Tim Ribberink

Tim Ribberink

1 januari 1992 - 1 november 2012

Lieve pap en mam,
k ben mijn hele leven bespot, getreiterd, gepest en buitengesloten. Jullie zijn fantastisch. Ik hoop dat jullie niet boos zijn.

Tot weerziens, Tim

Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         21 t/m 40 van 506        Volgende >
Erg dat dit gebeurt, hopelijk dat pesters dit doorhebben en begrijpen dat sommigen moeilijker over hun diepste gevoelens praten, maar overal vrolijk over lijken te doen. Tim zat hier echt mee en wist geen andere uitweg.. Sterkte ouders, en goed dat jullie dit openbaar maken om zo pesters bewust te maken van de ergste gevolgen. 
Op 9 november 2012
om 17:15 getekend door:
A.n.n.e. .J.a.n. .G.
Dit is niet ok
lieve ouders van Tim
door de eeuwen heen wordt er gepest en iedereen vindt t afschuwelijk en toch..t gaat maar door en door
Laten wij,alle ouders met kinderen,met onze kinderen in gesprek gaan of ze zelf een pester zijn
en echt waar we kunnen er iets aan doen ook mijn zoon zat in zo n pestgroepje en ik heb de onderste steen boven gehaald met alle kinderen en ouders en leerkrachten en gelukkig hebben we t kunnen stoppen
ik wens U alle kracht en sterkte voor de tijd die voor U ligt
een groet met een stevige omhelzing 
Op 9 november 2012
om 17:12 getekend door:
l.e.e.n.
Dit is niet ok
Ouders van Tim,

Er zijn geen woorden voor het verdriet dat jullie met het overlijden van Tim hebben.Heel veel sterkte voor nu en in de toekomst.Zo te lezen is Tim een hele lieve jongen, blijf over Tim praten zodat hij nooit vergeten wordt. 
Op 9 november 2012
om 17:01 getekend door:
M.a.r.l.e.e.n.
Dit is niet ok
Ouders van Tim veel sterkte gewenst! 
Op 9 november 2012
om 17:01 getekend door:
M.o.e.k.e.
Dit is niet ok
ik wens de familie veel sterkte de komende tijd!! r.i.p. TIM!! 
Op 9 november 2012
om 16:51 getekend door:
W.e.s.l.e.y. .D.e.g.e.n. .u.i.t. .V.e.e.s.s.e.n.
Dit is niet ok
lieve ouders en familie van Tim
heel veel sterkte met dit enorm verlies. wij vinden het ontzettend dapper van jullie dat jullie zo die rouwadvertentie in de kant hebben gezet. laat mensen weten wat pesten met je doet en hoever het kan gaan. wij wensen jullie veel sterkte toe in de moeilijke periode. 
Op 9 november 2012
om 16:25 getekend door:
s.h.a.n.n.o.n. .e.n. .m.i.c.h.a.e.l.
Dit is niet ok
ook ik wens zijn ouders sterkte bij dit verlies. 
Op 9 november 2012
om 14:36 getekend door:
j.o.l.a.n.d.a.
Dit is niet ok
Lieve ouders van Tim,
Heel veel sterkte bij het verlies van jullie zoon. Bij heel veel mensen heeft dit bericht wat los gemaakt. Ook bij mij rolde de tranen over mijn wangen, ondanks dat ik uw zoon nooit heb gekend. De pijn en liefde voor jullie in zijn afscheidsbrief heeft indruk gemaakt. Ik wens jullie alle kracht en liefde voor de komende periode. 
Op 9 november 2012
om 12:30 getekend door:
M.i.e.k.e.
Dit is niet ok
Respect voor de manier waarop jullie dit aangepakt hebben, Dit is wat Tim de wereld mee heeft gegeven,een discussie, een wake up call en hopelijk,hopelijk een aantal mensen die zich realiseren wat ze anderen aandoen.Mijn prachtige mooie dochter is opgenomen in de psychiatrie door pesten,en de DADERS slapen er geen nacht minder om.Als er al maar 1 iemand zich realiseert waar hij mee bezig is, dan heeft de dood van Tim iets heel belangrijks betekent voor iemand anders.Respect en bedankt.En heel veel warmte toegewenst 
Op 9 november 2012
om 11:06 getekend door:
j.a.c.o.b.s.
Dit is niet ok
Lieve ouders van Tim,

Wat ontzettend dapper om deze mooie brief op te nemen in de rouw advertentie. Ik wens u en alle andere familie en vrienden heel veel kracht en liefde om dit enorme verlies te dragen.
Mijn gedachten gaan naar u uit. 
Op 9 november 2012
om 10:36 getekend door:
K.r.i.s.t.e.l.
Dit is niet ok
Beste ouders en andere familie: Ik wens jullie veel sterkte om dit verlies te dragen. 
Op 9 november 2012
om 9:56 getekend door:
J.a.a.p. .e.r.n.s.t.
Dit is niet ok
Lieve Tim,

Ondanks dat ik je niet ken, schrok ik heel erg en liepen de tranen over mijn wangen. Ik hoop dat je de rust gevonden hebt.

Ook wens ik de ouders, familie en vrienden van Tim héél véél kracht en sterkte toe in deze moeilijke tijd en de tijd die komen gaat !!! 
Op 9 november 2012
om 7:12 getekend door:
M.e.l.a.n.i.e.
Dit is niet ok
ik kan geen woorden vinden voor dit intens verdriet.dus zeg ik verder maar niets. en kijk jullie in de ogen en omhels jullie met alle liefde. 
Op 9 november 2012
om 1:46 getekend door:
b.e.t.t.i.e.
Dit is niet ok
Lieve Tim, een moeilijke daad voor jezelf, je hebt er vast lang over nagedacht. Wat doe ik mijn familie{en ook nog wel lieve mensen en bekenden aan}, maar je was ten einde raad.
Ik kan dat heel goed begrijpen.
Vanaf mijn vijfde gepest tot mijn achttiende, een afschuwelijke tijd.
Gelukkig een lieve vriend en later man.Ook nog anoreixa nervosa gekregen.
Daardoor na 5 jaar pas een zeer verwacht kind gekregen,daarmmee ging alles goed en is rechtenstudent, maar onze tweede dochter werd ook gepest, deed aan automutilatie en had ook een eetstoornis.Ze heeft vele klinieken gehad o.a. Lrentis Zuidlaren, een slechtere kliniek is er volgens ons niet.
Ouders van Tim, Ondanks Jullie Grote Verdriet hebben jullie aandacht besteed aan dit probleem.
Laat mensen kletsen, iemand, die gepest wordt verzwijgt alles, praten er niet over, doen zelfs vaak vrolijk en onbevangen en verbergen hun gevoelens, ze laten niets in je innerlijk toe omdat e zic schamen.Ze willen er niemand mee belasten omdat ze zich een looser voelen en je ouders mogen ,dat al helemaal niet weten .
Dat verberg je,dat is je diep geheim,niemand mag watmerken, vooral dierbaren niet, want dan voel je het valen nog erger.
Lieve ouders van Tim, HEEL VEEL STERKTE, jullie hebben er goed aan gedaan , lees mij tekst.

Hillie Brink
Roden. 
Op 8 november 2012
om 23:09 getekend door:
H.i.l.l.i.e. .B.r.i.n.k.
Dit is niet ok
Lieve Familie van Tim, wij hebben geen kinderen, vaak om gehuild, maar het verdriet dat jullie treft is vele malen groter, heel, maar dan ook heel veel sterkte en kracht om dit verdriet te dragen, ik hoop dat het wat bijdraagt om die vreselijke pestrijen de kop in te drukken, liefs P&R 
Op 8 november 2012
om 23:09 getekend door:
D.h.r. .e.n. .M.W. .v.a.n. .d.e.n. .O.u.w.e.l.a.n.d. . . .B.E.L.G.I.E.
Dit is niet ok
Ouders van Tim
Veel sterkte met het verlies van jullie zoon
RIP Tim 
Op 8 november 2012
om 22:43 getekend door:
S.a.r.a.h.
Dit is niet ok
Lieve ouders, familie en vrienden van Tim.

Ik heb lang nagedacht of ik u wel of niet een bericht zou sturen. Zou het moeilijker voor jullie zijn zoveel berichten te ontvangen nu Tim er niet meer is, boos omdat Nederland pas aandacht geeft als het te laat is, of zou u er misschien toch gesterkt door worden, beseffende dat zovelen aan u en Tim denken, er bij stil staan. Ik hoop het laatste en denk ook dat dit de bedoeling is geweest van het opnemen van Tim zijn afscheidstekst, maar ik verwacht dat het eerste ook zeker van toepassing zal zijn. En logisch.

Waarschijnlijk leest u dit bericht pas later. Na de uitvaart, de onwerkelijkheid en de media. Eigenlijk waneer het echte afscheid pas gaat beginnen.

Middels dit bericht wil ik graag iets met u delen, voor wanneer dat moment van echt afscheid nemen daar is. Weet dat Tim niet alleen is, en dat u als ouders van een gepest kind niet alleen bent, maar weet vooral dat u als ouders geen invloed had kunnen hebben op de uiteindelijke beslissing van uw zoon. Er zal een moment komen waarop u zich afvraagt 'hebben we de signalen niet gezien' , 'hebben we niet goed genoeg geluisterd' en 'hadden we dit kunnen voorkomen'. Het antwoord is nee. Nee ben alstublieft niet boos op uzelf, nee voel u niet schuldig, maar ..ben trots. Trots om de ouders te mogen zijn van Tim. Pesten, zeker wanneer dit gedurende lange tijd plaats vindt laat onuitwisbare sporen na bij degene die er aan ten deel valt maar het zorgt ook voor een bepaald copingsmechanisme, onbegrijpelijk totdat je het zelf hebt meegemaakt en de reden dat u niet alles wist.

Gedurende mijn jeugd ben ik vreselijk gepest door mijn klasgenoten. De hele klas om eerlijk te zijn. Aan de ene kant durf en wil je niet meer naar school of activiteiten, aan de andere kant wil je ook niet thuisblijven, omdat je niet wilt dat je ouders weten wat er speelt. Thuis is vaak de enige haven waar het leven nog 'normaal' is, waar liefde heerst, gelachen wordt en waar je, jezelf kan zijn. De nare ervaringen in de buitenwereld mee nemen naar die plek zorgt ervoor dat ook daar de pesters invloed hebben en dat je nergens meer gelukkig bent.
En daarom ontstaat vaak de situatie, waarbij je als ouder, en zo ook mijn ouders, niet weet hoe ernstig het er echt aan toegaat in de buitenwereld.

Wat ik wil zeggen en u absoluut op het hart wil drukken, is dat Tim bij u gelukkig is geweest, en de mooiste momenten van zijn leven heeft mogen beleven. Weet dit, kijk er met voldoening naar terug en geniet van de mooie herinneringen, want zonder liefhebbende ouders was het voor Tim nog moeilijker geweest.

Mijn hart is bij u, Tim en alle andere families die in een dergelijke situatie zitten. Ik hoop dat de nagedachtenis aan Tim van nationale betekenis kan zijn. Niet alleen nu, bij dit schrijven, waneer het verlies vers is en velen aan u denken, maar ook in de toekomst die u zonder de fysieke aanwezigheid van Tim tegemoet gaat.

Ik hoop dat Nederland de ogen opent, dat onderwijskundigen, therapeuten, ervaringsexperts, politiek, coaches en ambassadeurs krachten bundelen om voorlichting, advies en coaching verplicht in onderwijs te integreren met initiatieven zoals over de streep en het verhaal van Tim. Ik ben ontzettend trots en dankbaar dat u de durf heeft gehad tot het plaatsen van Tim's bericht.

Mocht u er in de toekomst over nadenken om een stichting op te richten waarmee de herinnering aan Tim en zijn gedachtengoed kan voortleven wil ik u daar graag bij helpen. Voor nu wens ik u alle sterkte en liefde toe die een mens zich maar kan voorstellen.

Marcella. 
Op 8 november 2012
om 22:07 getekend door:
m.a.r.c.e.l.l.a.
Dit is niet ok
Lieve. ouders van Tim en verdere familie.Heel veel sterkte om dit grote verlies te aanvaarden en te verwerken. Mijn gedachten zijn. bij u 
Op 8 november 2012
om 20:40 getekend door:
k.a.r.e.n. .d.e. .b.r.u.i.n.
Dit is niet ok
Lieve ouders van Tim, allereerst wil ik jullie condoleren met het enorme verlies wat jullie moeten verwerken. Tevens wil ik van de gelegenheid gebruik maken jullie dappere mooie zoon te bedanken voor het feit dat hij met zijn verschrikkelijke daad een hele hoop ogen heeft geopend. Het lijkt of door zijn daad nu in ene heel veel mensen zich realiseren wat pesterijen voor invloed hebben op heel veel prachtige, zachtmoedige mensen. Helaas zijn we nu zo'n mooie gevoelige ziel kwijt maar laten we hopen dat zijn daad niet zinloos is geweest. Daarom vind ik het verschrikkelijk dat een of andere "domme" journalist jullie leed gebruikt om "andere" misstanden (die van de katholieke kerk) aan de kaak te stellen in een landelijke krant. Jullie zoon verdient ons aller respect, liefde en dankbaarheid. En ik denk dat hij nu, op de plek waar hij is, zijn grootsheid herinnerd en trots is op zichzelf en wat hij voor de mensheid heeft gedaan, hij heeft samen met jullie bijgedragen aan een volgende stap van ons menselijk bewustzijn. Ondanks deze woorden snap ik dat het verlies voor jullie (op dit moment) de overhand heeft maar toch hoop ik dat er een dag komt dat jullie zien dat zijn daad een hoop veranderd heeft in dit land. Ik probeer mijn hele leven in mijn eigen kleine kring al op te komen voor mensen die gepest worden maar hij heeft heel het land bereikt. En daarvoor eer ik hem. Liefdevolle groet,
Sandra van den Brand 
Op 8 november 2012
om 20:29 getekend door:
S.a.n.d.r.a. .v.a.n. .d.e.n. .B.r.a.n.d.
Dit is niet ok
lieve ouders van tim verschrikkelijk die nieuwsberichten dit gaat nergens over heel veel sterkte. 
Op 8 november 2012
om 19:55 getekend door:
j.a.n. .e.n. .t.h.e.a. .v. .b.r.e.u.g.e.l.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5 6 7 ... 26      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Lisette
op 5 november 2012

Contact met beheerder >
Contact met Lisette:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Tim Ribberink

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto