Slachtoffers brand cellencomplex Schiphol Oost

- 27 oktober 2005
In de nacht van woensdag 26 op donderdag 27 oktober zijn elf mensen overleden bij een brand in het cellencomplex op Schiphol Oost.

De gemeente is geschokt door de dood van deze mensen en haar medeleven gaat uit naar de nabestaanden. Ook wenst zij de gewonden en hun naasten veel sterkte.
< Vorige         121 t/m 140 van 275        Volgende >
ik hoop dat jullie nu op een plek zijn waar jullie geen vreemdelingen worden genoemd.rust zacht. 
Op 5 november 2005
om 14:56 getekend door:
n.e.d.e.r.l.a.n.d. .w.o.r.d. .w.a.k.k.e.r. .v.o.o.r.d.a.t. .h.e.t. .t.e. .l.a.a.t. .i.s.
Dit is niet ok
Gecondoleerd voor alle nabestaanden van de slachtoffers. 
Op 5 november 2005
om 14:53 getekend door:
J.a.n.
Dit is niet ok
Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen. 
Op 5 november 2005
om 13:55 getekend door:
b.e.n.
Dit is niet ok
elke dode is er een teveel,
maar er zaten daar toch niet alleen maar onschuldigen die alleen maar kwamen om een beter leven te krijgen! dat bleek wel uit de de poging om doelbewust redders, en hun lotgenoten te bekogelen met van alles en nog wat. moeten deze "mensen" ook maar een generaal pardon krijgen? als er waar dan ook op de wereld mensen moeten vluchten dan dienen wij als rijke landen ze op te vangen, maar het uitschot van deze wereld moet maar daar blijven waar ze vandaan komen zij hebben immers dingen op hun kerfstok die het daglicht niet kunnen verdragen. daarom is het goed dat er een streng beleid is. 
Op 5 november 2005
om 12:31 getekend door:
Dit is niet ok
Dit Kan toG NIe MeNSeN, oPPaKKeN eN DaarNa NieT VooR Ze KuNNeN ZoRGen 
Op 5 november 2005
om 12:27 getekend door:
A.b.u.z.i.t.
Dit is niet ok
Triest dat deze mensen op zo'n manier aan hun eind moeten komen. Ze waren overgeleverd aan de zorg van het overheid. Kennelijk stelt dat niet veel voor.

Gelukkig zijn er nog steeds 154 mensen in Nederland die de moeite nemen om een condoleance achter te laten voor deze mensen. 
Op 5 november 2005
om 12:17 getekend door:
C.e.y.l.a.n. .K.a.r.a.b.u.r.u.n.
Dit is niet ok
Wat vreselijk, je ontvlucht je moederland en sterft een dood waarvoor je op de vlucht was. Dit kan niet waar zijn!
Ik schaam me 
Op 5 november 2005
om 11:28 getekend door:
G.e.s.i.n.a.
Dit is niet ok
Ik vind het erg, wat er geburd is. Maar niet dat alleen, ik vind de reactie van veel Nederlanders ook erg. Ik hoop maar dat de slachtoffers en hun nabestaanden anders over ons oordelen dan wij over veel asielzoekers en anderen, die hier hun toevlucht zoeken.
Ik wens alle nabestaanden en slachtoffers heel veel sterkte en ik hoop dat ze niet helemaal verbitterd worden. 
Op 5 november 2005
om 10:59 getekend door:
s.o.n.j.a.
Dit is niet ok
Deze ramp had niet hoeven gebeuren als wij Nederlanders respectvoller met onze asielzoekers en illegalen zouden omgaan. Blijkbaar is het tegenwoordig geoorloofd om deze mensen in gebouwen op te sluiten, die niet voldoen aan de brandveiligheid. Regels die wij opgesteld hebben om iedereen te beschermen in geval van brand.

Onder iedereen verstaan wij blijkbaar alleen zij die het Nederlandse paspoort hebben. Deze mensen hadden de pech dat paspoort niet te hebben en dat werd voor 11 mensen de reden dat zij de dood vonden. Hoe tragisch en inhumaan en wat nog erger is dat zij na hun dood door vele mensen niet betreurd worden en nog een trap na krijgen ook.

Het schets de verharding van de Nederlandse samenleving, die maar al te graag wil vergeten dat ze ruim 60 jaar geleden ook de grenzen sloot voor een volk in nood.

Ik schaam mij dood Nederlander te zijn en wil de nabestaanden hierbij mijn medeleven betonen. 
Op 5 november 2005
om 10:55 getekend door:
E.l.l.y.
Dit is niet ok
geen woorden 
Op 5 november 2005
om 10:21 getekend door:
A.n.n.e.l.i.e.s. .B.u.i.s.
Dit is niet ok
afschuwelijk wat hieris gebeurd en dat in dit land, waar men bijna dagelijks wordt geschokt door soms onbevatbare gebeurtenissen. veel sterkte voor de nabestaanden. 
Op 5 november 2005
om 10:19 getekend door:
t.o.m. .s.n.o.e.k.
Dit is niet ok
Mijn medeleven aan de slachtoffers en familieleden.

Verder wil ik nog kwijt dat ik het weerzinwekkend vindt dat er mensen in Nederland rondlopen die dit medium gebruiken om hun politieke kleur te verdedigen. Ik zou graag zien dat deze ip adressen gepubliceerd worden of worden doorgezonden naar justitie/aangifte. Dit kan en mag je niet slikken. 
Op 5 november 2005
om 8:51 getekend door:
J.e.r.r.y.
Dit is niet ok
Gevlucht voor een beter leven, welk een tragisch einde vond, in ons intolerante Nederland. Wat hebben wij onze medemensen aangedaan? Diepe schaamte en verbittering, is al wat overblijft. Ik wens alle nabestaanden, vrienden, kennissen, en lotgenoten mijn condoleance's aan. 
Op 5 november 2005
om 8:14 getekend door:
H.o.e.z.o. .?.
Dit is niet ok
wij als medeburgers keuren dit absoloot af we zijn allemaal mensen mensen die in totaal verschillende functies werken en ons brood verdienen en vergeet een ding niet we blijven al eeuwen toegang zoeken tot elkaar dus heel veel sterkte met alles. 
Op 5 november 2005
om 2:47 getekend door:
n.a.n.c.e.
Dit is niet ok
Ongelooflijk hoe dit heeft kunnen gebeuren in een land waarin de laatste jaren zoveel ongevallen zijn gebeurd met branden waarop preventief gereageerd wordt,helaas nog niet preventief genoeg,onbegrijpelijk!!!
Nabestaanden veel sterkte! 
Op 5 november 2005
om 0:45 getekend door:
e.m.i.l.e.
Dit is niet ok
Lieve mensen, ik kan me geen erger lot indenken dan wat uw familieleden is overkomen. Om in een vreemd land, onder zulke omstandigheden, door nalatigheid en nonchalance, op zo een vreselijke manier om het leven te komen. Een beeld dat me altijd bij zal blijven, hard en gevoelloos. En dan de reacties van sommige lieden, zelfs hen wens ik zo een einde niet toe, zij staan niet stil om na te denken hoe dit moet zijn geweest. Ik wens u allen heel veel sterkte en moed die hier de rest van het leven mee door moeten leven, de wetenschap op deze manier iemand te hebben verloren. Nooit vergeten dit. 
Op 5 november 2005
om 0:02 getekend door:
J.o.k.e. .K.a.v.i.a.a.r.
Dit is niet ok
Trieste toestand. Ook triest dat reddende bewakers door mede-illegalen (?) met biljartballen en keus werden bekogeld. Wat voor mensen zaten daar dan? Hoe kan je iemand beletten een ander van de dood te redden?? Triest, triest, triest!!! 
Op 4 november 2005
om 23:04 getekend door:
J.o.h.a.n.
Dit is niet ok
Alle getroffenen wil ik sterkte wensen.
Triest dat dit in Nederland in 2005 nog gebeuren kan. Zonder vooraf een schuldige aan te wijzen hoop ik dat uitgezocht wordt hoe dit kon gebeuren maar vooral dat de cellen veiliger worden. Uiteraard hoop ik dat echte asielzoekers hier mogen blijven. 
Op 4 november 2005
om 21:10 getekend door:
a.n.n.e.k.e. .W.i.l.l.e.m.e.n.
Dit is niet ok
Schandelijk dat dit in Nederland - dat de mond vol heeft van 'veiligheid'- kon gebeuren. Heel veel sterkte aan alle nabestaanden. 
Op 4 november 2005
om 20:53 getekend door:
j.o.s.é.
Dit is niet ok
Ik vind het vreselijk wat er is gebuurt al die mensen ik wens july veel sterkte in deze tijt groetjes en liefs anouk 
Op 4 november 2005
om 20:22 getekend door:
a.n.o.u.k.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 14      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Gemeente Haarlemmermeer
op 1 november 2005

Contact met beheerder >
Contact met Gemeente Haarlemmermeer:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto