Louise Donk

8 1974 - 10 januari 2005
Op zeer laffe wijze werd Louise Donk omgebracht op de A4 ter hoogte van Rijswijk. Een stuk stoeptegel is door een onbekende van een viaduct door de voorruit gegooid van haar auto. Wat een psychopaten heb je toch.

Familie en vrienden van Louise alle sterkte toegewenst bij het verwerken van deze gruwelijke moord op haar.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         61 t/m 80 van 310        Volgende >
Het is nu ruim een half jaar geleden dat Louise op zo vreselijke wijze werd omgebracht. Inmiddels zijn de daders veroordeeld voor moord. Over de strafmaat valt natuurlijk altijd te twisten, het is wel zo dat ze voor de rest van hun leven te boek staan als moordenaars.

Ik heb vlak na het drama met Louise dit register geopend. Het was een opwelling, ik ken Louise helemaal niet maar was echt geschokt over het gebeuren met haar.
Ik wil iedereen bedanken voor de mooie berichtjes, vaak heel emotioneel en recht uit het hart. Ook heel veel woede is er geuit, maar dat is ook een kant van de zaak. Het is om erg opstandig van te worden dat deze kwajongens (want dat zijn het ondanks alles wat ze hebben aangericht, denk ik toch wel en geen zware criminelen) zo hebben kunnen huishouden.
Ik zou wel benieuwd zijn hoe dat zo komt, hoe verloederen jonge volwassenen zo dat ze zonder gewetenswroeging zomaar een willekeurig iemand de dood in kunnen sturen. Ligt het aan het onderwijs of ligt het aan (het gebrek aan) de opvoeding of een hele andere reden? Ik zou het niet weten.

Ik hoop dat de nabestaanden steun hebben ondervonden aan dit register. Ik heb alle reacties laten staan, op twee na waarin schuttingtaal werd gebezigd. Deze heb ik, op verzoek van condoleance.nl, verwijderd.

Ik wens nogmaals alle nabestaanden, vrienden, collega's etc van Louise heel erg veel sterkte met het verwerken van dit grote onrecht en dit onmetelijke verdriet.

Vriendelijke groet A. Blom 
Op 20 juli 2005
om 22:31 getekend door:
A.n.t.o.n.i.e.
Dit is niet ok
levenslang is nog te kort ze moesten bij hun het zelfde doen als bij louise wat een rotjongens snappen ze nu wat ze jullie hebben aangedaan 
Op 17 juli 2005
om 11:52 getekend door:
g.e.r.d.a. .v.a.n. .e.s.c.h. . .u.i.t. .b.o.x.t.e.l.
Dit is niet ok
Zusje van Louise,
Raar berichtje???.
Sorry hoor!!! 
Op 15 juli 2005
om 5:19 getekend door:
Dit is niet ok
Al een half jaar zonder jou. Het zal nooit wennen en nooit zal ik je vergeten, maar ik weet zeker dat jij nu gelukkig bent, waar je ook bent!
Het is nu officieel, het was moord, maar daar heb jij (en wij) niets aan. Hoe graag jij ook zou willen en hoe graag wij het zouden willen, je zult nooit meer terug komen.
Lieve zus, maak er iets moois van waar je nu bent en wees eindelijk gelukkig en kies voor jezelf!!

Dikke kus en knuffel je zusje, voor altijd 
Op 10 juli 2005
om 15:56 getekend door:
j.e. .z.u.s.j.e.
Dit is niet ok
Meiske meiske toch,het wordt er niet makkelijker op, vandaag alweer een half jaar.
"kwaaijongens streek"
Ze zijn toch veroordeeld voor moord.Dat zegt toch genoeg.
Wat zijn nu 2 tot 6 jaar op een heel leven dat jij nog voor de boeg had. Hun kunnen nog trouwen , kinderen krijgen en op vakantie als ze vrij zijn. EN WAT KUN JIJ, JOUW IS ALLES AFGENOMEN.
Denk aan je !!!
Voor Mari en de Fam. ALLE STERKTE TOEGEWENST. gr Joyce 
Op 10 juli 2005
om 13:46 getekend door:
J.o.y.c.e.
Dit is niet ok
Beste Mari, beste Bas en Ingrid, beste Ingeborg,

Ik ken jullie nu alle vier van een korte televisie opname en ik vind jullie alle vier fantastische mensen. Dat beeld zal mij absoluut bijblijven. En het kan niet anders dan dat Louise ook zo was. En wat ik gisteren op tv het meest ergerlijke was, was de reactie van die advocaat. Nu hebben de daders al een lagere straf dan geeist, en die vier jongens wisten heel goed wat ze deden (dus volkomen terecht betoog van de rechter), maar dat die advocaat nog het lef heeft om voor de tv camera te zeggen dat hij het niet met het vonnis eens is, toont eens te meer aan hoe de normen en waarden er in dit k... land voor staan. Voor mij is deze advocaat nog een slag erger dan de vier daders. Maar jullie eigen optreden voor de tv toont aan dat er nog heel veel redelijke en rechtvaardige mensen zijn. Hulde en sterkte de komende tijd. 
Op 30 juni 2005
om 12:27 getekend door:
H.e.n.k.
Dit is niet ok
De daders zijn veroordeeld voor moord, een goede zaak. Ze hebben straffen tussen 2 en 6 jaar, voor de nabestaanden wellicht onbegrijpelijk weinig. Maar het is een forse straf voor deze moordenaars, want dat zijn ze. Het zou gaan om een stelletje domme vandalen. Ze zullen het zwaar krijgen in de gevangenis...
Ik hoop dat de nabestaanden door deze uitspraak een stukje rust krijgen waardoor ze meer energie hebben om het drama met Louise verder te verwerken. 
Op 30 juni 2005
om 9:38 getekend door:
t.o.n.y.
Dit is niet ok
is 5 jaar genoeg? is 10 jaar genoeg? is levenslang genoeg? Je krijgt iemand er niet mee terug... Ik heb Angelique sinds onze lagere schooltijd nooit meer gezien, maar wat schrok ik ervan toen ik er vanavond achterkwam tijdens het journaal dat juist een zo vrolijk iemand als zij getroffen is door dit noodlot in Januari. Zoals vele in Nederland leefde ook ik sinds januari mee met dit verschrikkelijke nieuws maar pas vanavond door de uitspraak van een rechter erachter komen dat het Angelique betrof gaf me wel een enorme schrik. Ik wil alle directe nabestaanden heel veel sterkte wensen met dit inmense verdriet.

Ik wens jullie de kracht om met elkaar dit verdriet te delen en te kunnen verwerken om het leven weer een positieve wending kunnen geven...

Een oude klasgenoot. 
Op 29 juni 2005
om 23:09 getekend door:
K.l.a.a.s. .D.i.j.k.s.t.r.a.
Dit is niet ok
mari gaat hetal wat beter met je nu je de uitspraak weet ze moeten levenslang krijgen want dat heb jij nu ook sinds dat je louisse kwijt bent we denken aan je ook al kennen we je niet 
Op 28 juni 2005
om 16:21 getekend door:
g.e.r.d.a. .v.a.n. .e.s.c.h.
Dit is niet ok
beste louise,

ik heb je maar één keer heel kort gezien, dat is een hele poos geleden. ik vind het zo erg wat die klootzakken hebben gedaan.
ik hoor nu zo veel over jou van mari en op interent, je moet erg lief zijn geweest en erg creatief. ik vindt het jammer dat ik je nooit echt heb kunnen ontmoeten, kunnen leren kennen, je lieve lach heb kunnen zien.

ik probeer mari zo goed en zo kwaad als ik kan te steunen en op te vangen. hij heeft het er nog steeds erg moeilijk mee, en dat zal nog heel erg lang zo blijven, hij is gek op je! hij mist je!

rest in peace 
Op 26 juni 2005
om 12:13 getekend door:
Dit is niet ok
begrijp niet dat mensen dit kunnen doen verschrikkelijk .
wens de familie veel sterkte toe 
Op 26 juni 2005
om 2:08 getekend door:
h.e.n.k.
Dit is niet ok
Ben jou niet vergeten en denk dat ik dat ook nooit zal doen. Er is iets, weet niet precies wat, maar ik denk heel veel aan jou. Volgens mij weet jij wel wat ik bedoel.
DOEGGGGG veel liefs Joyce
Doe J.D en E.P de groeten van mij 
Op 12 juni 2005
om 21:31 getekend door:
J.o.y.c.e.
Dit is niet ok
Lieve Angelique,
Vandaag, alweer 5 maanden geleden dat ik je voor het laatst gezien heb en...het gaat nog heel lang duren.
Waar je ook bent, ik hoop dat je gelukkig bent en zo af en toe kunt zien wat er hier gebeurd.
Ohanna! je zusje Borg 
Op 10 juni 2005
om 9:11 getekend door:
i.n.g.e.b.o.r.g.
Dit is niet ok
Lieve Louise
WAAROM ???
Het is alweer 4 maanden geleden.
Maar missen doe ik je nog steeds.
Op het werk lijkt ook alles heel anders te gaan.
Doeggg,kom nog wel vaker even hier bij jou langs om een praatje te maken. 
Op 11 mei 2005
om 11:32 getekend door:
J.o.y.c.e.
Dit is niet ok
Afgelopen vrijdag naar de Earring geweest, moest toch aan louise denken...R.I.P 
Op 4 mei 2005
om 0:00 getekend door:
L.a.m.b.e.r.t.
Dit is niet ok
mari hoe gaat het met je ik ken je niet maar ik hoop dat het wat beter met je gaat sterkte joch en zet hem op gerda van esch uit boxtel 
Op 3 mei 2005
om 14:43 getekend door:
g.e.r.d.a. .v.a.n. .e.s.c.h.
Dit is niet ok
mari het blijft maar doorgaan nu weer met een luchtbuks waarom doen ze hier niets aan ze moesten ze levenslang opsluitenheel veel sterkte 
Op 21 maart 2005
om 15:49 getekend door:
g.e.r.d.a. .v.a.n. .e.s.c.h.
Dit is niet ok
Als je door verdriet wordt neergeslagen
Het waarom aan niemand kunt vragen
Dan is het fijn dat je zoveel mensen ziet
Ook al vinden zij de juiste woorden niet.

Je vraagt je af hoe heeft dit kunnen gebeuren, het maakt je beklemd.
Maar dat antwoord is voor de eeuwigheid bestemd. 
Op 21 maart 2005
om 13:58 getekend door:
A.r.i.e.
Dit is niet ok
mari hoe gaat het nu we demken nog steeds aan je je zult louiseecht missen het ga je goed 
Op 12 maart 2005
om 15:52 getekend door:
g.e.r.d.a. .v.a.n. .e.s.c.h.
Dit is niet ok
Lieve zus, alweer twee maanden zonder jou en wat is er veel gebeurd. Als je had gewetn wat er allemaal gebeurd hier zou je boos worden en verdrietig.
Ik mis je! 
Op 10 maart 2005
om 22:23 getekend door:
i.n.g.e.b.o.r.g.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5 6 7 ... 16      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Antonie
op 11 januari 2005
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Antonie:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto