Mijn kind

Mijn kind

20 september 1984 - 22 november 2003

STEVE JIJ BENT VOOR ALTIJD IN ONS HART.

Steve verongelukte op weg naar de kapper,op 22 november 2003,hij was toen 19 jaar.
Steve was EERLIJK OPEN en VOORAL RECHT DOOR ZEE,Steve kwam op voor zichzelf en ook voor die ander die onrecht werd aangedaan,
Steve heeft vele harten aangeraakt tijdens zijn leven.

EN OP DEZE MANIER WILLEN WIJ TOCH MET STEVE BLIJVEN PRATEN,


JONGEN WAT HOUDEN WIJ TOCH VEEL VAN JE.
XXX

Er blijven mensen die zich storen aan ons gesprek met steve,maar ga dan a.u.b. niet kijken wat er staat.blijf weg en zoek het niet op,kwetsende reakties geven alleen maar aan wie U bent!!!,niet wie wij zijn als rouwende achtergeblevenen.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         901 t/m 920 van 1023        Volgende >
lieve jongen ,de open dag naderd ,het wordt spannend,ik ga 700 hamburgers bakken en gratis weggeven,ik hoop dat ik ze kwijtkom ,,,,anders eten we nog lang die krengen,je oude klasgenoten geven een demonstratie paintball,en andy gaat alles begeleiden,hopelijk heeft hij tijd om veel gasten te ontvangen,we hopen op mooi weer ,maar we weten dat jij dat schenkt aan ons,zodat jij je eigen stempeltje zet bij deze open dag,jongen,het is hard werken,gisteren kon ik bijna niet meer staan,ik ben het niet gewend om de hele dag van s'morgens vroeg tot 10 uur sávonds op de been te zijn,vandaag kon ik wat meer gaan zitten,maar goed ik mag niet klagen ,je bedrijf gaat als een speer,steeds mooier steeds beter,en andy zit weer goed in zijn velletje,dat is wel erg belangrijk,de beetle rijd super en ik zei tegen andy doe vooral rustig met je rijbewijs halen,volgend jaar kan ook nog,ik rij er toch zolang in,grapje!!,ik verlang naar de vakantie lekker uitrusten,lekker veel excursies doen met andy heerlijk,en als ik 50 wordt kan ik niet dichter bij jouw zijn dan hoog in de lucht,ik zal wel een traantje laten jongen,ik mis je knuffel en je MOEKE horen zeggen,dat voelde zo goed schat,ik mocht jouw moeke zijn,whaw wat een eer,,,
ik mis je lieverd
jouw eigen moeke!! 
Op 12 juni 2005
om 20:20 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
Hey steve,
Alweer een tijd geleden, maar toch weet ik het nog zo goed, jij en Andy samen in Axis! Wat heb ik toen gelachen! Jij voerde echt een maffe act op, met je playbacken! Dat is een super mooie herrinnering!Je zou eens moeten zien hoe groot en bekend S.A paintball games nu is...echt super!Wees maar trots op jezelf, maar natuurlijk ook op andy, jullie mam en pap! Ik ga zeker binnenkort even kijken!
Nou dag en TOT ooit!!!
dikke kus kris 
Op 9 juni 2005
om 13:47 getekend door:
k.r.i.s.t.a.
Dit is niet ok
lief lief kind.
je heb al gezien wat we voor andy hebben gekocht,een mooie zwarte new beetle,hij is super vet schat!!,alles erop en eraan,ik rij er zo lang in maar als hij zijn rijbewijs heeft dan is hij van hem,lief lief toetje,ik denk vaak eigelijk zou steve die ook moeten rijden,jij had toen die ford fiesta waar je ook blij mee was,er zat toen niet meer in schat,ik had het jouw ook zo gegund,ik mis je heel erg,jij was toch mijn maatje,mijn eerste kind,en we konden uren lang kleppen over vanalles,gelukkig kan ik dat nu ook met andy,heeft hij geleerd ,je weet dat we er de woorden aan tafel bij hem altijd uit moesten trekken,hij was altijd met iets anders bezig,en jij vertelde het verhaal dan maar nog een keer,bij onvoldoende gesprekstof,het is zo raar jongen dat ik alleen die foto zie waarop je echt heel mooi staat,maar je wordt niet ouder,zo raar,iedereen leeft en groeit en bloeit ,en van jouw heb ik alleen die foto,ook al wordt ik grijs en oud ,alleen die foto...dat is alles...als ik 50 wordt jongen dan zal er een traan vloeien daarboven omdat ik dan in het vliegtuig zit op weg naar huis,het zal goed voelen omdat ik niet dichter bij jouw kan zijn dan boven in de lucht,ik vier mijn verjaardag niet meer,sinds dat jij er niet meer bent,ik mis jouw knuffel,steve ik voel dat je dicht bij me bent ,en daardoor kan ik het aan,blijf dicht bij me schat,ik heb je nodig,kan het echt niet zonder jouw,jouw bedrijf loopt heel erg goed,hopelijk komt er ooit een avonturenpark,dat zou mijn droom zijn,het disney voor volwassenen,andy gaat als een speer,doet heel erg zijn best,zorg goed voor hem jongen,blijf zijn beschermengel,hij voelt zich soms zo alleen,al die nep vrienden die zich in het begin op hem storten en naderhand lieten vallen als een baksteen,maar ja zij hadden het al een plekje gegeven,maar ja dat is de jeugd tegenwoordig,gelukkig zijn er ook nogmensen die het echt menen,alhoewel we veel telleurstellingen hebben gehad,mensen zijn harder dan ooit,bedriegen en liegen schijnt een sport te zijn,ik kan er boeken over schrijven,als ik met de story haegens begin ben ik de eerste jaren zoet,en het zal een bestseller worden,daar is zoveel gebeurt in dat gezin en uiteindelijk is d'r eigen moeder slachtoffer geworden van haar kinderen,daarom hield zij op met leven en koos ze vrijwillig voor de dood,liever dood dan weer al die ruzie's bij haar in het verpleegtehuis,na 3 weken volgde zij haar man,maar weinige kennen het verhaal van de twee die op het kerkhof drie weken na elkaar zijn gestorven,behalve de huisarts,maar die mag niks zeggen,verschrikkelijk,wat kan een mens gemeen zijn,maar dat is onze wereld,en zolang niemand nadenkt veranderd er niks,oke dus,lekker zo doorgaan.
wij genieten van iedere klant die lachend vol plezier ons bos verlaat,daar halen wij de vitamine uit,mensen met een goed gevoel uitzwaaien.iets voor die ander over hebben,mensen zouden eens moeten voelen hoe goed dat voelt!!
jongen ik ga weer werken,eerst in de nagelstudio en daarna naar andy die weer in het bos moet werken,maar we weten waarvoor we het doen,
voor jouw schat,jouw bos ,jouw bedrijf,dat jij samen met andy startte,en wij proberen het groot te maken,zodat jouw naam,zal blijven klinken...altijd...altijd
liefs van moeke,I LOVE YOU MORE!! 
Op 3 juni 2005
om 7:57 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
voor anoniempje!!
de paus lag in een witte kist???
was rond de twintig???
en had een colbertje aan???
*******
jammer anoniempje dat je nu zegt ,,het had met de paus te maken, daarmee red je het niet.
de paus was dik in de 80
had een houten bruine kist
en had een kleed aan met een mijter
dus of dit zo geslaagd was,denk daar maar eens over na.
dat blijkt ontzettend moeilijk te zijn ,om na te denken ,meestal komen we niet verder dan onze neus lang is,
de dood is zo wie zo niet iets om mee te spotten of te play backen,misschien waren er wel meer mensen in de tent die kwamen voor een leuke avond en die niet zo hoognodig met de dood geconfronteerd wilde worden omdat ze daar net mee te maken hadden gehad,dus verontschuldig je niet zo,
veel wijsheid wordt je toegewenst,en in het vervolg liever niet meer anoniem,dat staat zo stom,vooral als je uit onze omgeving komt. 
Op 31 mei 2005
om 18:19 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
de open dag is op zondag 26 juni van 12.00 tot 17.00
en er is veel te doen voor de kinderen ,kinderpaintball
voor de ouderen demonstratie paintballen,
het haasje,
de landmijnen,
en handgranaten.
dat wordt lachen hoor!!!
en dat allemaal om het bedrijf van steve en andy voor te stellen aan mensen uit onze omgeving,
ik doe mijn best,
zal denk ik veel hamburgers bakken,en lekkere hapjes klaarmaken,
alles voor jouw mijn allerliefste steve
wat zul jij trots zijn op andy
I LOVE YOU DARLING!!! 
Op 31 mei 2005
om 10:59 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
He Steve!
Alles goed? Met mij eigenlijk best wel! Ik ben nu eindstage aan het doen, gaat echt verrekte goed, 9,0 voor eerste stage verslag en een "zeer goed" voor me tussenbeoordeling! En dan heb ik ook al een baan: bij Tijssen Elektro waar ik ook altijd al vakantie werk deed, echt relaxt daar! Met jullie Andy en jullie Paintball gaat het ook goed heb ik gemerkt, eind juni open dag, daar ga ik ook zeker heen! Ik wil Andy en jullie pap en mam ook heel veel succes wensen met het Paintballen, dat het maar een groot en mooi bedrijf wordt! En dan zul jij toch altijd de mede oprichter blijven;-)! Ben er trots op jongen!
Dit jaar weer naar Salou op vakantie, net als vorig jaar! Dat is echt super vet, zou ook wel iets voor jou zijn! Da weet ik zeker! Skon vrouwkes, zon, zee, bier, uitgaan.. wa wil je nog meer? haha! Maar voordat ik op vakantie ga is het eerst nog Uje kermis, paar jaar geleden was echt super vet, komen wij van de kermis af heb je al een blad leeg haha! Ik ga maar weer eens stoppen want me pauze is zo voorbij! Jonge het gaat je goed! En Andy en Nellie en Peter laat je niks wijs maken door iedereen.. verwerk het op jullie manier, en ik vind het super hoe jullie met het Paintballen aan de gang zijn! Ga zo door! Tot 28 juni was het volgens mij(open dag)! Groeten Joost Jonker! 
Op 31 mei 2005
om 10:37 getekend door:
J.o.o.s.t. .J.o.n.k.e.r.
Dit is niet ok
Mooie site, maar nelly, alle respect voor jullie om je verdriet te verwerken, en ik snap het ook, maar om er een ander met belaggelijk te maken, nee dat vind ik niet kunne!!! Want van dat optrede wat ik toevallig gezien heb, en gezien heb wat je erover schrijft is onrechtvaardig, dat ging over de paus, niet over jullie steve.
NOGMAAlS: ik snap best dat je je verdriet wilt verwerken, doe er zolang over als je wilt, maar niet een ander kwetsen

En van dat painballbos, het is fantastisch geworden, de voertuigen en alles, en als ik zie met hoeveel plezier jullie eraan werken, dat vind ik fantastisch, en ook als ik zie hoe jullie steve erbij betrekken, dat is verdriet verwerken op een positieve manier. 
Op 26 mei 2005
om 21:07 getekend door:
a.n.o.n.i.e.m.p.j.e.
Dit is niet ok
Steve ik schrik iedere keer als ik condoleance register nakijk,verschrikkelijk zoveel jonge mensen maken een einde aan hun leven niet normaal,en ook veel verongelukken,jeetje jongen,wat moet het druk zijn daarboven,maar hopelijk is het daar beter dan hier,het is een rare wereld hier,alles moet kunnen,afgelopen zaterdag nog toen hebben je oude klasgenoten gewonnen met de playbackshow van de KPJ,en weet je wat ze deden,ze lieten doodklokken horen en droegen een witte kist met daarin jeroen die een colber aan had,verder niks grappigs alleen maar rondlopen,op muziek van robbie williams,there's an angel,en dat wint de eerste prijs,andy was helemaal kapot,hij huilde keihard,hoe konden ze,na een boze brief van mij,hebben ze zich verontschuldigd,maar toch,jeroen(wijsneus)had wat wijze uitspraken,die ik hem het liefst terug in zijn strot geslagen had,maar goed ik zei hem wacht eerst maar tot jij iemand dicht bij begraafd of cremeerd en denk dan aan je wijze woorden,ja schat zo gaat dat hier in dit dorp,en men vind het raar dat ik reageer ,nou je weet het hoe ik eroverdenk,tom had echt veel spijt ,die heeft zich denk ik laten meeslepen,zonder dat hij nadacht,
liefs mama 
Op 20 mei 2005
om 8:29 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
hallo schat
jullie helicopter staat in het bos.
WHAW wat een big one,,,en allemaal langzaamrijders ,het is prachtig jongen,en dan al die publiciteit ,op de radio in de kranten en media.
echt schat fantastich wat andy voor jouw doet,,steun hem zoveel je kan jongen ,hij heeft dat hard nodig.
I LOVE YOU MORE 
Op 16 mei 2005
om 14:03 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
I LOVE YOU 
Op 15 mei 2005
om 9:05 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
het gaat weer een beetje steve ,maar soms krijg je de grootste klappen uit een hoek die je niet verwacht,je zou zeggen zij weten het toch,jullie hebben het ook mee gemaakt,maar ja jongen,de mens blijkt een groot raatsel te zijn keer op keer op keer,maar goed,we worden harder,en ze zien maar ,
de groeten allemaal,ga lekker door je eigen wereldje te creeren,dat doen wij ook,wij missen je meer dan ooit schat
maar ben maar blij dat je niet verder hoeft hier in deze rot wereld waar geen mens te vertrouwen is,help ons maar van bovenaf.
I LOVE YOU MORE 
Op 9 mei 2005
om 19:56 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
STEVE HELP MIJ
IK KAN NIET MEER
DIT IS EEN GROTE TOTWERELD WAARIN NIEMAND NOG IETS OM DIE ANDER GEEFT
ikke ikke ikke ikke ikke
edn dat geld voor iedereen
iedereen heeft schijt aan elkaar
GELD GELD GELD
MACHT MACHT MACHT
HELP STEVE HELP IK WIL NAAR JOUW TOE 
Op 5 mei 2005
om 11:59 getekend door:
Dit is niet ok
ik mis je !!!

je moeke 
Op 3 mei 2005
om 20:49 getekend door:
Dit is niet ok
andy en ik zijn steeds groter aan het denken,we hopen over 2 jaar of meer te zijn verkast,en krijgen hele goede adviesen van mensen die zelf een heel groot recreatiepark hebben.
zelf gaan we ook denken aan meerdere velden in thema,en op termijn zelfs een groot indoor iets,maar goed dat zal nog wel 10 jaar duren,deze week ga ik aan de slag om bij het vliegtuig van de staatsloterijshow het thema indiana jones te maken,leuke uitdaging trouwens,en van andy mag ik mijn gang gaan ,je weet he jongen mama doet geen half werk,maar weet wel ik doe het voor jouw en zelfs door jouw heb ik het gevoel,blijf dicht bij ons schat wand soms heb ik je heel hard nodig,vooral peter kost erg veel energie,
I LOVE YOU MORE DARLING
jouw moeke 
Op 2 mei 2005
om 7:40 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
steve het word zo mooi,de uitnodigingen en de flyers waar jij op staat,ja jongen ergens word jij altijd vernoemd of staat je foto erbij,al was het alleen al S.A.Paintball-games
en die helicopter slaat alles natuurlijk,we moeten steeds vaker nee verkopen aan mensen die willen komen spelen,jongen dit alles doen wij voor jouw schat,alleen die gedachten drijft ons voort,alles voor jouw,jij lief lief kind van mij,jongen jij was en bent nog steeds mijn alles samen met andy,help ons schat zoals je al die tijd hebt gedaan,blijf dicht bij ons I LOVE YOU MORE DARLING 
Op 27 april 2005
om 18:15 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
Heey steve hoe is het met jou met mij best wel goed ik heb goed nieuws en slecht nieuws nou dan zal ik eerst maar het goede nieuws vertellen ik heb een leger helicopter gekocht een super mooie wel veel geld maar dat maak nie uit we moeten toch investeren. maar verder met paintball gaat het super heb heel veel aanmeldingen en mensen vinden het super om bij mij te paintballen ik heb trouwens ook een workshop is ook super vet dan ga ik lekker in mijn eentje knutselen met al de geweren. en ben ook naar canada geweest met wilco was kei leuk, maar er zijn minder leuke dingen ook gebeurt met wilco ,ben er achter gekomen dat ik mijn hart niet te open moet zetten want elke keer is het weer raak dat je ze niet helemaal kunt vertrouwen het was vandaag bob zijn communie maar ik vindt het moeilijk om er naar toe te gaan omdat er toch een knik in de kabel is gelegd die je er niet makkelijk uit krijgt, maar dan doen we wel wat rustiger aan volgende keer. maar ik vindt het best wel jammer want bobje en maxje waren wel vriendjes van mij en ik had ook heel veel voor ze over. maarja zo zijn er wel wat meer dingen die er dwars zitten ik kan ook niet goed met ons spap opschieten elke keer als ik iets doe dat voor mijn gevoel goed is dan is het elke keer negatief ,maar da weet je wel. maar ik merk wel hoe langer je weg bent hoe meer ik je ga missen vooral met paintball en uitgaan ik wou dat je toch met de opendag naast me stond.Maar ik begin je wel te missen want heb wel een hoop vrienden maar dat is allemaal oppervlakkig ,maar echt iemand die bij me stond en mij kan begrijpen die heb ik nie behalve dan ons smam ,ik vind het wel kut wat sommige mensen met je doen kan niet begrijpen. Maar ik hou mijn eigen sterk gaan dwars door wind regen. want ik moet niet inzakken ,ik moet door, maar soms ben ik wel jaloers op jou want je hebt nou geen zorgen meer en ze kunnen jou geen pijn meer doen. maar ik stop nu ga lekker slapen, maar ik weet wanneer je er bent ik , zie je nie maar ik weet dat je er bent. ee steve handoek en doe adje de groete 
Op 24 april 2005
om 23:22 getekend door:
a.n.d.y. . .b.r.o.t.h.e.r.
Dit is niet ok
steve eindelijk kan ik weer schrijven,de computer was een tijdje stuk en moest gemaakt worden.
andy en ik zijn op zoek geweest voor een vliegtuig of helicopter en weet je ...we hebben er een gekocht een prachtige helicopter net gespoten in oorlogskleuren eentje die helemaal compleet is,over een paar weken komt hij in het bos te staan,het is wel een rib uit ons lijf,maar uiteindelijk zal het het bos een grote meerwaarde geven,enne... we hebben ook alvast een straaljager laten reserveren,over 2 of 3 jaar gaan we hem ophalen,,,,vet he
oooo jongen jouw zaak wordt zo mooi,andy doet zo goed zijn best,ook al valt het niet mee,er komen toch steedsdingen op onze weg die niet zo vrolijk zijn,of heel pijnlijk zijn,afgelopen zondag ging ik met peter in belgie eten in een mooi cowboy restaurant,alleen ik mis jouw dan zo erg,ik wil dat dan zo graag delen met jullie ,en dat kan niet meer,andy heeft ook een vriendinnetje,marjan ik heb ze al eens ontmoet,een lief meisje lijkt me,maar goed jongen we laten alles over aan jouw,jij bepaald hoe het gaat,als sommigen dingen niet zo mogen zijn dan wil jij ons alleen beschermen,dat geloven wij vast,jij leid ons,
ik mis je heel erg lieveling,tot gauw weer,,
moeke... 
Op 22 april 2005
om 18:00 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
Al die mooie woorden,
Gesproken door mond en op schrift.
Uiteindelijk zullen ze mij vermoorden,
Nadat ze zijn gezift.
Want nu na 16 maanden gemis,
Doen nog weinige iets met diezelfde woorden.
Zij vergaan in totale duisternis,
Om uiteidelijk ook mij te vermoorden.
Ze kunnen dit doen ,omdat ik jouw zo mis... 
Op 12 april 2005
om 8:05 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
oooo jongen het bos gaat nu in heel snel tempo steeds mooier worden,er komt
een waterput in ,en er zijn heel veel mooie dennen om het vliegtuigpleintje gezet,eigelijk moeten we dit stukje een naam geven,hoe zou jij het vinden als we het het steve plein noemen,ik zal eens met andy overleggen,in ieder geval gaan we flyers maken met jouw foto voorop,en andy heeft een memory op jouw site gezet,hij mist je zo ontzettend,deze wereld is zo hard,maar gelukkig misschien zit er iets aan te komen,nou jongen jij leid maar omdat het dan zeker goed zal gaan,als dit echt is dan komt andy er zo achter,verder even terug over het bos ,we laten nu ook nog meer mooie ondergrond maken,allemaal zodat het 26 juni pico bello in orde is,nou schat je volgt ons van boven ,ik zou zeggen blijf heel dicht bij ons want we hebben je soms heeeeeeel eeeeeerg hard nodig.
liefs van je eigen moeke
I LOVE YOU MORE!!! 
Op 11 april 2005
om 17:48 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
I LOVE YOU
AND MISS YOU SO MUCH
xxx!!! 
Op 9 april 2005
om 16:33 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 43 44 45 46 47 48 49 ... 52      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
nellie haegens
op 5 december 2003
en blijft zichtbaar tot:
1 januari 2027
Contact met beheerder >
Contact met nellie haegens:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto