Fleur Bloemen

0 1997 - 11 december 2012

Weer moet een familie afscheid nemen van een jong kind dat door pesten geen uitweg meer zag...

Bijzonder geschokt dat opnieuw een jong kind slachtoffer is geworden van pesten.

Bijna drie jaar geleden deed Fleur mee aan het Meppeler Poëziefestival voor scholieren in Schouwburg Ogterop. Met het onderstaande gedicht won ze daar de eerste prijs.


Op mijn vorige school,
ben ik erg gepest.
Ik was anders dan de andere,
anders dan de rest.
Ik weet niet waarom,
het begon als een spel.
Het liep uit de hand,
en eindigde voor mij in een hel.
Het ging 3 jaar door,
en niet alleen schelden.
Wat ik ook elke dag hoor.
Ik had er echt genoeg van,
het zat me tot hier.
Nu ben ik daar weg,
met heel veel plezier.
Diep van binnen ben ik bang,
want straks herhaalt het zich weer,
dan voel ik die pijn weer,
en dat wil ik nooit meer.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         41 t/m 60 van 1946        Volgende >
Beste OUDERS van FLeur,
Diep en mijn hart voel ik erg pijn,als ouders die houd van zijn kinderen mijn dochter van 15 jaar is ook op 7 mei bijna zelfvermoord door de pesten op school ,tot nu is thuis zonder school ...op deze emocionale moment wil ik met elkaar steunen,een rust voor fluer 
Op 21 december 2012
om 13:35 getekend door:
c.a.l.d.e.r.o.n. .l.i.z.
Dit is niet ok
soest - 21 - 12 - 2012 dit vind ik heel erg dat zo iemand gepest word op school dat zo iemand van zich van het leven beroofd dat vind ik heel erg hier mee wil haar ouders en familie vrienden en vriendinen en kennisen condoleren en ze sterkte wensen in deze moeilijketijd 
Op 21 december 2012
om 12:51 getekend door:
n.i.e.l.s.w.a.l.g.r.e.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Fleur,

Woorden schieten te kort waarom is wat iedereen in deze maatschappij zich nu afvraagt. Hoop dat je nu de rust hebt gevonden waar jij zo naar zocht. Als iedereen eens zijn handen in eigen boezem zou steken. En wat meer naar zich zelf zou kijken. Dan zou de wereld er een stuk mooier uitzien. Maar het is veel gemakkelijker om naar een ander te kijken. Weet dat jouw dood niet voor niks is geweest. De keuze die jij maakte heeft iedereen wakker geschud. Je bent eenzaam gegaan. Maar nu veilig in de armen van christus.
Mijn gedachten gaan uit naar jouw ouders,familie,vrienden en kennissen. Hoop dat ze het verdriet een plekje kunnen geven. En dat ze kunnen berusten in jouw keuze.

Liefs Sigrid, 
Op 20 december 2012
om 21:17 getekend door:
s.i.g.r.i.d. .j.a.g.e.r.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte toegewenst voor familie en vrienden van Fleur 
Op 20 december 2012
om 11:42 getekend door:
M.o.n.i.q.u.e.
Dit is niet ok
Lieve familie,

Ik heb zelf ook een dochter, die al 12 jaar wordt gepest. weet hoe machteloos je voelt, je wil alles doen, maar kan zo weinig! Ik leef heel erg met u mee, het is verschrikkelijk dat dit nog steeds gebeurt in Nederland. Waar zijn de normen en waarden, waar iedereen de mond vol van heeft? Hoop dat Fleur nu de rust vindt, waar ze zo naar verlangd heeft. Heb huilend haar gedicht gelezen. Er zijn geen woorden van troost, dit is zo onbegrijpelijk... 
Op 20 december 2012
om 10:16 getekend door:
A.s.t.r.i.d.
Dit is niet ok
Ik weet niet of u de franse taal kent..maar dit lied..zegt genoeg denk ik... ook ik weet hoe het voelt om gepest te worden.. veel sterkte

Dit lied... Francis Cabrel c' était l'hiver 
Op 20 december 2012
om 3:33 getekend door:
j.o.j.o.s.i.e.
Dit is niet ok
Dat de echte menselijkheid ook in Nederland erg ver te zoeken is, is nu pijnlijk duidelijk.
Lieve familie van Fleur, ik kan niets anders dan jullie heel veel sterkte wensen. Dit moet een hele grote schok voor jullie zijn.
Liefs van Elise Loe 
Op 19 december 2012
om 21:32 getekend door:
E.l.i.s.e. .L.o.e.
Dit is niet ok
ook al heb ik je niet echt gekend, je was toch familie.. En dat jij zo bent gepest dat je niet meer verder wilde, doet ook mij verdriet.

Ik wens de ouders, dichtbije familie en vrienden van Fleur heel veel sterkte! 
Op 19 december 2012
om 20:35 getekend door:
R.o.s.a. .B.l.o.e.m.e.n.
Dit is niet ok
Woorden... er is al zoveel gezegt, elk woord schiet tekort bij dit vreselijke verdriet.Als moeder van een zoon die heel erg gepest is kan ik mij enigzinds indenken hoe dit voelt.Ook hij liep met zelfmoordneigingen.Ik mag zo hopen dat de kinderen die dit Fleur hebben aangedaan zich ooit een keer moeten verantwoorden voor hun daden.Ik hoop dat God hun vergeven kan.
En wordt het niet eens tijd dat ouders die met oogkleppen oplopen en de hele dag niet thuis zijn hun verantwoording nemen en toegeven dat zij ernstig tekort schieten in hun opvoeding.
Lief meiske, ik voel intens mee met jouw ouders en ik hoop dat je in de hemel een extra mooie plek krijgt.Mensenkinderen zoals jij moeten ongeloofelijk veel lef hebben om tot zo'n daad te komen.In gedachte ben ik bij jullie. 
Op 19 december 2012
om 19:39 getekend door:
l.o.u.s. .v.a.n. .d.e.r. .Z.e.e.
Dit is niet ok
Fleur is het slachtoffer geworden van krachten die zijn ontsproten uit een cultuur die de geest al in de jeugd vergiftigt en een gebrekkige 'opvoeding'.
Velen hebben niet het vermogen, anderen te laten zijn zoals die willen.
Beklagenswaardig, en de omgeving van de betrokkenen moet het zich het meest aantrekken.
Wij hebben deernis met Fleur en haar naasten.
Niemand kan haar meer kwaad doen!
Veel moed en kracht! 
Op 19 december 2012
om 13:09 getekend door:
L.u.m.e.n.
Dit is niet ok
Lieve familie van Fleur,wij wensen jullie heel veel sterkte met het verlies van jullie dochter,verschrikkelijk wat er is gebeurt,en ik hoop dat diegene die dit op zijn, of haar geweten hebben, eeuwig last er van mag houden,dat er iemand de dood boven het leven verkoos door hun toedoen. 
Op 19 december 2012
om 9:01 getekend door:
M.a.r.i.a.n.
Dit is niet ok
Dood gepest
Klaar gestreden
Tranen gevallen
Pijn geleden.

Gevechten gevochten
Huilend , betraand
Actie in de krant
Jou bericht rondgaand.

Kapot gepest
Tot aan het bod
Het was je niet gegeven
Dit was je lot.

Is het dan eindelijk duidelijk
Pesters op aard
De dood wacht ons allen
Maar laat overbodig leed gespaard. 
Op 19 december 2012
om 0:35 getekend door:
e.e.n. .m.o.e.d.e.r.
Dit is niet ok
Beste familie van Fleur,
Wij willen jullie heel veel kracht wensen om dit grote verlies te verwerken. Dat zoiets in Nederland steeds vaker voorkomt is beangstigend.Heel veel sterkte de komende emotionele periode. 
Op 18 december 2012
om 22:50 getekend door:
J.o.k.e. .B.a.s.t.i.a.a.n.s.e.n.
Dit is niet ok
Lieve lieve lieve schat,
Het spijt mij zo aller-allerverschrikkelijkst dat wij op deze aarde zo rot zijn. Dat we er niet voor je waren. Hoe mega mega eenzaam moet je daar hebben gestaan... Ik maak excuses aan jou voor ons allen omdat we zo tekort zijn geschoten en het lieten gebeuren dat jij zo kapot was dat je weg wilde van deze aarde. Lieve lieve schat weet dat als ik het had geweten ik je voor die trein had weggeduwd en er voor je was geweest. Geen enkel mens mag als een klein meisje met haar fiets op de rails staan en wachten op een trein...Lieve lieve schat het spijt me zo verschrikkelijk meer dan ik zeggen kan. Ik weet wat het is om zo eenzaam te zijn; ik weet wat het is als je kind niet meer wil leven; ik weet wat het is als mensen je verraden; ik weet wat het is om help te roepen en niemand die je hoort, maar het allerbelangrijkste ik weet wat het is om toch de zon weer te zien schijnen en dat had ik jou zo gegund... lief lief meisje je bent net als mijn eigen kinderen voor altijd in mijn hart. Lief lief meisje lieve Fleur, heb het goed waar je nu bent en fijn voor de hemel dat je daar nu bent, maar wat mega zonde voor onze aarde, voor ons allemaal dat wij dit lieve meisje, deze mooie prachtige ziel hebben moeten laten gaan, omdat jij je zo rot voelde, zo verloren, zo mega gepest. Wat erg; wat mega mega mega erg en verdrietig...
Dag lieve Fleur, dag lief lief meisje, dag mooie mooie ontluikende bloem, het spijt mij uit het diepst van mijn hart en meer dan ik zeggen kan, dat jij dit hebt moeten meemaken. Het spijt mij zo verschrikkelijk...dag lief lief medemensje 
Op 18 december 2012
om 20:59 getekend door:
W.u.b.b.i.n.a. .E.e.f.t.i.n.g.
Dit is niet ok
Heel stil in gedachten nog steeds bij jullie als familie heel veel sterkte.
Dag lieve Fleur 
Op 18 december 2012
om 17:41 getekend door:
w.i.l.l.y.
Dit is niet ok
hier zijn geen woorden voor.
de hele familie heel veel sterkte
toegewenst 
Op 18 december 2012
om 16:49 getekend door:
h.i.l.t.j.e. .v.a.n. .s.i.n.d.e.r.e.n.
Dit is niet ok
Beste familie van Fleur. Met diep trieste gevoelens heb ik kennis genomen van het overlijden van Fleur. Zij laat een lege plek achter wat voor jullie, als familie, altijd een litteken in jullie harten zal blijven. Het is in en in triest dat dit gebeurt is. Jonge mensen hebben soms geen idee hoe hard ze tegen elkaar en anderen zijn. Hoe ze zich, ten kosten van een ander in een groep manifesteren en profileren. Vaak ook uit eigen onzekerheid. Fleur zal de eenzaamheid gekend hebben die velen anderen ook ervaren. Ik hoop oprecht dat jullie een weg zullen vinden om dit verlies te dragen en dat jullie nog lang de emotionele steun zullen krijgen die jullie nodig hebben. Ik wens jullie alle denkbare sterkte toe. 
Op 18 december 2012
om 15:15 getekend door:
H.a.n.s. .G.u.l.d.e.m.o.n.d. .N.E.X.T. .U.i.t.v.a.a.r.t.a.d.v.i.e.s./.b.e.g.e.l.e.i.d.i.n.g.
Dit is niet ok
Beste familie van Fleur,
Ik leef ontzettend met jullie mee. Weet ook hoe machteloos jullie je voelen dat dit gebeurd is. Ook dat jullie je afvragen hoe dit voorkomen had kunnen worden.
Hopelijk komt er een einde aan deze pestpraktijken en wordt er van hogerhand een keer ingegrepen, goed toezicht gehouden en gestraft, dat ontbreekt er nog wel eens aan.
Hopelijk komen jullie hier langzamerhand overheen en kunnen jullie terugdenken aan de ongetwijfeld goede en fijne tijden die jullie als gezin samen met Fleur hebben gehad.
Voor de komende tijd heel veel sterkte gewenst 
Op 18 december 2012
om 14:29 getekend door:
m...l...h... .r.u.t.h.
Dit is niet ok
Beste familie, vrienden en andere bekenden,

We leven van harte met jullie mee. Wat erg om niets te merken aan iemand en dan dit mee te moeten maken. 
Op 18 december 2012
om 12:44 getekend door:
J... .d.e. .R.u.i.t.e.r.
Dit is niet ok
Lieve familie, vriendinnen en alle naasten langs deze weg wil ik jullie condoleren! Woorden schieten tekort. Als moeder, meppelse en zelf wel eens gepest als kind voel ik me erg bij jullie betrokken en moet ik steeds aan jullie en Fleur denken. Namens ons hele gezin veel sterkte! 
Op 18 december 2012
om 11:47 getekend door:
f.i.e.p.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5 6 7 ... 98      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Een betrokken burger
op 13 december 2012

Contact met beheerder >
Contact met Een betrokken burger:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Fleur Bloemen

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto