Anouk Dekkers

Anouk Dekkers

21 december 1988 - 11 januari 2021

Hier zijn geen woorden voor...

Anouk, staat midden in het leven samen met Ramon, een prachtige dochter opkomst...
Fenna is gezond geboren❤️
Anouk is helaas aan de complicaties overleden.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         21 t/m 40 van 85        Volgende >
Lieve Anouk
Nog steeds vol ongeloof
Geen woorden voor.
Rust zacht
Ome Bert en Lida 
Op 19 januari 2021
om 8:32 getekend door:
L.i.d.a. .d.e.k.k.e.r.s.
Dit is niet ok
Hier zijn geen woorden voor.

Iedereen zal de aanwezigheid, enthousiasme en vrolijkheid van Anouk missen.

Wij willen Ramon, familie en vrienden veel sterkte, kracht en liefde wensen.

Kim en Tom 
Op 19 januari 2021
om 8:20 getekend door:
K.i.m. .e.n. .T.o.m.
Dit is niet ok
Intens, intens verdrietig dat het Anouk niet is gegund om te genieten van het moois dat ze op de wereld heeft gezet.
Heel veel sterkte voor Ramon en familie, wat zal ze gemist worden...! 
Op 19 januari 2021
om 7:50 getekend door:
M.a.r.t.i.n.e.
Dit is niet ok
Hier zijn geen woorden voor. Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte met deze zware dag. 
Op 19 januari 2021
om 7:27 getekend door:
A.n.n.e.k.e.
Dit is niet ok
Lieve Noukkie,

Vol ongeloof lees ik het bericht nog elke dag terug. Wat is dit? Dit kan niet kloppen. Dit moet een vergissing zijn. Maar nee.. Het was echt zo. Ik kan en wil het niet geloven. Hoe? En vooral waarom? Waarom jij? Jij was een prachtmens. Mensen konden nog een hoop van jou leren. Altijd positief. Je schitterde elke dag van oor tot oor. Ik wil je bedanken voor alles wat ik van jou heb mogen leren. En eigenlijk nu pas besef ik wat ik allemaal had gemist als ik deze dingen niet van jou had geleerd. Had je hier nog maar even geweest. Al is was het 1 minuut. Zodat ik je nog één keer kan bedanken voor alles wat jij in deze wereld hebt achtergelaten. Rust zacht lieve Noukkie. Ik mis je.

Lieve Ramon, Fenna, Johan, Dicky, Kaylee, Danny en de kindertjes, ik wil jullie ontzettend veel sterkte wensen in deze zware tijd.

Liefs, Celine 
Op 18 januari 2021
om 23:26 getekend door:
C.e.l.i.n.e.
Dit is niet ok
Anoek, jouw kende ik van een tupperware party, bij je schoonmoeder marja en schoonvader john. Een mooie dame die zeker aanwezig was. Veel gezelligheid om je heen. Wat zullen ze je missen, je vocht tegen een oneerlijke strijd. Maar herrinneringen blijven voor altijd. Ik wens voor ramon, fenna en de gehele familie sterkte, kracht en veel liefde toe. Anja 
Op 18 januari 2021
om 22:11 getekend door:
A.n.j.a.
Dit is niet ok
Lieve Lieve Nouk,

Ook voor mij schieten de woorden tekort! Stom verbaasd en met veel ongeloof las ik de woorden van Kaylee nadat ik de hele week heb gewacht op jouw bericht over de geboorte van jullie dochter.

Ik heb je leren kennen in de winkel. Jij was mijn rechterhand en hebben samen vele leuke uurtjes gemaakt in het winkeltje tegenover de AH. Samen aan de thee met uiteraard wat lekkers en heerlijk mee zingen met de muziek. Vooral met de kerst als Michael Bublé op stond.
Altijd vrolijk, lief en behulpzaam. Elke dag met een lach!! Zo ken ik jou en zo zal ik jou altijd blijven herinneren lieve Anouk!

Ramon, Fenna, Dicky, Johan, Kaylee en Danny en kindjes en natuurlijk ook de familie van Ramon en vrienden, ik wens jullie heel veel sterkte!!

Rust zacht lieve Anouk...

Liefs, Shirley Luke en Lisa 
Op 18 januari 2021
om 21:42 getekend door:
S.h.i.r.l.e.y.
Dit is niet ok
Lieve Anouk,

Woorden schieten tekort zo oneerlijk, zo onverwacht.

Rust zacht lieve meid❤


We willen Ramon, Fenna, Johan en Dicky, Kaylee en Danny en alle mensen die haar lief hadden ontzettend veel kracht en sterkte wensen met dit ongelofelijk zware verlies 
Op 18 januari 2021
om 21:07 getekend door:
D.o.r.a.t.h.é.
Dit is niet ok
Samen opgegroeid en lol gehad. Zulke fijne herinneringen aan de tijd op de camping.

Lieve Dicky, Johan, Kaylee, Ramon en Fenna

Verdriet maar ook zoiets moois...
Ontzettend veel sterkte in deze verschrikkelijk tijd!

Liefs
Annalies, Row, Raven en oma ( Betty ) 
Op 18 januari 2021
om 20:54 getekend door:
A.n.n.a.l.i.e.s. .r.o.w. .r.a.v.e.n. .o.m.a.
Dit is niet ok
Lieve Dicky, Johan, Kaylee, Ramon & alle dierbaren van Anouk

Als docente verbonden aan het Groene Hart Leerpark heb ik Anouk leren kennen. Een kleine opdonder maar oh zo lief & braaf meisje. Goedlachs en geliefd bij veel vrienden & vriendinnen. Ze heeft destijds haar beste schoolvriendje Frenk aan mij voorgesteld om bij mijn evenementenbureau te gaan werken en dat is tot heden dag nog steeds het geval. Ook naast haar hartsvriendin Inez zie ik haar nog zo staan en veel lol maken in de pauzes. Ze was een voorbeeldige leerlinge net als haar zusje! Ik ben ook op huisbezoek bij hun geweest en was helemaal onder de indruk van het schattige huisje waar dit gezin, allen klein van stuk, in woonde. Ter plekke gaf ik het de naam het Theelepelhuisje en werd moeder Dicky het theelepelvrouwtje. Daar konden ze allen de humor wel van inzien. Later kwam ik Anouk wel eens tegen in de Aarhof als ik daar winkelde of een event organiseerde. Bij Goshi was altijd wel iets wat bij haar ex juf paste. De goudkleurige pet zal ik met Anouk in mijn gedachten blijven dragen, zij was immers ook Goud! Haar grote liefde Ramon was ook altijd een onderdeel van een gesprekje ...oh al zo lang!! en nu bezegeld met een gouden hoofdprijs door de komst van Fenna. Wat een gelijkenis met Anouk! Diep en diep triest en niet te bevatten dat haar lieve mooie mams er niet meer is maar aan alle herinneringen & verhalen zal zij weten hoe geliefd ze was. Heel veel sterkte , kracht & knuf in deze extra lastige tijd. Ik kom zeker eens een kopje thee drinken in het theelepelhuisje en mooie herinneringen ophalen ❤️ Anke 
Op 18 januari 2021
om 20:42 getekend door:
A.n.k.e. .v.a.n. .E.l.t.e.r.e.n.
Dit is niet ok
Geen woorden voor, zo midden in het leven.
Heel veel sterkte Ramon en Fenna en natuurlijk Dicky, Johan, Kaylee en de rest van de familie en vrienden 
Op 18 januari 2021
om 20:42 getekend door:
M.a.r.t.i.j.n. .G.r.i.f.f.i.o.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Anouk & familie.
Vol ongeloof vernamen we het tragisch nieuws dat je deze wereld hebt verlaten. Dat je niet langer mocht blijven op deze aarde. Zelfs wij die je maar van een afstandje kende zijn aangeslagen dat jullie wegen op zo een moment in jullie levensloop hebben moeten scheiden. We hopen dat de band sterk blijft en dat jullie elkaar in geest en hart zullen blijven voelen. Dat jou ziel haar rust vindt in dit noodlot en dat Ramon en Fenna hun weg zullen vinden in het leren leven met het gemis van jou vrolijke en sprankelende aanwezigheid. Wij koesteren mooie herinneringen aan de gezellige Tupperware parties bij Marja met jou en mochten al was het maar voor even genieten van je onbevangen en energieke zijn. Schijn maar heel hard als ster want jij bent nog lang niet opgebrand. Voor de familie en in het bijzonder Ramon en Fenna wensen wij heel veel kracht - om deze gebeurtenis en het enorme verlies enigzins te behappen. Veel zachtheid voor hun harten. 
Op 18 januari 2021
om 20:27 getekend door:
B.i.r.g.i.t.t.e. .&. .D.e.n.n.i.s. .v.a.n. .V.o.n.d.e.l.e.n.
Dit is niet ok
Lieve familie,

Ik heb niet het geluk gehad Anouk persoonlijk te kennen, maar uit de verhalen weet ik dat het een lieve vrouw was. Ik wens jullie heel veel sterkte met dit grote verlies en de verwerking hiervan. 
Op 18 januari 2021
om 20:05 getekend door:
M.a.r.i.o.n. .M.o.l.l.e.r.s.
Dit is niet ok
Lieve Anouk, wat was jij een leuke buurvrouw. Ik voelde me gelijk welkom toen ik in de straat kwam wonen. Je was altijd zo lief, vrolijk en kon altijd een praatje met je houden.Ik vond het zo leuk en geweldig dat je zwanger was. Ik vind dit verschrikkelijk nieuws en vreselijk. Wat een oneerlijke wereld! Ik weet zeker dat je een mooie ster hoog in de lucht zou zijn en waakt over Fenna en Ramon. Ik wil Ramon,je ouders,zusje en familie en de familie van Ramon condoleren met dit grote verlies. Mijn kaarsje brand voor je en zal je nooit vergeten. 
Op 18 januari 2021
om 20:04 getekend door:
J.e.n.n.i.f.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Anouk, rust zacht.
Veel te jong van ons heen gegaan, ik heb er nog steeds geen woorden voor. Mij herninneringen van jou zal ik altijd koesteren in mij hart. Liefs Rachel 
Op 18 januari 2021
om 19:55 getekend door:
R.a.c.h.e.l. .S.i.e.k.m.a.n.
Dit is niet ok
Rust zacht lieve Anouk
Nog steeds geen woorden voor dit onmetelijke verdriet, lieve Ramon, Fenna en verdere familie en vrienden, héél veel sterkte en kracht toegewenst in deze moeilijke periode,
Liefs Hans en Els 
Op 18 januari 2021
om 19:50 getekend door:
H.a.n.s. .e.n. .E.l.s.
Dit is niet ok
Lieve Anouk, veel te snel deze wereld verlaten, hier zijn geen woorden voor! Ik wens iedereen veel sterkte toe en kracht! 
Op 18 januari 2021
om 19:48 getekend door:
J.u.r.g.e.n. .v.a.n.n.e.n. .H.e.u.v.e.l.
Dit is niet ok
Lieve anouk
Bij borus op de groep hadden we het 'smorgens nog over je,zal anouk al bevallen zijn. Een uur later werden wij op kantoor geroepen. En kregen wij dit vreselijke nieuws te horen. Zo onwerkelijk. Een lieve,spontane,positieve collega. Die niet meer bij ons is. De kinderen van kdv groep de rupsen waren gek op jou als je bij ons kwam invallen. Rust zacht anouk. Vergeten doe ik je niet.💖
Ramon,fenna,familie en vrienden heel veel sterkte gewenst in deze zware en moeilijke periode.
💫 
Op 18 januari 2021
om 19:33 getekend door:
B.e.l.i.n.d.a.
Dit is niet ok
zo oneerlijk
rust zacht lieve anouk
sterkte voor iedereen die haar lief had

jeroen marja 
Op 18 januari 2021
om 19:32 getekend door:
j.e.r.o.e.n. .m.a.r.j.a.
Dit is niet ok
Lieve Anouk,

Wat een geweldige vertoning was jij, bescheiden maar ook dat je voor iedereen klaar zou staan zo zagen wij jou.
Ik vond jou bijzonder, net als jouw zusje kaylee.
Zeer beschaafd, altijd met u of tante.

Ik heb bij jou nooit iets kwaad, of iets slechts gezien.
Dit was dan ook een klap voor iedereen, nu vooral na de geboorte van de kleine wat een feest behoorde te zijn. Voor Ramon en voor jou.

Meis we kunnen alleen dit zeggen, de aarde verliest hierbij een mooi mens maar aan de hemel hangt er een mooi schitterende ster bij.

We zullen je ontzettend missen, maar nooit vergeten!

Voor altijd in ons hart.

Heel veel sterkte Johan, Dicky, Ramon, Kaylee en Danny.
En voor de fam van Ramon!♡ 
Op 18 januari 2021
om 19:32 getekend door:
M.a.r.t. .&. .M.a.r.g.r.i.e.t.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Henk Vogelzang
op 15 januari 2021
en blijft zichtbaar tot:
15 maart 2021
Contact met beheerder >
Contact met Henk Vogelzang:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Anouk Dekkers

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto