Wim Teuling

Wim Teuling

9 mei 1949 - 2 mei 2020
Verdrietig maar ook vervuld van mooie herinneringen hebben wij afscheid moeten nemen van Wim Teuling. Wim was sinds de jaren 70 van de vorige eeuw een drijvende kracht achter voetbalvereniging ASV Arsenal. Als (vice-)voorzitter was hij club-man in hart en nieren en genoot van het verenigingsleven. Met het heengaan van Wim is de grootste Arsenaller aller tijden niet meer bij ons. We zullen hem missen.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 47        Volgende >
Wat een verdrietig plotseling bericht...ik was altijd zo blij met de mooie filmpjes van jou en Nouschka.
Op facebook stuitte je op een filmpje van mijn behendigheidsgeklungel en Nouschka's enorme slimheid... kwam "to the rescue" samen met Ineke en gaf onze Egoza een nieuwe naam en nieuw thuis. Dat je van voetbal hield wist ik totaal niet, maar wel dat je ontzettend van Nouschka hield. Dank daarvoor. 
Op 27 mei 2020
om 10:55 getekend door:
A.n.k.i.e. .M.y.M.a.r.t.i.n.
Dit is niet ok
Wim,
Wt een schok is het voor ons geweest om dit treurige nieuws te horen te krijgen. Je hebt ons altijd met open armen en onbeschrijfelijk veel liefde ontvangen, en dat is dan ook hoe jij voor altijd in onze gedachten zal blijven. Uit het oog maar nooit uit het hart.
Sterkte aan de familie en naasten ,
namens: Fam. Ouaali 
Op 19 mei 2020
om 7:55 getekend door:
O.u.a.a.l.i.
Dit is niet ok
Godverdomme Wim, waarom nou jij?!

Wat hebben we tegen elkaar lopen brullen, toen ik de grensrechter was van het eerste zondag, maar we konden elkaar altijd waarderen en respecteren. Jij en Iwan gaven mij een plekje bij de club, en ik ben jullie daar nog steeds dankbaar voor. Rust zacht lieve Wim, we gaan je missen!

Mijn innige deelneming aan de familie, vrienden en ASV Arsenal vanuit Dubai. 
Op 18 mei 2020
om 5:21 getekend door:
S.j.o.e.r.d. .P.a.u.l. .H.o.y.e.r.
Dit is niet ok
Arsenal heeft een markante en gepassioneerde persoonlijkheid verloren. Een Arsenal zonder Wim is bijna niet voor te stellen... Heel veel sterkte.

Saskia, Nikos, Thomas en Stefan 
Op 11 mei 2020
om 10:14 getekend door:
S.a.s.k.i.a. .e.n. .N.i.k.o.s. .T.h.e.r.m.i.o.t.i.s.
Dit is niet ok
Beste Wim,

Je was leider en voorzitter toen ik in 2007 bij het 1e kwam voetballen. Je stond samen met Iwan synoniem voor Arsenal. We deelden de liefde voor het spelletje en ik keek met bewondering hoe jij op je eigen maffe manier de club leidde. Het was mijn laatste actieve jaar en we werden nog kampioen ook, dat zal ik nooit vergeten, net zoals ik jou nooit vergeten ben. Bedankt en rust zacht. 
Op 10 mei 2020
om 14:49 getekend door:
M.i.c.h.e.l.
Dit is niet ok
Bedankt Wim, voor je aanwezigheid. Ik zal je missen. 
Op 10 mei 2020
om 8:12 getekend door:
J.e.r.o.e.n. .v.a.n. .d.e.r. .L.i.n.d.e.
Dit is niet ok
Rust zacht Wim en bedankt en de goede samenwerking zal mij altijd bijblijven 
Op 9 mei 2020
om 23:53 getekend door:
J.o.h.a.n. .v.a.n. .D.a.m.s.
Dit is niet ok
Onze condoleances. We hebben hele prettige herinneringen aan Wim tijdens zijn vakantie in Suriname! 
Op 9 mei 2020
om 16:43 getekend door:
P.o.w.l. .A.m.e.e.r.a.l.i. .&. .f.a.m.i.l.i.e.
Dit is niet ok
Rust zacht Wim !!! 
Op 9 mei 2020
om 16:23 getekend door:
E.s.m.e.r.a.l.d.a.
Dit is niet ok
Wat een ongelooflijk naar en ook raar idee dat je er nu niet meer bent, Wim. Jij stond voor mij symbool voor Arsenal. Dacht je aan Arsenal dan dacht je aan Wim en andersom. Je was altijd op de club te vinden en stond ook altijd klaar voor mij, bijvoorbeeld als ik vroeger wel eens tekeer ging na verlies of een beslissing van de scheids. Ook zag ik je wel eens bij mijn Albert Heijn waar we dan vaak een kort gesprekje hielden en jij altijd wel weer iets had op te merken.

Fair, vriendelijk en heel veel Arsenal, dat was Wim voor mij.
We zullen je missen, voorzitter. 
Op 9 mei 2020
om 13:38 getekend door:
T.h.o.m. .v.a.n. .d.e.r. .V.e.e.n.
Dit is niet ok
Ik weet nog de eerste keer dat ik Wim ontmoette. Ik wilde me inschrijven bij ASV Arsenal, als enige meisje. Wim vertelde dat ik met jongens zou gaan voetballen en hij vond het stoer dat ik dat helemaal niet eng vond. Door de jaren heen werd de band met Wim opgebouwd. Altijd voor en na de wedstrijd maakten we wel een praatje. De laatste jaren heb ik Wim heel weinig meer gezien omdat ik naar een andere club ging. Het nieuws dat Wil was overleden kwam dan ook heel onverwachts.
Lieve Wim, door ASV Arsenal, door jou, heb ik een passie voor voetbal gekregen die ik nooit meer zal kwijtraken. We zullen je heel erg missen maar nooit meer vergeten. 
Op 9 mei 2020
om 13:33 getekend door:
L.i.s.a. .v.a.n. .d.e.r. .V.e.e.n.
Dit is niet ok
FAMILIE,Arsenal en vrienden gecondoleerd.
Wim, rust in vrede.
Wim van Heusden. 
Op 9 mei 2020
om 13:11 getekend door:
W.i.m. .v.a.n. .H.e.u.s.d.e.n.
Dit is niet ok
Wat een enorm verlies, voor Arsenal, voor Amsterdam, voor de Jordaan, voor mij. En van de meest kleurrijke personen die ik ken. Niet altijd de makkelijkste, maar van mij kon je enorm veel hebben. Ik baal er enorm van dat ik je in de laatste periode niet heb opgezocht. Zwak excuus, maar in mijn ogen was je onsterfelijk. En dat blijkt eigenlijk ook zo te zijn. Ik zal je nooit vergeten namelijk. Heel veel dank voor alle mooie, warme, bijzondere herinneringen. Rust zacht lieve Wim. 
Op 9 mei 2020
om 12:53 getekend door:
C.l.e.m.e.n.s. .V.a.n. .D.e.r. .V.e.e.n.
Dit is niet ok
Bevlogen, eigenwijs, gepassioneerd, direct, betrouwbaar, een autoriteit in het Amsterdamse voetbal en ook daarbuiten.

Beste Wim, vandaag neem ik afscheid van een bijzondere man, die op onnavolgbare wijze, met zo veel passie de club Arsenal heeft gerund. Ik stond niet altijd naast je, regelmatig ook tegenover je. Na mijn bestuursperiode is mijn bewondering voor jouw inzet en wat je voor de club betekende niet verdwenen. Het is een enorm verlies voor de club om de grootste Arsenaller aller tijden te moeten missen. Rust zacht Wim, een mooi afscheid heb je verdiend. De familie, vrienden en overige nabestaanden gecondoleerd en veel sterkte met dit verlies. Groeten, Bart 
Op 9 mei 2020
om 11:56 getekend door:
B.a.r.t. .C.o.r.d.e.m.e.i.j.e.r.
Dit is niet ok
beste Wim we waren het niet altijd met elkaar eens maar in al die jaren dat ik je heb gekend was je altijd voor de club bezig je was altijd druk we zullen je niet vergeten familie en vrienden gecondoleerd en veel sterkte in deze tijd 
Op 9 mei 2020
om 11:06 getekend door:
m.a.r.t.i.n. .d.e. .b.r.u.i.j.n.e.
Dit is niet ok
Beste Wim, dank voor de mooie tijd bij Arsenal. Het is een warm bad. Wij zullen je nooit vergeten. Aan jouw familie, vrienden en nabestaanden van harte gecondoleerd en sterkte gewenst. 
Op 9 mei 2020
om 9:32 getekend door:
C.l.e.m.e.n.s. .L.o.k.i.n.
Dit is niet ok
Tien jaar geleden kwam ik bij Arsenal terecht als lid van een studententeam. Wim liet ons thuis voelen en zorgde dat wij betrokken raakten bij de club (een prestatie op zich voor de gejaagde groep studenten die wij waren). Hij deed dat slim en wist precies hoe hij dat voor elkaar moest krijgen, maar was tegelijkertijd oprecht in hoe hij dat deed. Van avonden (nachten) in het clubhuis waar Wim ons de wereld van psychologie leerde kennen, sterke verhalen vertelde, kaartentrucs voorschotelde, vertelde over "echt goede muziek" en de geschiedenis van het Amsterdamse voetballeven, tot trainingsweekenden, de verhuizing van arsenal naar het nieuwe clubhuis, een vader-en-zonen-dag bij de club en etentjes bij zijn favoriete tenten. Wim maakte het mogelijk. Altijd in voor een praatje over de wedstrijd en altijd open voor een goed gesprek over het leven, feedback op keuzes die hij maakte binnen de club of, uiteraard, over voetbaltactiek. Zo lang je het uiteindelijk maar met hem eens was. Daar zorgde hij wel voor.
Voor mij zijn dit warme herinneringen aan een bijzondere tijd en een bijzondere man. Hij zal met recht een groot gemis zijn voor Arsenal en Amsterdam. Veel sterkte aan iedereen in zijn omgeving. 
Op 9 mei 2020
om 7:25 getekend door:
P.e.t.e.r. .T.i.j.h.u.i.s.
Dit is niet ok
Beste Wim,
enkele tientallen jaren geleden hadden we net z'n tween afgesproken het teveel aan jeugdspelen bij Swift door te schuiven naar Arsenal. Bij de oprichtingsvergadering werden zo'n 50 ouders verwacht. Tot er een half uur voor aanvang op die warme zomerse avond een vreselijk onweer uitbraak.
5 doorweekte ouders waren er...
De toenmalige voorzitter (Maar jij trok op de achtergrond aan de touwtjes) zag het oprichten van een jeugdafdeling niet meer zitten, maar jij beloofde dat het een succes zou worden. En dat werd het in no time. Dank zij jou.
Dankzij jou hebben inmiddels al duizenden kinderen met enorm veel plezier het karakteristieke shirt gedragen.
We hebben elkaar sindsdien regelmatig gezien en elkaar kunnen helpen. Altijd met groot respect.
Wim, bedankt. Rust in vrede.
Cor van het Olympiaplein 
Op 9 mei 2020
om 1:34 getekend door:
C.o.r. .V.e.r.h.o.e.f.f.
Dit is niet ok
Beste Wim,
met trots hebben we dan op de valreep toch nog een veteranenelftal kampioen gemaakt, en nog wel het team dat jij ooit bent gestart. Dank voor je leuke speech, rust zacht.

Jasper, veteranen zaterdag 45+1 
Op 8 mei 2020
om 23:26 getekend door:
J.a.s.p.e.r. .V.r.e.k.e.n.
Dit is niet ok
Fantastische Wim, we waren buurtgenoten hier in de Jordaan.Je at bijna dagelijks bij Lagonda hoek
Rozenstraat, bij Oktaj, Mehmet ets. In augustus 2019 sloot het restaurant. Wat een ramp. Ik heb je niet meer gezien. Altijd bij binnenkomst zei ik, dat meneer de voorzitter. We klepten over voetbal.
Dag Wim, ik mis je. Robert Ferretti 
Op 8 mei 2020
om 20:16 getekend door:
R.o.b.e.r.t. .F.e.r.r.e.t.t.i.
Dit is niet ok
       1 2 3        Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Chantal Kroes
op 6 mei 2020
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Chantal Kroes:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Wim Teuling

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: