Jonna Ruiter

Jonna Ruiter

7 december 1944 - 5 mei 2020

Zij is op 5 mei ongemerkt in haar slaap heengegaan.

De mogelijkheden om bij de afscheidsbijeenkomst te zijn, zijn zeer beperkt, maar je kunt ook een wens of kaartje sturen om uiting te geven aan jouw emoties en jouw waardering voor haar.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 7 van 7
Vandaag konden wij helaas niet bij het laatste eerbetoon van Jonna zijn, dat vonden we erg moeilijk, maar we hebben Jonna met steun van onze kinderen op eigen wijze herdacht.
Onze dochters hebben ook online meegekeken en waren geroerd door alle mooie toespraken van de familie. Rust zacht, lieve zus, schoonzus en tante. Veel sterkte voor de familieleden en iedereen die Jonna kende 
Op 14 mei 2020
om 18:27 getekend door:
T.r.u.u.s. .e.n. .W.i.m.
Dit is niet ok
Op afstand heb ik de dienst gevolgd. Fijn om zo toch betrokken te kunnen zijn bij het afscheid. Sterkte voor hen die Jonna nu moeten missen. 
Op 14 mei 2020
om 11:55 getekend door:
E.v.a. .R.u.i.t.e.r.
Dit is niet ok
Jonna leerde ik kennen toen ze bij Nivon Enschede kwam om deel te nemen aan activiteiten. Spontaan en creatief als ze was, vroeg ze of ze op zondagmiddag een soos mocht organiseren. Dat deed ze maandenlang en er werd door een groep belangstellenden deelgenomen. Een bijzondere vrouw met een sociale instelling. Toen Jonna verhuisde naar Bentheim verminderde het contact. Tot enkele maanden geleden ze weer door mij werd gezien als deelneemster teken-en schildergroepen op dinsdagochtenden. Jonna was er weer. Jammer dat haar aanwezigheid zo kort heeft mogen duren. Ik wens, mede namens het voltallige bestuur en leden van Nivon natuurvrienden Enschede de nabestaanden sterkte met het verlies. 
Op 14 mei 2020
om 11:03 getekend door:
B.e.r.t. .V.a.n. .E.e.k.e.l.e.n.
Dit is niet ok
Op het Taalpunt heb ik met Jonna enkele gesprekken gevoerd omdat ze overwoog als vrijwilliger "iets" met taal te gaan doen. Een creatieve vrouw met veel interesses. Uiteindelijk gaf ze aan dat het op dat moment toch niet bij haar paste.
Het spijt me te horen dat Jonna zo onverwacht is overleden.
Namens het Taalpunt, wens ik haar familie en vrienden veel sterkte met dit verlies.
Dorine Müller, taalcoördinator Losser 
Op 13 mei 2020
om 15:33 getekend door:
D.o.r.i.n.e. .M.ü.l.l.e.r.
Dit is niet ok
Lieve tante jonna, wij hebben jou altijd gezien als een creatief talent. Vele hobbies kwamen voorbij, zoals: fotograveren, weven, zingen, gitaarspelen (zoals dat in de familie vroeger voor mijn tijd al gebeurde met elkaar en je hondje, vast veel te veel om op te noemen in al die jaren. Wij denken vandaag terug aan jou met het liedje "Rollercoaster" van Danny Vera op de achtergrond, een beetje van toepassing op jouw leven dachten wij...
Veel liefs en rust zacht, Inge en Liesbeth dochters van je zusje Truus. 
Op 13 mei 2020
om 14:53 getekend door:
I.n.g.e. .e.n. .L.i.e.s.b.e.t.h. .L.a.b.l.a.n.s.
Dit is niet ok
Ik ken Jonna al zo lang ze in Twente woonde. Eerst via een koor, waarvan ik dirigent was, later ook als vriendin. Sinds ze een paar jaar geleden vanuit Bentheim naar Losser is gekomen hadden we weer regelmatig contact via bezoekjes, telefoon, WhatsApp enz. Ook trof ik haar bij de Reumavereniging waarvan zij maar kort nog lid was. Jonna was een zeer creatief mens. Haar leven was niet makkelijk. Daar heeft ze me ook deelgenoot van gemaakt. Heel blij was ze de laatste weken met haar jonge pup. Ik hoop ook dat die een goed huis heeft gevonden! Al met al ben ik blij dat ik haar gekend heb en hoop dat ze nu rust heeft gevonden. Sterkte voor jullie als familie, ook namens de Reumavereniging.
Ceciel van der Werf ??? 
Op 13 mei 2020
om 13:45 getekend door:
C.e.c.i.e.l. .v.d... .W.e.r.f.-.S.p.r.o.n.k.
Dit is niet ok
Lieve Jonna,
Ik zal je missen als mn schilder buurvrouw. Rust zacht. Liefs van Petra van de dinsdagmorgen groep. 
Op 13 mei 2020
om 11:26 getekend door:
P.e.t.r.a. .G.a.r.r.e.l.d.s.
Dit is niet ok
       1 
Dit register is aangemaakt door:
Iede Hoorn
op 12 mei 2020
en blijft zichtbaar tot:
12 juli 2020
Contact met beheerder >
Contact met Iede Hoorn:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Jonna Ruiter

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: