Jannie Brouwer

Jannie Brouwer

13 juli 1959 - 23 december 2020

Sterk zijn betekent soms dat je op moet geven

Het betekent soms een traan

Sterk zijn betekent soms dat je niet naar meer moet streven

Het betekent soms… dat je het leven moet laten gaan…

Afgelopen woensdag is onze collega Jannie Brouwer op 61-jarige leeftijd overleden. Jannie was sinds eind oktober ziek en heeft in korte tijd de strijd tegen deze vreselijke ziekte verloren. Ondanks haar levenslust en wilskracht hadden behandelingen helaas geen zin meer en is ze afgelopen woensdag in het bijzijn van haar naasten vredig gestorven.

Jannie was al 14 jaar onze collega bij Priva, waarvan 1 jaar als uitzendkracht. Hoe cru kan het leven soms zijn. Vanwege Corona konden we eerder dit jaar haar 12,5 jarige jubileum niet vieren en nu moeten we plotseling afscheid van haar nemen. In 2007 is Jannie begonnen in het Finance team en was jarenlang een geliefde collega die op alle afdelingen de facturen kwam halen en brengen. Uiteraard altijd ook geïnteresseerd in de collega's om haar heen. Jannie was open en eerlijk, recht door zee maar vooral een gewaardeerde en betrokken collega. Met veel toewijding en vakkundigheid heeft Jannie al die jaren de afhandeling van de facturen binnen Priva verzorgd.

Haar optimisme, liefde en verhalen over haar kinderen en kleinkinderen zullen we gaan missen. Zij laat een leegte achter in ons team. We zijn in gedachten bij haar dochters Mirjam en Jessica, overige familieleden en vrienden, die wij allen veel sterkte wensen bij het verwerken van dit verlies.

‘Samen’ heeft voor velen van ons, zowel zakelijk als privé, nog nooit zoveel betekenis gehad als dit jaar. We zullen daarom de momenten die we samen met Jannie hebben gehad zoveel mogelijk proberen te koesteren...

Jannie is overgebracht naar uitvaartcentrum Lupine “Het Familiehuys”, Monsterseweg 92 te Poeldijk, waar de familie deze dagen graag als gezin onder elkaar is. Het gezamenlijke afscheid van Jannie is op woensdag 30 december om 11.00 uur in de aula van begraafplaats Beukenhage, Naaldwijkseweg 101a te ’s-Gravenzande. Aansluitend wordt Jannie begeleid naar haar laatste rustplaats op de begraafplaats, waar zij zal worden bijgezet in het familiegraf. Na de begrafenis zal de uitvaart, vanwege de huidige restricties, in besloten kring worden afgesloten.

Jannie was dol op bloemen.
Mocht u haar bloemen willen geven dan mogen deze kleurig en fleurig zijn.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         21 t/m 22 van 22
Wat een vrolijke, optimistische, grappige en nuchtere vrouw was Jannie.. Ze zal enorm gemist worden door haar collega's! Mijn gedachten zijn bij Jannies familie, vrienden, onze collega's en verdere nabestaanden die geraakt zijn door dit verlies.

Groeten,
Leontien Wijsman 
Op 28 december 2020
om 14:57 getekend door:
L.e.o.n.t.i.e.n. .W.i.j.s.m.a.n.
Dit is niet ok
Lieve familie,

Ik wens jullie veel sterkte in deze moeilijke tijd. Ik denk aan jullie.

Groetjes,
Ryanne Bosch 
Op 28 december 2020
om 14:28 getekend door:
R.y.a.n.n.e. .B.o.s.c.h.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 
Dit register is aangemaakt door:
Leontien, namens Priva Finance & HR
op 28 december 2020
en blijft zichtbaar tot:
28 februari 2021
Contact met beheerder >
Contact met Leontien, namens Priva Finance & HR:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Jannie Brouwer

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto