.
Dit is niet ok
       1 2        Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Marie-Louise
op 4 mei 2020
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Marie-Louise:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Luuk Visser

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: