Benny  Neyman

Benny Neyman

9 juni 1951 - 7 februari 2008

Of ik je terug zal zien
Ooit hier of daar
Daar blijf ik altijd in geloven
De laatste keer
Kijk mij aan
Ik heb je nog zoveel willen zeggen, willen vragen
Voordat het straks te laat is
Die mooie tijd vloog voorbij
Maar je moet weten
Ik zal altijd van je houden
En blijf gewoon geloven
Dat ik je terug zal zien

lieve Benny ...

rust zacht
< Vorige         181 t/m 200 van 7508        Volgende >
Lieve Hans,

Ben vandaag in gedachte bij je.
Sterkte!

Liefs,

Karin 
Op 2 november 2008
om 11:09 getekend door:
K.a.r.i.n.
Dit is niet ok
Lieve Hans,
De dagen zijn nu somber,veel tranen,soms een lach,teveel voor één hart.Ik wens je veel sterkte en denk aan Benny elke dag als ik mijn dagelijkse stem uitbreng.Met Allerzielen doen we een kaars branden voor zijn zielerust en gaan kijken naar "ode aan de doden".
Veel sterkte Lena uit Belgiê. 
Op 2 november 2008
om 9:42 getekend door:
L.e.n.a.
Dit is niet ok
Lieve Hans en Fans,

Ik zag net op www.persoonvanhetjaar.nl, dat Benny nu op 1 staat in de top 10 van deze week.Hij staat op 10 in het jaaroverzicht en dat gaat nog steeds omhoog. Fantastisch dat iedereen zo op hem stemt. Hij komt vast nog veel hoger dan nummer 10 en Hans misschien helpt je dat ook wel weer een beetje. Ik hoop het.
Zoals je ziet vergeten we Benny niet en jou ook niet.
Veel Sterkte nog hoor.

Liefs Els 
Op 1 november 2008
om 15:10 getekend door:
E.l.s.
Dit is niet ok
Lieve Benny " vandaag 1 november "
Jij en je schat Hans nog geen minuut sinds je heengaan uit mijn gedachten geweest ,god wat mis ik je zo.
Reginneke uit Belgie 
Op 1 november 2008
om 10:34 getekend door:
R.e.g.i.n.n.e.k.e.
Dit is niet ok
Hallo Hans en fans,Even een klein berichtje van medeleven.Geweldig dat er zo veel mensen zijn die jouw en Benny niet vergeten.Het is fijn dat wij onze gevoelens hier kwijt kunnen.De medley van de toppers onlangs bekeken,ja met alle respect dat ze dit hebben gedaan.maar er gaat toch niets boven het bijzonder mooie en zuivere geluid wat Benny ons schonk.Dit stemgeluid is onvervangbaar.Schitterend mooi,iedere dag geniet ik ervan.Als ik één toon op de radio hoor dan denk ik dat is Benny.Iedere keer raak ik daar weer emotioneel door.We vergeten Benny nooit en jou ook niet Hans.Fijn dat er nog wat in het verschiet ligt voor zijn fans.Dank je wel!! Veel sterkte allen Ineke. 
Op 29 oktober 2008
om 22:34 getekend door:
I.n.e.k.e.
Dit is niet ok
lieve hans, ben zo blij dat er nog een cd box komt van benny, elke dag moet ik er nog aan denken en dat zal nog wel jaren duren
benny was voor mij geweldig, een avond doorbrengen in een theater kon mij wel uren duren en als het afgelopen was dacht ik zou morgenavond wel weer willen zo rustig werd ik van zijn mooie stem en zijn ongelovelijke mooie liedjes
hans ik moet heel veel aan je denken want voor mij word het alleen maar erger ik mis het geven van de witte bloemetjes als de show was afgelopen
benny kon dan echt zeggen het lijkt wel een bruidsbouqetje, ik zocht het ook altijd wel uit in een bloemenzaak
hans nog heel veel sterkte in deze donkere tijd

ik moet vaak aan je denken

liefs van tilly dijkman 
Op 28 oktober 2008
om 20:57 getekend door:
t.i.l.l.y. .d.i.j.k.m.a.n.
Dit is niet ok
Lieve Hans,

Zo aan de reacties te zien sta je nog lang niet alleen met je verdriet. Alhoewel het toch voor jou het allerergst is. En de naaste fam.natuurlijk We gaan letterlijk een donkere tijd tegemoet. Persoonlijk vind ik het een gezellige tijd maar voor jou zal het extra moeilijk zijn zo met de feestdagen die er weer aan zitten te komen. 2008 was een jaar om niet achterom te kijken. In een woord rampzalig. Weer wens ik je enorm veel sterkte met alles. Ik ben blij met deze site, de foto"s enz. Benny is het waard.
Maar meer dan deze paar woorden van troost is er helaas niet. Ik ben blij dat ik iedere dag op Persoon v.h. jaar kan stemmen en dan op Benny uiteraard.
Fijn dat hij zo geliefd is, dat moet je goed doen.
Veel sterkte wederom. 
Op 27 oktober 2008
om 23:20 getekend door:
M.a.r.i.t.a. .O.u.d.s.h.o.o.r.n.
Dit is niet ok
Tief erschüttert las ich erst heute die Nachricht vom Tode des Künstlers Benny Neyman.
Seine wunderschönen Melodien habe ich immer wieder in meinen Sendungen auf Radio Weser.TV im Programm.
Mit Benny Neyman ist ein großer Künstler von uns gegangen - ich bin unendlich traurig über seinen Tod. Doch die Stimme bleibt und wird in seinen Liedern auch über den Tod hinaus den Menschen ihre Sorgen vergessen lassen.
In tiefer Trauer und auch in großer Dankbarkeit
Hartmut Aden, Bremen 
Op 27 oktober 2008
om 22:36 getekend door:
H.a.r.t.m.u.t. .A.d.e.n.,. .R.a.d.i.o. .W.e.s.e.r...T.V.,. .B.r.e.m.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Benny,

Met de dag wordt het verdriet en het besef om het feit dat we je moeten missen groter en groter. Ook kan ik het nog steeds niet opbrengen om jouw stem te horen. Zag laatst op You Tube de medley van jou die de Toppers tijdens hun concerten in 2008 gezongen hadden. En dat is, ondanks dat ze het fantastisch gedaan hadden, toch zo pijnlijk. De nodige tranen hebben gevloeid.
Ik probeer de mooie herinneringen van zo'n 29 jaren fan zijn te koesteren. Je was, bent en zult altijd een deel van mijn leven blijven.
Lieve Hans, ik zal je altijd blijven steunen en bidden voor je dat je het verlies van Benny een beetje een plaats kunt geven. Je zei laatst: alle glans van het leven is eraf. Maar hopelijk doet het goed om te weten dat ik, en velen met mij, jou altijd blijven steunen en veel aan je denken.
Heel veel liefs, Brenda 
Op 26 oktober 2008
om 10:20 getekend door:
B.r.e.n.d.a. .v.a.n. .B.l.a.d.e.l.
Dit is niet ok
Wat ben ik verdrietig om het verlies van Benny Neyman.Ik zou de klok willen terug draaien maar dat kan helaas niet meer.Wij moeten verder.Ik mis Benny zo erg.Hans jij in het bijzonder.We moeten genieten van alle prachtige songs die hij ons heeft nagelaten.Elke dag geniet ik daarvan.Lieve Hans en fans sterkte en laten wij elkaar steunen.De reakties op deze site geeft een verbondenheid met elkaar dat is bijzonder mooi.Medeleven voor je familie en voor de Moeder en zus van Benny.Hans je doet het goed!Dank je wel!!! Ineke 
Op 24 oktober 2008
om 0:00 getekend door:
i.n.e.k.e.
Dit is niet ok
lieve Hans en medefans,
Ik vindt het fantastisch dat er nieuwe foto s bijgekomen waren,en ik (en met mij velen) zullen met verwachting uitkijken naar de nieuwe cd s en dvds.Fantastisch Hans dat je ons zo op de hoogte houdt van alle ontwikkelingen.En ik vindt het heel fijn dat we hier kunnen lezen en schrijven wat we allemaal voelen.Benny zal altijd nr 1 zijn.veel liefs 
Op 23 oktober 2008
om 12:11 getekend door:
j.e.a.n.n.e.t.t.e.
Dit is niet ok
Lieve Hans,
Onze oprechte dank voor de mooie foto's die we konden aan vullen in onze album.
We kijken reeds uit naar de DVD's en CD's die op komst zijn. Ons dagelijkse stembeurt op de persoon van het jaar verheugd ons dat Benny zo goed schoort.
Wij hopen dat het je al wat beter gaat, al kunt genieten van wat je ook met anderen delen mag. Die leegte blijft aan je knagen.Dit verlies brengt teveel vragen mee. Wij blijven steeds aan Benny denken. Maar weldra als de tijd daar rijp voor is , zal hij je een fantastische herinnering schenken. Veel moed, ook voor Ma Pa van Barneveld en Ma van den Benny
Lena 
Op 22 oktober 2008
om 15:49 getekend door:
L.e.n.a.
Dit is niet ok
Lieve Hans, Op mijn werk kan ik niet naar de radio luisteren dus heb ik niet van Benny kunnen genieten.Maar ook ik mis hem nog elke dag.Overal in huis is Benny en dat zal altijd zo blijven! Gelukkig zal Benny nooit verggeten worden,want hij leeft voort in ons hart. Veel sterkte en kracht,maar ook aan jou Hans word gedacht. 
Op 22 oktober 2008
om 5:32 getekend door:
b.i.r.d.y.
Dit is niet ok
hallo ,hans vanavond zat ik bj toeval te kijken naar sterren.nl en daar was een uitzending van vocaal centraal van de tros op ik had het gevoel dat ik weer een concert bijwoonde ik heb er met tranen in de ogen van genoten ben blij dat ik het gezien heb dat sterkte mij weer heel veel sterkte hans in de komende tijd .janny van oenen . 
Op 20 oktober 2008
om 22:01 getekend door:
J.A.N.N.Y. .V.A.N. .O.E.N.E.N.
Dit is niet ok
lieve hans wat heb ik genoten op radio 5
en helemaal dat ik weet dat er een cd box van benny komt, wat lief allemaal van je, elke dag als ik opsta en naar de foto's kijk van benny word ik nog steeds triest, het zal altijd wel zo blijven want na 25 jaar fan is er voor mij geen andere artiest.
hans heel veel sterkte nog want benny was top, liefs van tilly dijkman 
Op 19 oktober 2008
om 21:38 getekend door:
t.i.l.l.y. .d.i.j.k.m.a.n.
Dit is niet ok
wat was het fijn om de liedjes van benny te horen op radio 5 afgelopen week
en dan nog de cd's die komen gaan
zo blijft benny toch nog heel dicht bij ons.
hans bedankt wat je nog allemaal doet voor benny en voor ons.
benny we blijven je missen 
Op 19 oktober 2008
om 10:23 getekend door:
l.i.a.
Dit is niet ok
Lieve Hans,

Ik wil je even bedanken voor je open en eerlijkheid op de site.
Dit doet mij, en zeker vele anderen met mij, veel goed.
Nogmalls bedankt en ga je goed.

Liefs,

Karin 
Op 18 oktober 2008
om 22:03 getekend door:
K.a.r.i.n.
Dit is niet ok
ik was zes toen ik benny leerde kennen,en bijna 32 toen hij twee weken voor mijn huwlijk stierf...ik was zijn kleine fan...ik reisde nederland en belgie door 25 jaar lang...en nu niets meer...ik kan nog niet echt terug genieten van zijn muziek...zijn afscheidslied magisch moment moest mijn openings dans worden ...op 24 november2007 zag ik hem voor het laatst.saartje ons poesje vult sinds kort een beetje de leegte op ...maar er zal altijd een leegte zijn 
Op 18 oktober 2008
om 21:37 getekend door:
i.n.g.e.b.o.r.g.
Dit is niet ok
Lieve Hans,Wat is het fijn dat jij ons op de hoogte houdt van je plannen.Als eerbetoon aan Benny doe jij het fantastisch goed en lief.Ongetwijfeld zijn er zeker ook moeilijke momenten voor jou,maar je doet het en dat vind ik super.Menige traan rolt bij mij als ik Benny's liedjes beluister.Vandaag naar radio 5 geluisterd.Mooi ontroerend er zijn geen woorden voor.Jullie zijn in liefde een voorbeeld voor velen.Leuk de nieuwe foto's uit jullie privé album.Lieve Hans wat geef jij ons nog veel liefde van Benny en van jouw zelf.Ik vind het geweldig wat je doet.Heel veel sterkte en kracht wens ik je toe en je familie.Heel veel dank wat je voor de fans van Benny en voor jouw Benny doet.Het ga je goed Hans.De echte fans vergeten jullie nooit!! Ineke. 
Op 18 oktober 2008
om 0:18 getekend door:
I.n.e.k.e.
Dit is niet ok
Dag Hans,

ik ben sinds mijn 12de fan van Benny. Ik ben nu 40 en al die tijd heeft Benny deel uitgemaakt van mijn belevingswereld. Op het moment dat bekend raakte dat Benny kanker had, zat ik midden in mijn gevecht tegen kanker. Ik wou de uitvaart, uit respect voor Benny, niet missen maar het was een hele opgave, geloof me. Daags voordien had ik mijn laatste chemo gekregen. Ik vind het heel moeilijk te aanvaarden dat hij er niet meer is. Nooit meer naar een concert, kan het nog steeds niet plaatsen. Naar zijn muziek luisteren lukt me voorlopig niet, kan me niet troosten. Ik besef ten volle dat mijn verdriet en dat van de vele fans, niet kan benaderen waar u door gaat.
Enkele dagen na het overlijden van Benny, hoorde ik op de Nederlandse televisie dat u, geheel volgens de wens van Benny, een laatste interview heeft gegeven over jullie laatste dagen samen. Ik begrijp dat dit voor u heel moeilijk is, maar kan dit interview misschien op de website komen? Ik zou het zo graag lezen en ik denk met mij nog heel wat Belgische fans. Ik ben trouwens ook heel blij met de plannen voor het uitbrengen van nieuw werk, waarvoor heel veel dank. Zonde dat we in België de uitzendingen van Radio 5 niet kunnen volgen, ben zo benieuwd naar de anekdotes. Misschien probeer ik nog langs internet.
Heel veel sterkte en mijn diepste respect voor uw kracht om door te gaan. 
Op 17 oktober 2008
om 17:34 getekend door:
E.e.n. .s.t.i.l.l.e. .f.a.n.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 376      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
een trouwe fan
op 7 februari 2008

Contact met beheerder >
Contact met een trouwe fan:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto