Slachtoffers aanslagen Madrid

11 maart 2004 - 11 maart 2004

Geen dag zal meer hetzelfde zijn!

Met groot verdriet, vernamen wij op het nieuws het tragische nieuws dat veel onschuldigde mensen het slachtoffer zijn een Terreuraanslag in Mardrid. Wij wensen alle mensen die betrokken zijn veel sterkte en kracht!
< Vorige         501 t/m 520 van 562        Volgende >
Que puedo decir? No hay palabras. En la ciudad donde viví, donde trabajé, donde cogí el tren también. No sé que hacer.
Ik wens de nabestaanden heel veel sterkte met het verwerken van dit drama.
WEG MET DE BARBAREN!! 
Op 12 maart 2004
om 12:00 getekend door:
L.a.r.i.s.s.a.
Dit is niet ok
Sin palabras... 
Op 12 maart 2004
om 11:52 getekend door:
S.u.s.a.n.a.
Dit is niet ok
Coño!!! Kunnen ze niet eens een keer ophouden met al die aanslagen. Wat probeert ETA nu te bereiken (als ETA was natuurlijk), willen ze dat de Baskeland apart gaat. Dus mooi niet, Baskeland is en blijft voor altijd van Spanje.
Hijos de putas si fueron los musulmanes.

Con mucho cariño para toda mi gente 
Op 12 maart 2004
om 11:52 getekend door:
L.i.d.i.a. .C.o.r.r.e.y.e.r.o.
Dit is niet ok
Geschokt en ontdaan.
Veel te veel mensen... door zinloos geweld.
Sterkte aan alle nabestaanden.
Ik bid voor jullie. 
Op 12 maart 2004
om 11:46 getekend door:
P.e.t.r.a.
Dit is niet ok
Weer een onbegrijpelijke daad van een stel idioten , wie het ook zijn. Mijn gedachten gaan uit naar de slachtoffers en hun naasten. 
Op 12 maart 2004
om 11:34 getekend door:
G.e.r.
Dit is niet ok
Esmeralda, ik kan me helemaal in jouw woorden vinden. En inderdaad hebben onze linkse politici de poorten geopend voor deze barbaarse religie. 
Op 12 maart 2004
om 11:31 getekend door:
p... .c.r.e.m.e.r.s.
Dit is niet ok
Aangeslagen door dit schokkende nieuws, kunnen wij het niet nalaten de nabestaanden en slachtoffers sterkte te wensen in deze moeilijke tijd. We hopen dat voor jullie de zon weer snel zal gaan schijnen.
Liefs Johan en Diana 
Op 12 maart 2004
om 11:27 getekend door:
D.i.a.n.a. .&. .J.o.h.a.n.
Dit is niet ok
WAT NOU BANG IK BEN ALS SPAANSE NIET BANG HET SPAANSE VOLK IS NIET BANG ALS HET AL QAEDA IS HEBBEN ZE DE VERKEERDE MENSEN UITGEKOZEN WIJ ZIJN NIET DE AMERIKANEN WIJ PAKKEN JULLIE VEEL HARDER TERUG!ALS HET DE ETA IS COÑOS!
WIJ HEBBEN DE MACHT SPANJE HEEFT DE MACHT POWER TO HET VOLK, HULPVERLENERS, BIJBEL EN KATHOLICISME 
Op 12 maart 2004
om 11:19 getekend door:
E.S.M.E.R.A.L.D.A.
Dit is niet ok
Mijn gebed om kracht en vertroosting gaat uit naar alle nabestaanden en vrienden van hen die omgekomen zijn bij
de gruwelijke aanslagen in Madrid.
Ook vraag ik God (en dat is absoluut
niet Allah!) of Hij de gewonden in leven wil laten. Het minachten van het christelijke geloof, al decennia lang, heeft de poorten geopend voor valse
godsdiensten. Keer terug naar geloven
die zich positief bewezen hebben, anders zal ook Nederland eens aan de
beurt zijn. Maar hier doen we heel
naief of we in een grote Efteling wonen!
Het komt dichter en dichterbij, maar ik
zal niet vrezen! 
Op 12 maart 2004
om 11:15 getekend door:
R...E... .V.e.r.b.o.o.n.
Dit is niet ok
Hier konden wij op wachten. Het gevaar heeft zich als een olievlek om ons heen verzameld. Dit zijn beesten die in de naam van Allah aanslagen plegen op onschuldige mensen. Kinderen die nog van niets weten worden afgeslacht door dit soort onmensen. En mochten wij denken dat dit in Nederland niet zou kunnen? Slaap dan maar verder. De islam is een gevaar voor onze westerse samenleving. Ik voel me ziek na het zien van de beelden, ik voel me angstig en onzeker. Gaan wij westerlingen nu eindelijk inzien welke gevaar er uit gaat van de fanatieke aanhang van de islam. Er zullen ongetwijfeld goede vertegenwoordigers zijn van de islam. Laten zij zich nu eens laten horen, of durven zij niet. Tranen van woede, dat zij mogen rusten in vrede. 
Op 12 maart 2004
om 10:34 getekend door:
p... .c.r.e.m.e.r.s.
Dit is niet ok
Ik ben bang voor mijn gedachten jegens moslims, ik zie ze als een enorm gevaar voor de wereldvrede! Het enige wat in hun hoofd omgaat is haat, dood en verderf...waarom? 
Op 12 maart 2004
om 10:06 getekend door:
w.a.a.r.o.m.
Dit is niet ok
Ik ben verschrikkelijk verdrietig over wat jullie is aangedaan. Ik voel mee met alle gebroken gezinnen en verloren vrienden. En ook als je niet direct betrokken bent, wat een verdriet.
Ik doe wat in mijn macht ligt om de wereld een liefdevolle plek te maken.
Heel, heel veel kracht en moed en liefdevolle steun toegewenst, voor jullie allen.toegewenst 
Op 12 maart 2004
om 9:30 getekend door:
m.a.r.i.j.e.
Dit is niet ok
Wij betuigen ons medeleven aan alle nabestaanden van de slachtoffers die door onzinnig geweld om het leven zijn gekomen. Wij hopen dat de daders van deze bloedige aanslag spoedig gevonden zullen worden. God zegene alle slachtoffers en hun familie. Heel veel sterkte voor U allen. 
Op 12 maart 2004
om 9:24 getekend door:
F.a.m.i.l.i.e. .A...M...B... .H.o.u.t.m.a.n.
Dit is niet ok
Lieve mensen,
Wens alle nabestaanden en vrienden veel liefde en sterkte toe in deze moeilijke tijd. Ben diep geschokt door deze hartverscheurende gebeurtenis in mijn favoriete vakantieland Spanje, in de mooie stad Madrid. Laten wij onze schouders eronder blijven zetten om van deze wereld een liefdevolle plek te maken, ondanks alle verdriet en tegenslagen. Liefs / adios,

Pauline 
Op 12 maart 2004
om 8:15 getekend door:
P.a.u.l.i.n.e. .M.i.e.r.m.a.n.s.
Dit is niet ok
Na diep geschokt te zijn omtrent deze laffe vertoning van Al Qaida. Besef ik heel goed dat wij in Europa goed op moeten gaan letten op deze misselijke en ziekelijke geesten die denken dat ze zelf voor Allah mogen spelen. Waar moet het heen in deze wrede wereld waar het alleen draait om het geloof. Laat iedereen in hun waarde en begin eens jullie zelf af te slachten en niet onschuldigen mensen pakken die een normaal leven wouden leiden. Mijn steun gaat wel gemeend uit naar de nabestaanden die dit verdried hun leven lang mee moeten dragen.
Mijn excusses voor mijn taal gebruik maar ik schrijf dit uit het diepst van mijn hart en kan zulke praktijken niet uitstaan. Diep triest . 
Op 12 maart 2004
om 0:48 getekend door:
J.u.r.r.i.a.a.n.
Dit is niet ok
Met verbazingen heb ik het geweld aanschouwd op het nieuws. Onbegrip, wie doet zoiets? Welke domme idioot denkt iets te winnen door mensen die naar hun werk of universiteit of wat dan ook gingen uitteroeien? Mijn medeleven en condoleances aan alle slachtoffers van deze gruweldaden en aan het Spaanse volk. 
Op 12 maart 2004
om 0:27 getekend door:
R.o.s.a. .S.t.e.f.a.n.i.a.
Dit is niet ok
geen woorden voor, zo vreselijk, zo weerzinwekkend!

alle slachtoffers en nabestaanden, veel sterkte toegewenst!

Eta of Al qaida, wie het ook was, de daders van deze gruweldaad zijn laag bij de gronds tuig dat uitgeroeid moet worden!! 
Op 12 maart 2004
om 0:26 getekend door:
a.n.n.e.
Dit is niet ok
Sin palabras... 
Op 11 maart 2004
om 23:43 getekend door:
A.s.t.r.i.d.
Dit is niet ok
Onze oprechte deelneming gaat uit naar de onschuldige mensen in Madrid. Deze mensen gingen "gewoon" naar hun werk of school. Een seconde later zijn ze er opeens niet meer! Gisteravond leefden ze gewoon nog. Onvoorstelbaar...
Dat zo'n groep mensen die geen verstand hebben van goed of kwaad zo'n verschil kan uitmaken. Deze mensen hebben mooie doelen in hun leven. Geven liefde aan hun naasten. Hebben idealen. Hun leven is weggenomen door "iets" wat de wereld nooit zou kunnen begrijpen... 
Op 11 maart 2004
om 22:42 getekend door:
M.e.r.e.l. .e.n. .H.e.d.y.
Dit is niet ok
Een zwarte dag voor Spanje en de hele beschaving. De nuance verdwijnt, ook bij mij merk ik. Woede overheerst als emotie en oog-om-oog-tand-om-tand speelt op. Samenwerken om de daders te pakken en uit te roeien. Privacy wijkt voor mogelijkheden om dit grensoverschrijdend aan te pakken. Sterkte Spanje!!! 
Op 11 maart 2004
om 22:27 getekend door:
B.a.r.t.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 23 24 25 26 27 28 29       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Lianne
op 11 maart 2004

Contact met beheerder >
Contact met Lianne:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto