Jan Willem  van Ostaden

Jan Willem van Ostaden

19 september 1967 - 19 februari 2021

In memoriam Jan Willem van Ostaden

Op vrijdag 19 februari jl. ontvingen wij het trieste bericht dat onze collega Jan-Willem van Ostaden donderdagavond na een kort ziekbed op 53 jarige leeftijd is overleden.
Jan-Willem was sinds de 90-er jaren werkzaam bij Tilburg University. De laatste jaren als administrateur voor Facility Services bij het F&C-team US.
Ondanks een fragiele gezondheid was Jan-Willem altijd optimistisch en zette hij zich energiek in zodra dat maar enigszins mogelijk was.
Omdat genezing van een onlangs geconstateerde longtumor vrijwel uitgesloten was, heeft Jan-Willem afgelopen weekend besloten verdere behandeling te staken en de regie in eigen hand te nemen.
Met Jan-Willem verliezen we een enthousiaste en betrokken collega, die trots was op zijn vak en de universiteit een warm hart toedroeg.
In gedachten zijn we bij Monique en zijn familie.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         21 t/m 40 van 40
Veel te jong.
Teveel geleden.
Het leven is niet eerlijk, dat blijkt maar weer eens.
Ik wens Monique en zijn verdere familie veel sterkte de komende tijd. 
Op 24 februari 2021
om 17:18 getekend door:
T.i.n.a.
Dit is niet ok
Respect voor de manier waarop hij wist om te gaan met zijn ziekte. Bij de pakken neerzitten was het laatste wat hij deed. Heel veel sterkte voor familie en vrienden! 
Op 24 februari 2021
om 16:45 getekend door:
H.e.i.k.e.
Dit is niet ok
Wat een verdrietig nieuws. Veel sterkte voor familie en vrienden. 
Op 24 februari 2021
om 16:19 getekend door:
F.e.m.k.e.
Dit is niet ok
Ik heb Jan-Willem pas 2,5 jaar geleden leren kennen. We werden kamergenoten. Ik kijk met plezier terug op de tijd die we samen op een kamer hebben gezeten. Jan-Willem heeft mij veel geleerd, ook op persoonlijk vlak. Dat is andersom denk ik ook het geval geweest. Jan-Willem kon wel tegen een geintje en we hebben veel gelachen. Jan-Willem liet zich niet leiden door zijn nierproblemen en was een levensgenieter. Heel veel sterkte voor de familie! 
Op 24 februari 2021
om 15:13 getekend door:
J.a.n.n.y.
Dit is niet ok
Ik ken Jan-Willem al van sinds hij nog controller was bij AS, en later werden we directe collega's bij FS. Een fijne collega met veel kennis van zaken, die wist wat hij wilde. Wat me bijblijft is zijn positieve kijk op de wereld, maar bovenal zijn vriendelijkheid. Ik zal hem missen. Ik wens zijn familie en vrienden veel sterkte met hun verdriet om dit veel te vroege afscheid van een mooi mens. 
Op 24 februari 2021
om 13:52 getekend door:
H.a.r.a.l.d. .P.i.l.w.i.n.
Dit is niet ok
Wat een ontzettend verdrietig nieuws. Gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst. 
Op 24 februari 2021
om 13:50 getekend door:
L.i.s.e.t.t.e.
Dit is niet ok
Beste Familie,

Wat een gemis voor jullie, gecondoleerd, nooit heb ik vergeefs een beroep op hem gedaan. Altijd opgewekt, met een kwinkslag, scherp met veel humor.En heel belangrijk zeer kundig in zijn vak. Vanaf DSZ kruiste Jan Willem mijn pad al. ik ga hem missen. Heel veel sterkte 
Op 24 februari 2021
om 13:32 getekend door:
H.a.n.s. .v.a.n. .d.e.n. .H.e.u.v.e.l.
Dit is niet ok
Langs deze weg wil ik jullie heel veel sterkte toewensen bij het verwerken van dit grote verdriet. Woorden schieten tekort. 
Op 24 februari 2021
om 13:31 getekend door:
A.n.j.a. .M.o.l.s.
Dit is niet ok
Verdrietig, maar ook dapper. Sterkte met dit verlies! Koester de mooie momenten met hem... 
Op 24 februari 2021
om 12:33 getekend door:
A.n.i.t.a.
Dit is niet ok
Ik ken Jan Willem al vanaf zijn het begin dat hij op de universiteit ging werken en heb hem altijd ervaren als een vriendelijke gedreven collega waar ook mee gelachen kon worden. Ondanks zijn beperkingen deed hij altijd met alle festiviteiten mee. Ik zijn aanwezigheid zeker gaan missen en wil de familie condoleren en heel veel sterkte toewensen in deze moeilijke tijden. 
Op 24 februari 2021
om 11:48 getekend door:
W.i.l.m.a.
Dit is niet ok
Een mooi mens is vertrokken uit dit leven. Ik zal onze lunches missen, Jan-Willem. 
Op 24 februari 2021
om 11:00 getekend door:
S.o.n.j.a. .D.u.s.a.r.d.u.i.j.n.
Dit is niet ok
Ik heb een aantal jaren met Jan-Willem samengewerkt. Ik denk daar met een heel prettig gevoel aan terug. Ik zal hem missen. Veel sterkte voor alle vrienden en familie 
Op 24 februari 2021
om 10:49 getekend door:
A.n.n.e.-.M.a.r.i.e. .T.u.e.r.l.i.n.g.s.
Dit is niet ok
Ik heb Jan-Willem mee mogen maken als directe collega én kamergenoot . Hij was een zeer loyale hardwerkende collega die altijd voor je klaar stond. Ik heb altijd bewondering gehad voor de manier hoe hij in het leven stond en hoe hij met tegenslagen om ging. We zullen hem erg gaan missen. Heel veel sterkte! 
Op 24 februari 2021
om 10:39 getekend door:
E.d.w.i.n.
Dit is niet ok
Sprakeloos en vol bewondering op de altijd positieve benadering van het leven die Jan Willem uitstraalde.
Heel veel sterkte toegewenst met dit verlies. 
Op 24 februari 2021
om 10:33 getekend door:
A.n.d.r.é. .M.a.e.s.
Dit is niet ok
Ik heb Jan-Willem pas leren kennen met zijn komst naar FS. Een prettig mens in de omgang altijd behulpzaam en bereid om iets voor je te doen of uit te zoeken. Je kon altijd een goed gesprek met hem aangaan over F1. We zijn een fijne collega verloren. 
Op 24 februari 2021
om 9:41 getekend door:
M.a.u.r.i.c.e.
Dit is niet ok
Jan-Willem kende ik nog maar kort maar was een fijne, vriendelijke en behulpzame collega. Hij zal zeker gemist worden! Veel sterkte voor familie en vrienden met dit verlies 
Op 24 februari 2021
om 9:35 getekend door:
J.o.o.s.t.
Dit is niet ok
Voor dit verdriet zijn geen woorden. Heel veel sterkte voor de familie en vrienden in deze zware tijden. 
Op 24 februari 2021
om 9:24 getekend door:
G.e.r.v.a.ï.n.
Dit is niet ok
Jan Willem leeft voort in mijn herinnering als een veelzijdig, aimabel en moedig mens. Ondanks tegenslagen bleef hij optimistisch en met een groot gevoel voor humor maakte hij er altijd het beste van.
Ik wens Monique en zijn familie sterkte en hoop dat zij kracht putten uit de opgewektheid waarmee Jan Willem geleefd heeft. 
Op 23 februari 2021
om 20:50 getekend door:
F.o.l.k.e.r.t.
Dit is niet ok
De afgelopen jaren Jan-Willem beter leren kennen. Hij was gedreven in zijn werk en deed dat graag. Hij had het goed naar zijn zin bij Facility Services en straalde dat ook uit. Stond altijd klaar om te helpen of mee te denken, maar gaf ook duidelijk aan waar hij vond dat de ander aan de bal was. Ging graag mee lunchen, vaak vergezeld van een bakje met iets wat hij thuis had gemaakt. Want hij moest zich aan zijn dieet houden. Maar af en toe was de verleiding toch te groot en haalde hij een portie kebab of een tosti. “Je moet af en toe zondigen om je aan je dieet te kunnen houden”, zei hij dan. En vervolgde dan met enige zelfkennis: “morgen heb ik er waarschijnlijk spijt van”.
Bewonderingswaardig hoe hij zich niet liet leiden door zijn beperkingen als nierpatiënt en hoe hij de afgelopen weken de regie tot en met zijn laatste moment in zijn eigen hand hield. Jan-Willem vond dat gewoon, maar dat was het zeker niet.

Ik kijk met plezier terug op de samenwerking met Jan-Willem, zowel wat werk betreft als de sociale kant daarvan. Dat ga ik zeker missen. 
Op 23 februari 2021
om 17:29 getekend door:
J.o.h.a.n.
Dit is niet ok
Wat triest en wat dapper!
Veel sterkte! 🖤 
Op 23 februari 2021
om 14:37 getekend door:
J.o.s.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 
Dit register is aangemaakt door:
Jolanda van Hest
op 23 februari 2021
en blijft zichtbaar tot:
23 april 2021
Contact met beheerder >
Contact met Jolanda van Hest:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Jan Willem van Ostaden

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto