Anne Faber

Anne Faber

- 12 oktober 2017
Na een lange periode van onzekerheid is uiteindelijk het lichaam van de vermiste Anne Faber gevonden. Zij is slachtoffer geworden van een vreselijk misdrijf. Laat hier een persoonlijke boodschap achter voor de familie en vrienden van Anne.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         21 t/m 40 van 8590        Volgende >
Woorden schieten te kort.. Heel veel sterkte toegewenst samen! 
Op 13 juni 2018
om 12:29 getekend door:
B. .B.a.k.k.e.r.
Dit is niet ok
Hallo lieve en onbeschrijfelijk sterke Familie, vriend en vrienden van Anne,

je hebt dromen en je hebt nachtmerries, maar dit gaat vele male verder dan een nachtmerrie.
Dit is een onmenselijke situatie die voor jullie werkelijkheid is. en waar mee gedeald moet worden zolang er bewustzijn bestaat in onze menselijke hoofden. Als ik dat bewustzijn voor jullie ook maar 1 dag zou kunnen uitschakelen. Zou dat mijn grootste wens zijn.

mijn behoefte om tips/steun te geven hoe de nabestaande hier misschien mee om kunnen leren gaan is enorm. maar wie ben ik.. pff

Toch ga ik het proberen.
En ik wil me even richten tot de vader van Anne. en ik vergeet de rest echt absoluut niet, maar mijn gevoel en karakter ligt waarschijnlijk het dichtst bij hem.

Dat u dit zal kunnen accepteren en normaal verder leven klinkt voor mij haast onmogelijk. en bij zo'n ogenschijnlijk onmogelijke situatie of verwerking, kan men het best een hele andere koers gaan varen is mijn (nederige ervaring). een nieuw doel in het leven kan voor u misschien nog maar 1 zinvolle zijn. en dat is Anne, in gedachten, bij ons allemaal in leven houden.
En dit is organisch al gelukt, maar blijf er maar gewoon bezig op welke manier dan ook. het gaat er misschien niet uit. dus buig het dan maar helemaal om naar een nieuwe reden om hiermee zingeving te geven aan uw leven. Als u haar complete leven in chronologische volgorde weet te vatten in een mooi schrijfwerk of misschien zelf boek. zal niemand daar slechter van worden, en misschien helpt het u ook maar en mini beetje om weer wat orde te krijgen in al deze gekte.

Ik hoop dat ik niet de verkeerde dingen zeg. Als er überhaupt verkeert bestaat in op deze liefdevolle site. want alles hier komt uit mensen met een warm hart die iets voor jullie proberen te beteken.

geef elkaar zo veel mogelijk knuffels als mogelijk is en blijf rustig door ademen uit de onderbuik.

heel veel liefde en kracht gewenst voor jullie 
Op 13 juni 2018
om 11:17 getekend door:
d.a.v.e. .d.e. .h.u.n.d.t.
Dit is niet ok
Anne, wat ben je mooi..

Mijn hart huilt om wat jou overkomen is. Verschrikkelijk. Wat een niet voor te stellen pijn. Wat een onrecht. Voor jou, je ouders, je vriend, familie, vrienden en bekenden.

Ik wens jullie veel kracht, liefde en nabijheid toe in dit grote gemis.In gedachten bij jullie.? 
Op 13 juni 2018
om 8:43 getekend door:
H.a.r.m.k.e.
Dit is niet ok
Lieve Anne,


Ik voel de angst en de opgekropte emotie. Ik voel het verdriet en de machteloosheid.
Ik lees met ongeloof wat jou allemaal is overkomen en ik krijg een brok in mijn keel. Mijn verstand kan er niet bij hoe iemand een ander zoiets kan aandoen. De woorden van jouw ouders, ik hoor hun pijn. Geen enkele ouder zou dit moeten overkomen. Ik denk aan mijn ouders en hoe ook zij er onderdoor zouden gaan als dit hun overkwam.
Mijn hoofd blijft malen. Waarom moest dit zo gaan? Waarom moest dit zo verkeerd aflopen? Waarom heb je geen overlevingskans gehad. Je was nog zo jong, je hele leven voor je. Ik ken je niet, maar van alles wat ik hoor en zie, zie ik iemand die geliefd was en die een goed hart had. Ik maak me kwaad dat degene die jou dit heeft aangedaan ook verdriet en angst zaait voor wij die overblijven. Ook ik, zal altijd achterom blijven kijken en bang zijn. Niet meer durven fietsen.
Het is niet eerlijk. Wat hadden we allemaal gehoopt dat jij veilig terug zou keren. Dat dit je allemaal was bespaard. Geen straf zal goed genoeg zijn, want het brengt jou niet terug. Dat maakt ons onvervuld en radeloos. Ik wens wijsheid en sterkte toe aan zij die jou moeten missen. Zij die jou lief hebben. Ook hoop dat zij de mooie momenten met jou koesteren en de kracht vinden om weer verder te gaan. Tot slot hoop ik dat jij eindelijk rust gevonden hebt. Dat niemand je meer zal opjagen. Mijn gedachten en gebeden zijn bij jou, je familie en vrienden. 
Op 13 juni 2018
om 2:28 getekend door:
R.o.o.s.
Dit is niet ok
Lieve Anne, je hebt gevochten als een tijger maar van dit gruwelijke beest kon je niet winnen.
Ik hoop met heel mijn hart dat je familie en naasten deze gruwelbeelden heel langzaam kunnen omzetten in rust en beelden van liefde en mooie herinneringen aan jou. Voor altijd met elkaar verbonden.

Liefs, Lianne 
Op 12 juni 2018
om 21:48 getekend door:
L.i.a.n.n.e.
Dit is niet ok
Wat een vreselijke dagen moeten dit voor jullie zijn geweest familie en vrienden van Anne. Ik hoop dat de geeiste straf wordt toegekend zodat dit monster voor altijd opgesloten blijft. Ik wens jullie heel veel sterkte! 
Op 12 juni 2018
om 19:20 getekend door:
J.o.h.a.n.n.a.
Dit is niet ok
Vooral directe familie, de broer, moeder en vader van Anne, wens ik zoveel sterkte bij het omgaan met deze onwerkelijke en zo ontzettend onrechtvaardig verlies, daar ben ik gewoon stil van. Als een rust zacht ergens op haar plaats is, dan is het wel bij Anne. Wij zijn hier thuis stil van. 
Op 12 juni 2018
om 16:50 getekend door:
J.o.o.s.t.
Dit is niet ok
Lieve Anne rust zacht, lieve ouders en familie veel sterkte. Ik leef intens met jullie mee. Het laatste wat zij had gewild is dat u voor altijd verdrietig blijft. 
Op 12 juni 2018
om 15:17 getekend door:
M.a.a.r.t.e.n.
Dit is niet ok
Beste familie en vrienden van Anne, ik wil jullie heel veel sterkte toewensen, zeker ook op deze zware dag. Geen woorden voor wat jullie Anne is overkomen. Zo ontzettend oneerlijk, zo zinloos en laf. Woede en verdriet en ongeloof. Lieve Anne, rust zacht. Ik geloof dat je nu op een mooie plek bent, waar alleen maar licht, liefde en goedheid is. Bedankt voor wie jij was en wat je betekende voor de mensen om je heen. De herinneringen blijven, jouw nagedachtenis.Ik hoop een inspiratie voor de overheid en hulpverlening,want het systeem heeft diep triest gefaald. Een inspiratie voor ouders en opvoeders om verantwoordelijk op te voeden, met respect voor de ander.
R.i.p Nederland houdt van jou! 
Op 11 juni 2018
om 23:14 getekend door:
N.i.k.i.t.a.
Dit is niet ok
Beste fam. Alles wordt vandaag weer open gereten voor jullie. Onvoorstelbaar. Heel veel sterkte en liefde toegewenst. 
Op 11 juni 2018
om 13:10 getekend door:
M.a.a.r.t.e.n.
Dit is niet ok
Voor mooie, lieve mensen als Anne is er altijd plaats in Utrecht en wat heeft ze het hier ook fijn gehad.. Toen bekend werd dat je was overleden hebben vele inwoners, net als de Dom, een traantje weggepinkt; de stad is er net iets lelijker op geworden zonder jou. 
Op 4 juni 2018
om 0:00 getekend door:
U.t.r.e.c.h.t.-.O.o.s.t.
Dit is niet ok
Ouders, broer, oom, verdere familie, vrienden van Anne,
Anne's naam zal blijven. Ook nu, na de uitzending waarin jullie haar zo mooi laten 'leven' voor ons. Hoop dat er vele esdoorns gaan groeien en bloeien. Een kleine groet voor jullie en veel sterkte. 
Op 3 juni 2018
om 22:28 getekend door:
M.a.r.i.e.k.e.
Dit is niet ok
wat een verlies van een prachtig jong mens, mijn condoleances naar anne haar familie toe, geen woorden voor, het leven kan opeens over zijn en ook zo oneerlijk, poehh, rust zacht Anne, ook al was je nog lang niet aan toe, 
Op 1 juni 2018
om 17:01 getekend door:
g.u.n.n.a.r.
Dit is niet ok
Lieve Anne,

Wat moet vandaag weer een moeilijke dag geweest zijn... Ik denk nog steeds heel veel aan jou en aan je dierbaren...

Heel veel liefs! 
Op 13 mei 2018
om 22:51 getekend door:
P.r.i.s.c.i.l.l.a.
Dit is niet ok
Lieve Anne, wat een gruwelijk nieuws weer gisteren in de media over wat jou is overkomen. Niet te bevatten, niet voor jou, voor je dierbare familie, je vriend en vrienden. Rust zacht lieve Anne, je leeft in onze harten voort. Veel kracht en liefde lieve dierbaren, zal een kaarsje voor Anne en jullie branden. 
Op 24 maart 2018
om 9:47 getekend door:
I.r.e.n.e.
Dit is niet ok
weer een mooie bloem
geplukt ...voor dat hij echt kon gaan bloeien
ik hoop dat je in het paradijs mag verder bloeien meissie.
veel sterkte en kracht voor familie en nabestaanden 
Op 22 maart 2018
om 22:18 getekend door:
P.a.u.l.
Dit is niet ok
Beste vrienden en familie van Anne, vandaag dacht ik aan jullie vreselijke verlies. Anne heb ik nooit gekend, maar mijn gedachten zijn met enige regelmaat bij jullie. Veel sterkte en goeds 
Op 12 maart 2018
om 22:56 getekend door:
M.a.a.r.t.j.e.
Dit is niet ok
Rust zacht Anne we hebben erg met je mee geleefd.Kon je maar niet uit mijn hoofd krijgen.Goede reis en heel veel sterkte voor de familie en na bestaande. 
Op 27 februari 2018
om 9:17 getekend door:
Y.v.o.n.n.e. .D.o.o.t.j.e.s.
Dit is niet ok
Ik mis je omdat je er was. 
Op 17 februari 2018
om 3:00 getekend door:
T.i.m.o.n. .D.e.n.h.a.m.
Dit is niet ok
Ook jouw gezicht en naam kwam eind vorig jaar ter nagedachtenis voorbij. Ik was er gek genoeg niet op voorbereidt en het trof mij opnieuw diep in het hart te weten dat je niet meer leeft met dat verschil dat je in Nederland door een landgenoot bent vermoord.Helaas lukt het mij sindsdien niet meer om nog redelijk onbevangen de wereld, mijn wereld waarin ik leef in te kijken, ook in mij is iets gestorven ook al wil ik dat niet.Ik hoop dat nederland niet blijvend is veranderd en dat we bewust blijven van de ontwikkelingen om ons heen en dat de politiek hier structueel een oplossing voor heeft. Niet iedereen past in onze vrije samenleving. 
Op 18 januari 2018
om 9:50 getekend door:
E.l.l.e.n.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5 6 7 ... 430      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Nick
op 12 oktober 2017

Contact met beheerder >
Contact met Nick:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Anne Faber

Er zijn voor dit register meer dan 5000 condoleances. Neem contact met ons op om een boekje te laten maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto