Prof. drs. Philip Wagner CBM

26 juni 1962 - 6 april 2024
Met pijn in ons hart moeten we mededelen dat onze geliefde directeur van Wagner & Company, Philip Wagner, op 6 april plotseling is overleden op Sint-Maarten. Philip was de inspirerende kracht achter ons bedrijf, en het gemis zal groot zijn.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         61 t/m 80 van 148        Volgende >
Philip heeft mij met zijn kennis en enthousiasme aangestoken tijdens de eerste master bedrijfskunde van het AOG. Tien jaar later brandde het vlammetje bij mij nog steeds; samen hebben we sindsdien een aantal bedrijfsartsen nascholingen georganiseerd. Dat leidde tot drie onvergetelijke nascholingsreizen naar China, Colombia en in 2022 naar Zuid Korea, waarin Philip zich liet zien als een flexibele en ruimhartige organisator. En in de Grote Club in Amsterdam beleefden we twee maal ‘bedrijfsarts in de boardroom”. Inspirerende sessies! Hij gaf het begrip ‘transformational learning’ inhoud. Hij was uniek in het geven van “pop-up 5 minuten colleges’, waarin hij de actualiteit ‘even’ in een globale context plaatste. Hij had een oprechte belangstelling voor ons vak, onze organisatie en ook voor ons persoonlijk traject. Ik sprak hem voor het laatst in januari, hij zat nog vol plannen en ideeën, ook voor buiten zijn werk. Wij kijken op hem terug als een fijn mens. Wij wensen Antje en kinderen veel sterkte, en ook Nel en collega’s die zijn werk voortzetten.
Hans Recourt, voormalig directeur Bedrijfsartsengroep 
Op 12 april 2024
om 20:56 getekend door:
H.a.n.s. .R.e.c.o.u.r.t.
Dit is niet ok
Er zijn enkele mensen die grote invloed hebben gehad op mijn maatschappelijke carrière. Philip is er een van. Antje en familie heel veel sterkte! 
Op 11 april 2024
om 23:23 getekend door:
H.a.n.s. .A.r.e.n.d.s.
Dit is niet ok
Beste familie, vrienden en collega’s van Philip, wat een ontzettend verdrietig nieuws. Ik heb een periode met veel plezier met Philip samengewerkt, veel van hem geleerd en voor mij een zeer inspirerende man. Een groot gemis voor iedereen, maar bovenal voor jullie. Veel sterkte. 
Op 11 april 2024
om 23:01 getekend door:
L.o.n.n.e.k.e. .V.a.n. .d.e.n. .B.e.u.c.k.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Antje, familie en collega's van Philip,

Het is intens verdrietig dat Philip zo plotseling is overleden. Ik wens jullie veel goeds de komende periode en prachtige herinneringen aan deze bijzondere man.

Ik ben hem dankbaar voor het delen van zijn kennis en inspiratie. Bevlogen leiderschap en reductie van complexiteit, dat is Philip voor mij.

Els van Kernebeek 
Op 11 april 2024
om 22:25 getekend door:
E.l.s. .v.a.n. .K.e.r.n.e.b.e.e.k.
Dit is niet ok
Beste familie en collega's van Philip,

Wat ontzettend verdrietig dat Philip Wagner afgelopen week is overleden. Met hem verliest Wagner & Company niet alleen zijn oprichter, maar vooral een inspirerend man. Met zijn bevlogenheid en kennis ben ik meermaals in aanraking gekomen tijdens de telefonische interviews voor zijn opinies op sportenstrategie.nl. Ik luisterde geboeid naar zijn visie op vitaliteit, leiderschap en (sport)management. Iedere keer weer was ik onder de indruk van zijn brede kennis en de vergezichten die hij in dat uurtje aan de telefoon wist te schetsen.

Mijn gedachten gaan uit naar zijn familie en iedereen bij Wagner die Philip nu moeten missen. Veel sterkte bij dit grote verlies.

Hartelijke groet,

Pieter van der Meer
Arko Sports Media 
Op 11 april 2024
om 20:49 getekend door:
P.i.e.t.e.r. .v.a.n. .d.e.r. .M.e.e.r.
Dit is niet ok
Beste familieleden, vrienden en collega’s van Philip,

Op geheel eigen wijze zorgt Philip door zijn overlijden weer voor een nieuwe blik op de wereld. Er verschuift weer iets, dingen gaan veranderen. Als ik iets van Philip geleerd heb is het dat. En ook dat de wereld genoeg mogelijkheden kent om tot verbinding, groei en ontwikkeling te komen.
Inspireren kon hij als geen ander.
Ik ben blij dat ik hem gekend heb, van hem geleerd.
Ik heb genoten van onze dialogen. 
Op 11 april 2024
om 15:20 getekend door:
J.u.d.i.t.h. .B.o.s.
Dit is niet ok
Met ongeloof heb ik kennis genomen van het overlijden van Philip. Een warme man, snelle denker en uitermate intelligent. Ik mocht , samen met zijn huidige echtgenote Antje, cursist zijn bij de 1e MBA Sportmanagement, en Philip heeft daaraan een voor mij onuitwisbare positieve indruk gemaakt. Zoals hij dat vele daarop volgende opleidingen ook heeft gedaan.
Ik/we zullen hem vreselijk gaan missen.
In het bijzonder Antje, haar kinderen en verdere familie wens ik heel veel sterkte toe.

Ronald Hagénus 
Op 11 april 2024
om 13:09 getekend door:
R.o.n.a.l.d. .H.a.g.e.n.u.s.
Dit is niet ok
Beste familie, nabestaanden, collega's en bekenden,

Wat heb ik genoten van zijn messcherpe analyses over wereldse ontwikkelingen en ook betogen met een interessante kwinkslag. Dankbaar heb ik drie opleidingen gevolgd bij Wagner & Company die me een completer mens hebben gemaakt. Het geleerde breng ik elke dag in de praktijk om te blijven werken aan zingeving en verbinding.

Heel veel sterkte toegewenst aan een ieder die hem mist.

Laten we zijn tijd en aanwezigheid op deze wereld vieren in dankbaarheid.

Alle goeds,

David Beute 
Op 11 april 2024
om 12:23 getekend door:
D.a.v.i.d. .B.e.u.t.e.
Dit is niet ok
Met een schok en verdriet heb ik kennisgenomen van het overlijden van Philip. Zijn bijdrage aan de corporate governance was van grote waarde en zijn colleges zullen nog lange tijd in mijn herinnering blijven. Ook het feit dat ik mee mocht doen aan wat bleek zijn laatste podcast, waarbij we een zeer interessant gesprek met interessante wendingen en inhoudelijke verdieping voerden, heeft een blijvende indruk op mij achtergelaten. Ik zal hem missen. Mijn gedachten gaan uit naar Philips familie, vrienden en collega's. Ik bied ze mijn diepste medeleven aan. Moge hij in vrede rusten. 
Op 11 april 2024
om 11:46 getekend door:
B.o.b.a.n. .V.u.k.i.c.e.v.i.c.
Dit is niet ok
Wat een onverwacht en verdrietig bericht. Altijd energiek. Philip kon zelf geen bal vangen maar zette iedereen met zijn messcherpe analyse, adviezen en vergezichten in beweging.

Veel met je gedaan om sportbonden een stap verder te helpen Philip. Veel van je geleerd, als persoon, sportmanager, bestuurder en toezichthouder. Sterkte Antje voor jou en jullie zoon.
Marcel Sturkenboom 
Op 11 april 2024
om 11:42 getekend door:
M.a.r.c.e.l. .S.t.u.r.k.e.n.b.o.o.m.
Dit is niet ok
Wat een schrik en gemis voor zijn familie en organisaties waar hij al zijn energie instak. De oprechte interesse die hij had in de mensen om zich heen. Door hem heb ik me altijd gesteund en gezien gevoeld tijdens mijn leergang innovatie en businessnessdevelopment en master strategie & leadership aan de aog. Met zijn kritische vragen, maar ook vernieuwende ideeën over de onderwerpen die ik koos hielp hij me altijd weer op weg. Ook de leuke tijd en tomeloze energie in cambridge zal ik met blijvend herinneren. Ik wens de familie en iedereen die hem gaat missen veel sterkte. 
Op 10 april 2024
om 23:38 getekend door:
L.a.n.d.a. .a.r.k.e.m.a.
Dit is niet ok
Wat een verdrietig en nauwelijks te bevatten bericht. Sterkte voor familie, vrienden en collega's. In warme herinnering aan een bijzonder en inspirerend docent en mens. 
Op 10 april 2024
om 22:50 getekend door:
M.a.t.h.i.j.s. .S.u.i.d.m.a.n.
Dit is niet ok
Wat een droevig bericht. Bij deze mijn condoleances voor de familie en vrienden van Philip. Ik zal Philip gedenken om zijn waardevolle en inspirense bijdrage in het mastertraject aan de AOG dat ik al weer lang geleden heb mogen volgen. Vorig jaar was ik met mijn vrouw en jongste dochter in Cambridge en mocht ik daar herinneren ophalen uit de tijd daar samen met onder andere Philip. Heel veel sterkte in deze dagen van afscheid nemen en daarna!
Rolf Sloots 
Op 10 april 2024
om 21:13 getekend door:
R.o.l.f. .S.l.o.o.t.s.
Dit is niet ok
Met verbijstering en ongeloof las ik het overlijdensbericht van Philip. Hij was mijn mentor en inspirator tijdens mijn mastertraject. Alweer enige jaren geleden, maar als mens en begeleider heeft hij diepe indruk op mij gemaakt.
Ik wens zijn dierbaren en naastbestaanden heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. 
Op 10 april 2024
om 17:02 getekend door:
Y.o.l.a.n.d.a. .B.e.e.n.e.n.
Dit is niet ok
Philip is een van die mensen die je anders leert kijken naar de wereld en je echt verrijkt. Ik ben dankbaar dat ik je heb leren kennen. Eerst als interim bestuurder van Cultura, later tijdens de leergangen, het mastertraject en de fijne gesprekken tijdens de lunch. Ik wens zijn naasten heel veel sterkte. 
Op 10 april 2024
om 16:07 getekend door:
G.e.r.r.y. .D.e. .R.o.o.i.
Dit is niet ok
Lieve Antje, kinderen en familie,

Met verbijstering en verdriet heb ik het trieste nieuws van het overlijden van Philip ontvangen.
Wat een enorm verlies.

Ik zal Philip in zijn verschillende hoedanigheden als docent, mentor en opdrachtgever blijven herinneren als mijn grote inspiratiebron om complexe vraagstukken te deduceren tot de kern om vervolgens tot een oplossing te komen.

Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. 
Op 10 april 2024
om 15:19 getekend door:
J.a.a.p. .K.o.s.t.e.r.
Dit is niet ok
Verrast werd ik door het bericht wat ik van AOG ontving omtrent het overlijden van Philip Wagner. Voor mij was hij bekend als een energieke denker en inspirator. Zowel in het onderwijs als in de maatschappij. Ik wens alle nabestaanden veel sterkte met dit verlies. 
Op 10 april 2024
om 15:18 getekend door:
E.m.i.l.e. .Z.i.r.k.z.e.e.
Dit is niet ok
Beste familie en medewerkers van Wagner, een schok dat Philip er niet meer is. Een mooie herinnering is dat Philip ook enthousiast was over verandermanagement en hoe we dat in Oost-Groningen doen. Sterkte voor allen. 
Op 10 april 2024
om 12:41 getekend door:
J.a.k.o.b. .Z.w.i.n.d.e.r.m.a.n.
Dit is niet ok
Philip Wagner was van 2001 tot 2017 verbonden aan de Stichting Huis voor de Sport Groningen. Eerst als bestuurder en later als voorzitter van de RvC.

Hij heeft het initiatief genomen voor de omvorming van het besturingsmodel van onze Stichting, dat tot op heden naar volle tevredenheid functioneert.

Philip heeft ons geleerd om onze oriëntatie op het werkterrein sport en bewegen te verbreden en constant te vernieuwen. Daarbij maakte hij gebruik van zijn letterlijk grenzeloze kennis, ervaring en visie op zowel economische, maatschappelijke en politieke ontwikkelingen. In combinatie met zijn affiniteit met de sportsector inspireerde hij ons om onze potenties meer te benutten en om te zetten in ‘waarde creaties’, zoals alleen hij dat zo mooi en treffend kon verwoorden. Het heeft ertoe bijgedragen dat Huis voor de Sport Groningen zich kon ontwikkelen tot de maatschappelijke onderneming die het nu nog steeds is. Wij zijn hem daar zeer dankbaar voor.

Maar bovenal was Philip een bijzonder innemende, inspirerende en warme persoonlijkheid, in wiens gezelschap je graag verkeerde.

Wij zijn enorm dankbaar om hem gedurende deze periode in ons midden te hebben gehad.

Wij wensen Antje, (klein)kinderen heel veel sterkte toe te komende periode!

Huis voor de Sport Groningen

Tjaart Kloosterboer, ex-directeur/bestuurder
Rob de Waard, ex-directeur/bestuurder
Karin Zwart, directeur/bestuurder 
Op 10 april 2024
om 11:49 getekend door:
K.a.r.i.n. .Z.w.a.r.t.
Dit is niet ok
Gecondoleerd en zo plotseling : sterkte voor de fam. 
Op 10 april 2024
om 10:10 getekend door:
B.a.r.t.j.a.n. .P.e.n.n.i.n.k.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5 6 7 ... 8      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Wagner & Company
op 8 april 2024
en blijft zichtbaar tot:
8 juni 2024
Contact met beheerder >
Contact met Wagner & Company:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Prof. drs. Philip Wagner CBM

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto