Tjitske Nienke  Deinum

Tjitske Nienke Deinum

21 juni 1968 - 14 april 2021

Sand and Foam

I AM FOREVER walking upon these shores,
Betwixt the sand and the foam,
The high tide will erase my foot-prints,
And the wind will blow away the foam.
But the sea and the shore will remain
Forever.
Kahlil Gibran

Met veel verdriet laten we je weten dat Tjitske is overleden.

Tjitske Nienke Deinum
21 juni 1968 14 april 2021

We zullen haar vreselijk missen.

Peter Kendjian
Thomas

Baukje en Gerrit Deinum
Gerda en Markus
Albert en Carla
Ids
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         41 t/m 60 van 99        Volgende >
Lieve Peter,
Jij was Tjitske haar grote liefde.
Wat was ze gelukkig samen met jou.
Dat zal ons altijd bijblijven
en is een grote troost voor ons.
Baukje en Gerrit 
Op 19 april 2021
om 20:53 getekend door:
B.a.u.k.j.e. .D.e.i.n.u.m.
Dit is niet ok
Lieve Peter en familie,

De wereld is een bevlogen, lieve, mooie, warme vrouw verloren. Ik heb met Tjitske samengewerkt in het theater en zal die mooie herinnering bij me blijven dragen. Veel sterkte voor jullie de komende tijd met dit gemis.

Veel liefs, Aniek 
Op 19 april 2021
om 20:41 getekend door:
A.n.i.e.k. .S.t.o.k.k.e.r.s.
Dit is niet ok
Toen ik nog actief meetrainde met de Hardloopclub Amsterdam was Tjitske één van de mensen met wie ik het meeste optrok. Dat begon 10 jaar geleden tijdens een hardloopvakantie op Lanzarote, waar we een appartement deelden samen met Myrthe. Tjitske was zo iemand met wie het gemakkelijk was om lief en leed te delen, en dat deden we dan ook veelvuldig! Tijdens en na afloop van de trainingen en andere clubactiviteiten, maar later ook daarbuiten, leerden we elkaar zo steeds beter kennen. Door omstandigheden bleef ons contact de laatste paar jaar beperkt tot appjes en mail. Maar het contact bleef. Wat vind ik het jammer dat we de draad nooit meer kunnen oppakken!

Ik ben ontzettend blij voor Tjitske dat zij de liefde van haar leven ontmoette voordat zij zo ziek werd. Peter, we kennen elkaar niet, maar je bent een enorme steun voor haar geweest. Ik wens jou en je zoon veel sterkte met dit grote verdriet! 
Op 19 april 2021
om 20:17 getekend door:
J.o.k.e. .Z.w.a.r.t.
Dit is niet ok
Beste Peter en familie. Het ondenkbare is nu gebeurd, Tjitske is er niet meer. Wat was het mooi geweest als er meer tijd was geweest, maar wat fijn dat ze rustig heeft kunnen wegvaren. X Floor 
Op 19 april 2021
om 20:08 getekend door:
F.l.o.o.r. .B.o.s.
Dit is niet ok
Tjitske, t ga je goed ‘walking upon these shores’ T werd je fysiek niet makkelijk gemaakt, maar wat heb je er een indrukwekkend einde van gemaakt met je liefde Peter, je huwelijk(sbootje-prachtig) en de totale levensvreugde die uit jouw laatste berichten sprak. Een hartelijke groet, Marie-José, Amsterdam 
Op 19 april 2021
om 20:04 getekend door:
M.a.r.i.e. .J.o.s.é. .Z.o.n.d.a.g.
Dit is niet ok
Beste Peter & familie,

Dapper gevochten en samen genoten tot het laatste moment! Met jullie trotse blikken op jullie huwelijksdag in het geheugen gegrift! Laat de prachtige herinneringen kracht geven om het verlies een plek te geven.

Lieve groet,

Goof & Marieke 
Op 19 april 2021
om 18:55 getekend door:
G.o.o.f. .&. .M.a.r.i.e.k.e.
Dit is niet ok
Beste Peter, en familie,

Gecondoleerd met dit verlies.

Wij wensen jullie sterkte toe in deze tijd..

Mvg,

Ruud en Nick Onclin
Dunico 
Op 19 april 2021
om 18:48 getekend door:
N.i.c.k. .e.n. .R.u.u.d. .O.n.c.l.i.n.
Dit is niet ok
Beste Peter en familie van Tjitske,

Tijdens de koffie na een hardlooptraining met HCA werd er gevraagd of iemand met de auto 4 fietsers naar Parijs wilde brengen. Tjitske reageerde heel spontaan en resoluut met een volmondig,ja dat lijkt me leuk, ik houd van autorijden!

Een aantal weken later bracht ze ons vroeg in de ochtend met de fietsen achterop de auto naar Parijs. We deelden met z'n vijfen een appartement en hebben 2 dagen in Parijs rondgelopen. Vanaf dat moment noemde ik Tjitske, Parijsmeisje. In Parijs heb ik haar leren kennen als een hele expressieve, positieve en warme vrouw, ze liep non stop uitgelaten en zwierend naast ons.
Ze heeft in korte tijd een onuitwisbare indruk op mij achtergelaten.
De herinnering aan het Parijsmeisje, Tjitske, is blijvend! 
Op 19 april 2021
om 18:00 getekend door:
L.i.e.s.b.e.t.h. .F.o.e.k.e.n.s.
Dit is niet ok
Beste Peter en familie van Tjitske,
Sterkte met het verwerken van dit verlies. 
Op 19 april 2021
om 17:36 getekend door:
J.o.n.a.t.h.a.n. .e.n. .S.o.n.j.a. .B.u.t.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Peter, Ik wens je veel sterkte de komende periode met het verlies van je Lief.
Ondanks dat ik haar niet persoonlijk gekend heb, zal ik haar in mijn herrinering meedragen.

Michiel van Laer 
Op 19 april 2021
om 16:12 getekend door:
M.i.c.h.i.e.l. .v.a.n. .L.a.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Tjitske,
We kennen je als buren op het strand en ontmoeten elkaar op deze wijze regelmatig. Wat we zo fijn vonden hierin was je liefdevolle, empathische en geïnteresseerde blik. Je keek en zag ook echt.
We zullen je erg missen en je altijd herinneren.
Erik en Claudia 
Op 19 april 2021
om 15:28 getekend door:
C.l.a.u.d.i.a. .e.n. .E.r.i.k.
Dit is niet ok
Beste Peter en familie Dienum,
Ik ken Tjitske van de hardloopclub, maar heb haar pas echt leren kennen tijdens een vakantie met deze club op Lanzarote. Tjitske, Joke en ik deelde een appartement, ook al kenden wij elkaar nauwelijks. Wat hebben wij een leuke tijd gehad met elkaar, wij waren aan elkaar gewaagd en hebben enorm gelachen.
Ik heb Tjitske altijd bewonderd om haar positiviteit en flexibiliteit, als er iets niet kon, dan bedacht zij wel wat anders en was daar dan vervolgens ook gelukkig mee. Helaas heeft zij veel te weinig tijd gehad met de liefde van haar leven. Ik zal Tjitske enorm gaan missen en heb mooie herinneren aan haar. Peter en de familie wens ik veel kracht toe. 
Op 19 april 2021
om 14:51 getekend door:
M.y.r.t.h.e. .t.e.n. .B.r.o.e.k.
Dit is niet ok
Lieve Tjitske,

Dat is zo raar dat je er niet meer bent en je bent veel te snel heengegaan. Je zal voor altijd in onze gedachten blijven. Toen ik je eerst ontmoette, was ik verbaasd dat je veel gebaren kon maken. Dat was weer gezellig in onze familie dat er meerdere doven en slechthorenden waren en dat we niet de enige waren. Je was echt positief en spontane vrouw. Echt erg jammer dat we elkaar te kort geleerd te kennen hebben.

Lieve Peter,

Wat heb je zoveel moeten meemaken en dat is tragisch dat je en de nabestaanden Tjitske moesten verliezen. Dat is echt oneerlijk. We blijven met jou meeleven en wensen je echt heel veel kracht in de komende periode toe en maak er morgen een mooie uitvaart van en de leven van je vrouwlief vieren.

Liefs van Malgosia, Robert en kids 
Op 19 april 2021
om 14:40 getekend door:
R.o.b.e.r.t. .e.n. .M.a.l.g.o.s.i.a. .K.e.n.d.j.i.a.n.
Dit is niet ok
Leegte , verdriet, boosheid. Alle vormen van emotie komen voorbij. Afscheid nemen wil je niet . Kun je niet . Toch was het onvermijdelijk. Wij kennen Tjitske niet maar toch ook weer wel. Van verhalen van onze vrienden Gerda en Markus. Zus en schoonzus. Het beheerste onvermijdelijk hun leven de laatste tijd. Tjitske en ook Peter stonden centraal in hun gedachten, verhalen en handelen. En nu is het voorbij. Nu is de leegte. Nu moet je verder zonder. We zien ze ( terug )komen in Zuid-Frankrijk en willen ze graag steunen.
Gerrie en Ineke 
Op 19 april 2021
om 14:27 getekend door:
G.e.r.r.i.e. .e.n. .I.n.e.k.e. .v.a.n. .d.i.j.k.
Dit is niet ok
Beste familie en vrienden van Tjitske.

Heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. Ik ken Tjitske al van toen we klasgenoten waren op de lagere school in Stiens, veel te jong dus om nu al het leven los te moeten laten.

Hopelijk kunnen jullie je vele mooie herinneringen aan haar nog lang koesteren, ik zal dat zeker doen.

Waar ze nu ook is, ze zal er vast dansen! 
Op 19 april 2021
om 14:15 getekend door:
J.e.r.o.e.n. .v.d. .M.e.u.l.e.n.
Dit is niet ok
Beste Peter,

Wij willen je veel kracht en liefde meegeven voor de verwerking van het verlies van jouw 'Tjitske'. Hoewel we haar niet persoonlijk gekend heb, blijft haar beeld bij ons hangen van jullie trouwdag op het salonbootje bij de Magere Brug. Jullie waren zo vrolijk, levenslustig en vol positieve energie daar onder bij die brug...Helaas is het daarna veel te snel bergafwaarts gegaan.

Beste Peter, voor zover wij dat kunnen beoordelen, heb je een fantastische rol hebt gespeeld in de laatste maanden van haar leven.
Mag haar herinnering voor altijd bij je blijven en haar positieve energie je blijven inspireren! Maak een mooie dag van haar uitvaart en we wensen je veel succes in de komende tijd.
Liefs van Menno en Julia 
Op 19 april 2021
om 11:23 getekend door:
M.e.n.n.o. .H.o.e.k.s.t.r.a.
Dit is niet ok
Lieve Peter en Familie van Tjitske,

Namens HCA Hardloop Club Amsterdam condoleren wij jullie met het enorm trieste overlijden van Tjitske. Wij wensen jullie alle kracht toe bij dit vreselijke verlies.

Wij zullen ons Tjitske blijven herinneren als de meest stoere, lieve vrouw van onze Hardloopclub. Veel liever hadden wij allemaal nog vele jaren met Tjitske door ons Bos gedraafd.

Onderstaand het berichtje, zoals wij dat in onze Hardloopclub met onze leden en tot groot verdriet hebben gedeeld.

Vanmorgen om 5.00 uur is, na een jarenlange, onvoorstelbare en vreselijk oneerlijke strijd, onze lieve Tjitske overleden. Haar man Peter was bij haar en hij heeft laten weten, dat zij vredig is heengegaan.
Voorafgaand aan de training vanmorgen heeft de groep 1 minuut stilte gehouden.

Tjitske had ons kort geleden bericht, dat het slechter met haar ging en dat zij geen behandelingen meer wilde, maar toch komt de klap keihard aan! Vanmorgen append met een aantal van jullie, die goed bevriend waren met Tjitske, zat mijn keel dicht en liepen de tranen over mijn wangen. Het is zo ontzettend oneerlijk om zo'n lief en positief mens als Tjitske zo jong alle kansen ontnomen te zien worden en haar uit haar liefdevolle leven met Peter weggerukt te zien worden. Zij verheugde zich zo enorm op haar nieuwe strandhuisje, waar zij helaas niet meer van heeft mogen genieten, omdat ze ook tijdens de laatste mooie dagen al te zwak was.

In de bloei van haar leven met een nieuwe liefde en een nieuwe baan werd Tjitske bijna twee jaar geleden getroffen door darmkanker. In goede conditie onderging zij de operatie en herstelde voorspoedig totdat duidelijk werd, dat de kanker ook haar lever had bereikt. Het werd een lange, keiharde strijd voor Tjitske, levend tussen hoop en vrees met stapjes vooruit en keiharde tegenslagen. Het ene moment voelde zij zich heel goed, alsof de ziekte haar niet in zijn greep had en dan weer ziek en doodmoe. Maar zij ging onverzettelijk door en elk strohalmpje greep zij vast om zich weer uit de misère te trekken. Tjitske heeft ons regelmatig op de hoogte gehouden en jullie hebben Tjitske gesteund met lieve kaartjes, berichtjes, bloemen, cadeautjes, wandelingen, etc. Daar heeft zij veel plezier aan beleefd en die steun enorm gewaardeerd.

Wij hebben allemaal diep respect voor Tjitske en ik roemde haar vaak als 'Stoerste vrouw' van de HCA!
Nu kan ik dat nooit meer tegen haar zeggen, maar in onze herinnering blijft Tjitske voor ons altijd die stoere, dappere, maar ook enorm lieve vrouw, waarmee we heel graag nog veel meer jaren door het bos hadden gehold en zij maar wat graag met ons allemaal.

Wij hebben ook groot respect voor Peter, Tjitske's man en grote liefde, die haar al die jaren heeft bijgestaan, hoe zwaar het ook was. En dit geldt uiteraard ook voor Tjitskes familie en andere naasten.

Lieve Tjitske, we zullen nog vaak aan je denken in ons Bos. 
Op 18 april 2021
om 20:40 getekend door:
J.a.n. .e.n. .S.o.n.j.a. .(.H.C.A.).
Dit is niet ok
Lieve Tjitske,
Jaren geleden waren wij hechte vriendinnen, zaten op dezelfde dansschool en waren allebei bezig met gezonde voeding, dans en kunst. Ik heb je altijd zeer gewaardeerd voor je onbevangenheid en je directe manier van doen en praten. Jammer genoeg hebben wij elkaar in de loop der jaren uit de ogen verloren en hoorde ik pas later van je gevecht tegen de ongerechtigheid van het leven. Wat dat betreft had je het niet mee. Het doet mij zeer dat je nu al moest gaan - ik had je nog zo vele onbevangen jaren gewenst! 
Op 18 april 2021
om 18:12 getekend door:
U.l.r.i.k.e.
Dit is niet ok
Beste Peter,

27 jaar geleden werd ik als startende leerkracht een collega van Tjitske op de Duif in Diemen. Vanaf het moment dat ik bij de kleuters kwam was het gezellig en konden we het goed met elkaar vinden. Tjitske was sprankelend, inspirerend en altijd vrolijk. Na 3 jaar heb ik de Duif verlaten om in Almere te gaan werken. Tjitske had haar hart verloren aan het land van Ooit en was dolenthousiast dat ze daar aan het werk kon. In de loop van de jaren verwaterde het contact. Begin 2020 kreeg ik te horen dat Tjitske zo ziek was. Ik schrok hiervan en heb contact met haar opgenomen. Toen was zij nog vol goede moed. Ik schrok dan ook enorm toen bleek dat de artsen niets meer voor haar konden doen. Ik heb nog een fijn gesprekje met Tjitske gehad. Ze genoot nog volop van het leven en was ontzettend blij met jou. Ze vierde elke dag. Peter ik wens je heel veel sterkte met dit grote verlies. Tjitske heeft de wereld een beetje mooier gemaakt. Die herinnering is blijvend. Groetjes Jiska 
Op 18 april 2021
om 17:22 getekend door:
J.i.s.k.a.
Dit is niet ok
Beste Peter,

Wat schrok ik van je appje vamochtend. Dat het zo slecht ging had ik niet zien aankomen.
Ik ken Tjitske al zo’n 27 jaar, we startten samen als beginnende kleuterjuffen op een basisschool in Diemen. Omdat Tjitske in het land van Ooit ging werken voor een dag werden we duo-collega’s in een groep. Al snel bleek dat we heel veel ideeën deelden. En niet alleen dat, zelfs een jurkje dat Tjitske in het rood kocht, kocht ik in het zelfde weekend in het zwart. De kinderen konden er wel om lachen toen we er samen op school verbaasd naar stonden te kijken. Voor de rest waren we aanvullend op elkaar. Tjitske expressief, uitbundig, kritisch, recht door zee en vastberaden. Ik ben veel rustiger, filosofischer en we bewonderden elkaar oprecht daarvoor. Ik ben na vier jaar iets anders gaan doen, een baan in Leiden en ook daar samenwonen. Tjitske ging ook haar eigen weg. Voor de coronacrisis nog hebben we elkaar weer gezien. Samen met oud-collega Mary. Toen leek het wat beter te gaan, ze vertelde dat ze zo blij met jou was. Dat ze nu de man had gevonden waar ze zo lang naar had gezocht.
En nu dit bericht.
Ik wens jou en de familie van Tjitske en iedereen die haar liefhad veel liefde, troost, moed en mooie herinneringen en alle ruimte om te denken en te voelen wat je nu eenmaal denkt en voelt.

Lieve groet, Ine 
Op 18 april 2021
om 16:49 getekend door:
I.n.e.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Peter Kendjian
op 15 april 2021
en blijft zichtbaar tot:
15 augustus 2021
Contact met beheerder >
Contact met Peter Kendjian:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Tjitske Nienke Deinum

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto