Marc Hoogers

16 januari 1985 - 11 februari 2005

Zo duidelijk als je aanwezig was, zo duidelijk ben je er nu niet meer

Vanochtend is Marc Hoogers overleden door een motorongeluk. Marc is in Hilversum verongelukt. Jullie kunnen hieronder een condeleance plaatsen voor de familie van Marc. bezoek ook de website over Marc: www.marchoogers.nl
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         281 t/m 300 van 402        Volgende >
we kregen een gedicht dat goed verwoordt hoe wij ons voelen

Voor troost is het nog te vroeg
er is nu geen troost
nu is er leegte en gemis
dat we het leven moeten zoeken
dat we aan de toekomst moeten denken
zeg het niet te vaak
w kunnen het nog niet horen
zeg maar niet zoveel
zoek maar geen woorden
maar kom maar bij ons langs
ga maar zitten en luister
eindeloos, telkens weer, alsmaar opnieuw
luister naar onze verhalen
vertel jullie verhalen
van Marc
hoe hij van het leven hield

hoe gelukkig of soms ongelukkig we met hem waren
ga maar zitten, luister maar, vertel maar
houd ons maar vast, wees stil met ons
huil maar als je kunt
niemand hoeft nu groot en flink te zijn
luster, vertel en blijf maar komen
als je wilt, als je kunt
wij weten het wel van die toekomst
wij zullen wel opstaan uit ons verdriet, langzaam, op onze wijze, op onze tijd
de steen zal wel omgewenteld worden
troost ons maar niet maar kom maar en reis met ons mee
het verdriet is te zwaar voor ons alleen 
Op 2 mei 2005
om 17:14 getekend door:
H.e.n.n.y. .e.n. .M.a.r.i.e.t.t.e.
Dit is niet ok
Het tastbaar bewijs dat het ongeluk echt is gebeurd draag ik dagelijks met me mee en toch kan ook ik niet geloven dat het echt is. Elk moment verwacht ik dat wekelijkse belletje of ik mee ga stappen. De 10 jaar aan herrineringen van onze avonturen zal ik voor altijd koesteren in mijn hart. Wij hadden geen woorden nodig om te comuniceren, ik wist wat jij dacht, jij wat ik dacht. Soms tot irritatie van anderen als we weer melig waren bij het uitgaan en niemand ons schaterlachen kon volgen. Ik hoop zo ook dat je geen woorden nodig had om te weten wat ik dacht op het moment dat je afscheid van ons nam. Met waterige ogen denk ik aan alles wat nog had moeten komen, de wintersport met jou familie, de zomervakantie met mijn moeder en Ben. Vol trots denk ik aan onze epische tochten en triomfantelijke avonturen. Alleen dromen is nu nog mogelijk over de gekke, hoogstwaarschijnlijk idiote dingen die we nog hadden moeten meemaken. Marc, tequila monkey, ik ben blij te zien dat je zoveel mensen hebt geraakt. Jij bent iemand die echt zijn stempel op de wereld heeft gezet. Je leeft voort in onze harten en je zult mij, en ik denk ook vele anderen, blijven beinvloeden de rest van ons leven.

and they even had the nerve to put a pimp on there?! They didn’t come out and say that he's a pimp, but I know a pimp when I see one. They call him The Count - he had a cape and everything. You’d just see him pimpin’
“Bitch! Where is my money?!” “You've been late 4 times, I've been counting. How many times must I smack you before you act right?” [smack] “Von” [smack] “Two”
“Two smacks! Eh!eh!heeehhhhh!”

Hasta luego
Cris 
Op 1 mei 2005
om 23:08 getekend door:
C.r.i.s.
Dit is niet ok
Het is nu weer een tijdje geleden, maar ik kan het ook nog steeds niet geloven. Geestelijk voelt het als gisteren dat we je aan de aarde moesten afstaan. Ik ben blij (ondanks)dat je een graf hebt wat we je kunnen bezoeken.Ik ben alle naabestaande daar erg dankbaar voor.
Er gaat geen dag voorbij zonder dat... Je geeft zelfs na je dood aan vele mensen zoveel inspiratie en kracht, net als (hopelijk) aan je ouders en broertje. Deze tijden en de tijden erna zijn nog veeel erger of misschien wel heftiger. In het begin lijkt het een helsssdroom en langsaam wordt die nare droom steeds meer echt. Ze zeggen dat TIJD de wonden heeld, ik geloof daar niet in.Toch hoop ik dat je iedereen af en toe bezoekt met je vrolijke glimlach.Ik ben blij dat ik in engelen geloof, zo blijf je leven LIEVE MARC voor ieder die van je houd!!! 
Op 26 april 2005
om 22:21 getekend door:
S.o.
Dit is niet ok
11 februari - 11 april

waarom kan (wil?) ik het nog steeds niet geloven...

lieve henny, mariette en eric, mijn gedachten zijn onophoudelijk bij jullie! 
Op 12 april 2005
om 0:02 getekend door:
l.i.e.s.b.e.t.h.
Dit is niet ok
Onwerkelijk

Ik hoorde het nieuws net pas van dit tragisch nieuws...

Een onbeschrijvelijk gevoel. Iets wat je nooit verwacht. Een gevoel van ongeloof dat overgaat in verdriet. Ik weet gewoon niet wat ik moet denken en voelen.

Ik had hem rond de kerst nog aan de lijn, om weer eens af te spreken. Helaas is het er niet meer van gekomen, en blijven alleen de herinneringen over van de keren dat we zijn wezen stappen, en als laatste keer in Utrecht waar we totaal uit ons dak gingen.

Tiki, onvoorstelbaar dat je er niet meer bent, met 20 jaar veel te jong, maar thx voor de geweldige tijd dat we op stap waren. Je leeft voort in onze gedachten!

Carlo 
Op 5 april 2005
om 1:08 getekend door:
C.a.r.l.o. .H.u.i.d.e.n.
Dit is niet ok
Marc was een topgozer. Hij heeft me geinspireerd. 
Op 4 april 2005
om 15:40 getekend door:
K.a.r.s.t. .v.a.n. .O.o.s.t.e.n.
Dit is niet ok
Marc ik mis je ouwe knatzer!!! 
Op 4 april 2005
om 0:05 getekend door:
G.r.e.Q.
Dit is niet ok
11 februari 2005 - 11 maart 2005

is het dan toch geen boze droom? 
Op 11 maart 2005
om 11:31 getekend door:
l.i.e.s.b.e.t.h.
Dit is niet ok
lieve Mark en nabestaanden,
Je hebt bij mij in de klas gezeten op de Groen van prinsterer.. Later kwam ik je vaak tegen met arnaud als ik uitging! Het was alijd wel gezellig en je maakte altijd een praatje met mij.. Je stond bij mij nog bekend als die jongen die altijd bier bietste bij iedereen... Zo plotseling er niet meer zijn.. Vind ik raar ik zag je niet vaak maar als ik je zag was het leuk.. Heel veel sterkte iedereen.. Ik zal je missen...Liefs Alexandra 
Op 5 maart 2005
om 18:37 getekend door:
A.l.e.x.a.n.d.r.a. .V.e.e.n.
Dit is niet ok
Ik hoorde het van mijn ouders toen ik op skivakantie was. Ik vind het vreselijk wat er gebeurd is,kende marc redelijk goed van dansles en via eelco.Lieve Mariette, Henny en Eric heel veel sterkte met dit verlies van jullie zoon en broer..Liefs, Caroline 
Op 5 maart 2005
om 18:05 getekend door:
C.a.r.o.l.i.n.e.
Dit is niet ok
Vandaag zag ik voor het eerst de foto's van de jongens toen zij nog klein waren.
Het lijkt nog zo kortgeleden. Ook ik kan het nog niet loslaten. Ik was vroeger zelf wel eens over-the-border.Mijn neven en nichten zijn nu ook in diezelfde leeftijd.Ik hoop dat het goed gaat!Nu hebben Jolanda en ik zelf kinderen en dit alles met Marc is erg confronterend. Wij zijn er nog niet klaar mee.
Sterkte Mariette,Henny en Eric 
Op 2 maart 2005
om 13:55 getekend door:
J.o.l.a.n.d.a. .e.n. .J.a.c.q.u.e.s.
Dit is niet ok
Vind wat er gebeurd is heel erg ik wens familie vrienden en kenissen veel sterkte toe 
Op 2 maart 2005
om 12:14 getekend door:
D.e.n.i.s.e. .(.v.r.i.e.n.d.i.n. .n.a.o.m.i. .m.e.i.s.j.e. .A.2.).
Dit is niet ok
Mariette, en Henny en Eric

een bijzonder kind, jullie Marc. Ik heb deze site eens even bekeken. Heel mooi om hem zo te leren kennen! Wat een levenslust, wat een ondernemend en veelZijdig kind! Zoekend en alles willen ervaren. Niet weten welke richting te kiezen in de studie, steeds weer nieuwe interessante uitdagingen zien..., ook DJ zijn, je uitleven in muziek, gezegend met een hoge intelligentie...een kind met heel veel mogelijkheden, met talenten, veelbelovend, ... hij begon nog maar net in het leven, maar zo te zien heeft hij alles of in ieder geval heel veel uit zijn korte leven weten te halen!
Hij zal gemist worden, dat is zeker, door julie maar ook door alle vrienden en mensen om hem heen.
Onbegrijpelijk dat hij er niet meer is, waarom zul je nooit weten, het is simpelweg zo. Hij zal een ander plekje krijgen ...met de tijd. Hij blijft in ieders gedachten...
Groeten José 
Op 28 februari 2005
om 22:28 getekend door:
J.o.s.é. .V.e.e.n.
Dit is niet ok
Lieve familie Hoogers, ik wil jullie via deze weg nog condoleren. Ik ken jullie niet maar mn moeder is een client van Mariette en marc is 2 jaar jonger als ik zelf, dus t komt op deze manier toch wel een beetje dichterbij. Ik hoop dat jullie steun en troost kunnen vinden bij elkaar. Heel veel strekte in deze moeilijke tijden. Groetjes en heel veel liefs Michanou Stephens 
Op 28 februari 2005
om 21:51 getekend door:
M.i.c.h.a.n.o.u. .S.t.e.p.h.e.n.s.
Dit is niet ok
Marc, Ik hoor het allemaal nu pas. Ben er helemaal stil van! Ik kende je niet super goed, maar weet wie je bent. Het is zelfs bij mijn ouders om de hoek gebeurd. Je zal zeker gemist worden!

Ik wil iedereen die hem kende heel veel sterkte toe wensen! 
Op 27 februari 2005
om 20:02 getekend door:
N.i.e.n.k.e.
Dit is niet ok
Vandaag pas ben ik achter je naam gekomen. Ik reed langs je heen op de nacht van je ongeluk. Geen idee wie je was en wat er gebeurd was op dat moment. Ik moest meteen aan je familie denken en het grote verlies dat ze te verwerken krijgen. Jij bent inmiddels in goede handen, daar maak ik me geen zorgen over.
Mijn hart gaat dan ook uit naar je familie.

Hold on to your memories
to all of the cherished moments
to the blessings and the laughter
the joys and the celebrations
the sorrow and the tears.
They all add up to a treasure
that you shared and spend together
and they keep the one you loved
close to you in spirit and thought. 
Op 26 februari 2005
om 21:09 getekend door:
M.a.r.i.o.n. .d.e. .V.r.i.e.s.
Dit is niet ok
Marc, het is niet te bevatten dat je nu al van deze wereld afscheid moest nemen. Veel sterkte aan Eric, Henny, en Mariette. Ook namens mijn ouders. 
Op 25 februari 2005
om 20:39 getekend door:
M.a.r.t.i.j.n. .B.r.a.c.k.
Dit is niet ok
Ik wil alle mensen wie Marc kennen heel veel sterkte wensen.. In het speciaal zijn ouders, Henny en Mariëtte. 
Op 24 februari 2005
om 15:25 getekend door:
S.u.n.
Dit is niet ok
Ook al ken ik Marc niet voel ik hevig mee met de nabestaanden.. Heb zelf ook 2 vrienden verloren door een motorongeluk.. Sterkte voor iedereen! Rust in vrede en god is met je Marc 
Op 24 februari 2005
om 3:50 getekend door:
B.a.s.
Dit is niet ok
veel sterkte in de moeilijke tijd die nog komt. 
Op 23 februari 2005
om 22:15 getekend door:
j.i.m. .+. .c.h.a.n.t.a.l.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 12 13 14 15 16 17 18 ... 21      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Niek Tabak
op 11 februari 2005
en blijft zichtbaar tot:
22 februari 2029
Contact met beheerder >
Contact met Niek Tabak:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto