Anne Faber

Anne Faber

- 12 oktober 2017
Na een lange periode van onzekerheid is uiteindelijk het lichaam van de vermiste Anne Faber gevonden. Zij is slachtoffer geworden van een vreselijk misdrijf. Laat hier een persoonlijke boodschap achter voor de familie en vrienden van Anne.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         241 t/m 260 van 8595        Volgende >
laat onze collectieve herinnering aan jou je ouders ooit wat troost bieden lief meisje. Goh wat heb je een impact gemaakt lieve Anne. Ik wens je vrede en rust 
Op 16 oktober 2017
om 16:59 getekend door:
w.o.u.t.e.r.
Dit is niet ok
Rust zacht lieve Anne.
Wij wensen de familie, vrienden en verdere nabestaanden heel veel sterkte toe bij het dragen van dit grote verlies. 
Op 16 oktober 2017
om 16:44 getekend door:
A.r.e.n.d. .J.a.n. .N.i.e.s.s.i.n.k. .e.n. .M.e.i. .L.i.e.
Dit is niet ok
Lieve ouders, vrienden en verdere familie. Ik wil jullie ontzettend veel sterkte en kracht wensen. Dit verdriet is niet te bevatten. Heb veel steun aan elkaar en hopelijk vinden jullie ooit de kracht of een manier om hiermee om te gaan. Lieve Anne, je zit in mijn hart! Rust zacht lieve meid! 
Op 16 oktober 2017
om 16:22 getekend door:
L.i.e.s.b.e.t.h. .b.e.u.k.e.b.o.o.m.
Dit is niet ok
Rust zacht lieve Anne. 
Op 16 oktober 2017
om 16:15 getekend door:
Y.v.o.n.n.e.
Dit is niet ok
Alles wat ik wil zeggen is te veel, maar ook te weinig. Woorden kunnen niet vatten wat dit verlies teweegbrengt noch kunnen zij het verzachten. Mijn hart gaat uit naar al je geliefden en naar jou Anne. Lief meisje, rust zacht. 
Op 16 oktober 2017
om 15:25 getekend door:
D.e.s.i.r.e.e.
Dit is niet ok
Worden schieten tekort WANT dit had nooit mogen gebeuren! Stomme wetgeving! Hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen.

Beste ouders en vrienden van Anne heel veel sterkte in deze gewoon onmogelijk moeilijke tijd!

Lieve Anne rust zacht.

Han en Ingrid Ter Horst 
Op 16 oktober 2017
om 15:13 getekend door:
I.n.g.r.i.d. .T.e.r. .H.o.r.s.t.
Dit is niet ok
Geachte ouders, verdere familie en vriend(en) van Anne,Ik wil u allen heel veel sterkte en kracht toewensen om met dit verschrikkelijke verdriet en gemis om te gaan.Zoals veel mensen heb ik de ontwikkelingen in de media gevolgd. Anne, een bijzondere,mooie,positief én sociaal ingestelde jongedame, volop toekomstplannen.Lieve Anne..Helaas is jou het leven bruut afgenomen. Onmenselijk, onbeschrijflijk en niet te bevatten.Dit laat veel mensen,zoals ook mij,niet onberoerd. Veel respect voor de familie hoe zij met de media omgaan. Dat dit ook wederzijds mag zijn.Hopelijk vindt u als nabestaanden rust en ik wens dat u ook in de (verdere) toekomst in ieders gedachten gesteund blijft. Lieve Anne,je zult nooit vergeten worden.Je bent nu op een mooie plek,waar het Kwaad niet komt. Hopelijk geeft dit jou de rust die je verdient en ons hier troost.Eens zie je je dierbaren weer.Lieve Anne rust zacht.Een speciaal plekje Boven, maar je blijft in onze harten en gedachten. 
Op 16 oktober 2017
om 15:12 getekend door:
K.o.o.s.
Dit is niet ok
Rust zacht lieve Anne, dat je een hele mooie engel in de hemel mag zijn. Heel veel sterkte voor haar vriend, familie en kennissen toegewenst. Dori 
Op 16 oktober 2017
om 15:02 getekend door:
D.o.r.i.
Dit is niet ok
dit vind ik verschrikkelijk nog zo jong daar zijn geen woorden voor de ouders heel veel sterkte
bij dit verlies Rust in Vrede 
Op 16 oktober 2017
om 14:56 getekend door:
H.u.u.b. .R.e.i.j.n.d.e.r.s.
Dit is niet ok
Rust zacht Anne en heel veel sterkte toegewenst aan familie en vrienden. 
Op 16 oktober 2017
om 14:46 getekend door:
G.e.r.d.i.e.n.
Dit is niet ok
Als ik ook maar een beetje bij het gevoel kan komen wat familie en vrienden nu ervaren, voel ik zoveel verdriet. Onvoorstelbaar. Ik gun de nabestaanden ontzettend veel kracht en sterkte toe. 
Op 16 oktober 2017
om 14:39 getekend door:
D.a.n.i.e.l.l.e.
Dit is niet ok
Heel veel liefde kracht en sterkte gewenst aan familie en vrienden 
Op 16 oktober 2017
om 14:35 getekend door:
M. .o.v.e.r.e.e.m. .O.v.e.r.e.e.m. .h.o.p.m.a.n.
Dit is niet ok
Er zijn geen woorden...rust zacht lieve vrouw, voor ouders,familie en vrienden veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd! Annemarie en Oskar Olsen 
Op 16 oktober 2017
om 14:34 getekend door:
A.n.n.e.m.a.r.i.e. .O.l.s.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Anne,

Ik ken je niet maar je had mijn dochter, nichtje, buurmeisje of collega kunnen zijn. En jouw verdwijning heeft mij, net als duizenden anderen, met toenemende angst vervuld. En toen het bericht kwam dat je vermoord was, stond onze wereld stil. Ik had je een veel langer leven gegund, een leven temidden van je geliefden, vrienden, in een wereld waarin jij gewoon in de regen een fietstocht kan maken door bossen, stille natuur, op elk moment van de dag... zonder te hoeven vrezen voor je leven. Maar dat is niet de wereld waarin we leven. Blijkt.

Dat spijt mij zo en ik kan alleen maar sorry zeggen voor al die mensen die er voor verantwoordelijk waren/ zijn dat jouw veiligheid, jouw toekomst uiteindelijk zo in gevaar is gebracht dat jouw leven jou ontnomen is. Sorry voor al die ?deskundigen? die in het geheel géén oog hebben gehad voor de gevolgen van hun kortzichtige handelen, sorry voor de opeenstapeling van fouten die jouw moordenaar àlle ruimte liet om zijn duivelse weg te gaan. Sorry voor de lafheid van ons systeem om te voorkomen dat wat voor velen méér dan duidelijk was, maar voor degenen die jou en ons moesten beschermen nog best te ?repareren was?. Sorry voor het verdriet dat jouw geliefden nu getroffen heeft en sorry voor dit verschrikkelijke einde van jouw leven. Ik weet dat ik er niks mee goed kan maken, zelfs geen moment van troost mee kan bieden en eigenlijk is elk woord dat ik schrijf te nietszeggend om de pijn, die ons allen treft - zelfs al ken ik je niet - te omschrijven. Maar echt, mijn spijt en woede om wat jou is aangedaan is oprecht.

Ik hoop dat de mensen die jij liefhad iets van troost en berusting kunnen vinden in de herinnering aan jou. Ik hoop dat ze jouw lach en sprankeling in hun meest verdrietige momenten zullen kunnen horen en ze de kracht zullen geven om ?door te gaan?. Want dat had jij vast gewild. Het leven is tenslotte als een fietstocht, door weer en wind.
Ik hoop dat Nederland jou zal blijven herinneren en dat jouw noodlottige dood ons zal leiden naar meer veiligheid voor alle andere jonge vrouwen, misschien heten ze zelfs Anne. Jouw dood maar bovenal jouw leven mag niet voor niks zijn geweest en ik hoop dat het ons er heel erg van bewust maakt dat het juist dàt is dat we moeten beschermen en koesteren in onze samenleving. En jij verdient het dat wij die bescherming - in jouw naam - ook daadwerkelijk zullen realiseren. Dat is wel het minste dat we nu nog voor je kunnen doen.

Lieve Anne, rust zacht en rust in vrede, ik beloof je jou nooit te zullen vergeten.

PJ van Lierop 
Op 16 oktober 2017
om 14:30 getekend door:
J.o.s. .v.a.n. .L.i.e.r.o.p.
Dit is niet ok
Beste familie en allen, die nauw aan haar verbonden zijn geweest, van harte gecondoleerd met het verlies van Anne Faber. 't Is een gruwelijke zaak. Van harte sterkte. Fam. G.J. Rijsdijk 
Op 16 oktober 2017
om 14:19 getekend door:
G...J... .R.i.j.s.d.i.j.k.
Dit is niet ok
Heel veel liefde en kracht toegewenst voor iedereen die Anne lief heeft. 
Op 16 oktober 2017
om 13:59 getekend door:
C.a.r.l.a.
Dit is niet ok
Beste familie & vrienden,
Heel veel sterkte met het verwerken met dit enorme verlies. Woorden schieten te kort. Veel kracht en wijsheid de komende tijd. Vivian 
Op 16 oktober 2017
om 13:43 getekend door:
V.i.v.i.a.n. .S.t.o.l.l.m.a.n.
Dit is niet ok
Lieve Anne, het laat mij maar niet los, ook al ken ik jou niet. Mooie meid, veel te vroeg ben jij weggenomen door een vreselijke daad van iemand die gewetenloos is!! Rust in vrede. ?
Familie, haar vriend en vrienden van Anne, heel veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd. 
Op 16 oktober 2017
om 13:45 getekend door:
M.o.o.n.
Dit is niet ok
Vriend en familie van Anne, heel veel sterkte met het verwerken van dit onbeschrijfelijk grote verlies. Dit had nooit mogen gebeuren!
Rust zacht Anne... 
Op 16 oktober 2017
om 13:43 getekend door:
W.i.l.l.e.m.
Dit is niet ok
Lieve familie, vrienden en kennissen van Anne.

Het is dan toch werkelijkheid geworden, Anne is er niet meer, al kende ik Anne niet persoonlijk, maar dagelijks vanaf het moment dat ze vermist werd en het moment dat ze Anne gevonden heb ik intens meegeleefd. Elke ochtend achter de computer zitten en lezen of er iets meer bekend was over haar en naarmate de dagen verstrijken, werd mijn hoop steeds blijven tot afgelopen donderdag 12 oktober, toen wisten we; Anne is door een misdrijf om het leven gebracht. Dit mag nooit meer gebeuren!!!
Ik wens iedereen die Anne gekend heeft heel veel sterkte toe met dit enorme verlies. 
Op 16 oktober 2017
om 13:21 getekend door:
I.n.g.e. .K.e.r.k.h.o.f.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 430      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Nick
op 12 oktober 2017

Contact met beheerder >
Contact met Nick:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Anne Faber

Er zijn voor dit register meer dan 5000 condoleances. Neem contact met ons op om een boekje te laten maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto