Tjitske Nienke  Deinum

Tjitske Nienke Deinum

21 juni 1968 - 14 april 2021

Sand and Foam

I AM FOREVER walking upon these shores,
Betwixt the sand and the foam,
The high tide will erase my foot-prints,
And the wind will blow away the foam.
But the sea and the shore will remain
Forever.
Kahlil Gibran

Met veel verdriet laten we je weten dat Tjitske is overleden.

Tjitske Nienke Deinum
21 juni 1968 14 april 2021

We zullen haar vreselijk missen.

Peter Kendjian
Thomas

Baukje en Gerrit Deinum
Gerda en Markus
Albert en Carla
Ids
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         81 t/m 99 van 99
Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen

Dag mooie vlinder 
Op 17 april 2021
om 15:15 getekend door:
P.e.t.e.r. .S.e.l.l.e.s.
Dit is niet ok
Lieve Tjitske en familie,

Ik ken je niet heel erg, omdat door corona de repetitie niet doorgingen. Toch vind ik het heel jammer dat je er nu niet meer bent en je jammer genoeg ook niet heb leren kennen. Toch ga ik je missen. Voor de familie heel veel sterkte met het verlies en hoop dat de pijn en gemis die er nu is ooit omgezet kan worden naar de mooie herinneringen. 
Op 17 april 2021
om 14:27 getekend door:
N.o.a.h.
Dit is niet ok
Lieve familie, wat verdrietig te lezen dat Tjitske is overleden. Zo'n 15 jaar geleden speelden wij, Kristel, Tjitske en ik, een kindervoorstelling op een kinderboerderij in Utrecht. Zoveel plezier, gekke, mooie en creatieve ideeen! En tussendoor kletsen over 'het leven' met uitzicht op de koeien :)
Veel kracht en liefde!
Carina 
Op 17 april 2021
om 14:16 getekend door:
C.a.r.i.n.a. .v.a.n. .d.e.r. .P.u.t.
Dit is niet ok
Gecondoleerd aan de familie en vrienden van Tjitske. Veel sterkte in de komende tijd bij dit verlies. 
Op 17 april 2021
om 13:57 getekend door:
B.e.t.t.y. .e.n. .R.e.m.c.o. .K.o.o.l.e.n.-.M.e.r.t.e.n.s.
Dit is niet ok
In memoriam Tjitske Nienke Deinum - Kendjian


Voor mij was ze


iemand om over te weten,
iemand om nooit te vergeten.


Jan van der Woord
Leiden, april 2021 
Op 17 april 2021
om 13:11 getekend door:
J.a.n. .v.a.n. .d.e.r. .W.o.o.r.d.
Dit is niet ok
Tjitske Deinum. Vanochtend in de LC, het zal toch niet? Samen met Arthur Angelier vormden Tjitske en ik een muziekgroepje "TJARRO" we waren een jaar of 14/15.Tjitske speelde dwarsfluit. Arthur en ik zang en gitaar. We traden op op de culturele avond van school. Sprankelend was ze toen ook al. Wat zal ze gemist worden! Heel veel sterkte met dit grote verlies. 
Op 17 april 2021
om 13:02 getekend door:
R.o.m.y. .G.r.o.e.n.e.w.o.u.d.
Dit is niet ok
lieve dierbaren van Tjitske,
Het gemis is groot en neemt per dag toe. Tjits heb je even? Ik ben je tante en aangetrouwd van je moederskant. We hebben je als puber gezien waarbij Beppe zei in het fries "dat je weer even de treppen opvloog". Temperament kon je niet ontzegd worden. Toen ik 30 werd was jij 17 en Baukje, Gerrit en Gerda kwamen bij ons de trap op met slaapzakken en vriendjes voor het feest in het botenhuis. Tjits je regelde dat je bij ons kon kramen, je regelde ontzettend veel. Je hebt een doel en gaat ervoor, wij als familie keken daar met bewondering naar.
Tjits je creativiteit op Oeral, toneel en als Kloontje. Je gaf ons als familie vleugeltjes. Meid als ik aan jou denk zie ik het doorzettingsvermogen ook in de "midwintermarathon" in Apeldoorn je bijt voor ons op je medaillon.
kus-kus-kus-kus-kus-kus-kus-kus
Jacob en Giny 
Op 17 april 2021
om 12:09 getekend door:
G.i.n.y. .W.i.l.l.e.m.s.
Dit is niet ok
Lieve Peter, Thomas, familie en vrienden,

Ons bereikte van de week dit verschrikkelijke bericht. Wetende dat dit zou gaan gebeuren is het toch altijd een schok. Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe om dit grote verlies te verwerken en te dragen. Wij hopen dat na enige tijd, wanneer de pijn niet meer zo heftig is, vele mooie en dierbare herinneringen in jullie hart en gedachten zullen komen. Er zullen vele mooie herinneringen aan Tjitske zijn en dat het dan geen pijn meer doet om aan haar te denken, maar dat jullie haar met een glimlach zullen herinneren. Zij zal altijd in jullie hart en gedachten aanwezig zijn.

Heel veel liefs van Herman en Monique Spaanstra, Zandvoort 
Op 17 april 2021
om 11:46 getekend door:
H.e.r.m.a.n. .&. .M.o.n.i.q.u.e. .S.p.a.a.n.s.t.r.a.
Dit is niet ok
Beste fam. Deinum en Peter en Thomas,
Ja, wij hebben Tjitske ook gekend als klasgenootje van Petra.
Wij wensen jullie veel sterkte in deze verdrietige tijd. Ik zag de advertentie in het Friesch Dagblad, maar docht niet direct aan jullie Tjitske, wel dat ze even oud was dan Petra. Te jong om te sterven. 
Op 17 april 2021
om 11:34 getekend door:
J.e.l.l.y. .S.l.o.o.t.
Dit is niet ok
Dag familie en vrienden van Tjitske, ik hoorde van mijn jeugdvriend Onno dat zijn goede vriendin Tjitske, -mijn vroegere klasgenootje op d’Orientaesje-, ernstig ziek was. Deze week kreeg ik het verdrietige bericht dat ze is overleden. Als ik aan Tjitske denk, denk ik aan een dansende engel, met haar mooie lange blonde haren. Zo heb ik haar wel eens gezien. Ik weet dat dans een grote passie was. Ze woonde volgens mij net als ik in Amsterdam, maar we hadden verder geen contact. Toch raakt het je als iemand die je in een periode van je leven van dichtbij gekend hebt, op veel te jonge leeftijd uit het leven wordt gerukt. Ik wens al haar dierbaren veel sterkte. 
Op 17 april 2021
om 11:06 getekend door:
P.e.t.r.a. .S.l.o.o.t.
Dit is niet ok
Beste familie Deinum,
Wij zijn diep getroffen door het overlijden van jullie dochter Tjitske. Op jonge leeftijd mag dit niet gebeuren.
Helaas heeft voor jullie dit grote noodlot toegeslagen.
Wij herinneren haar als oud leerling van de Oriëntaesje in Stiens als een sprankelend kind die het leven lief had. We zijn met jullie bedroefd dat haar en haar geliefden dit is overkomen.
Wij wensen jullie en ook Gerda en Albert en hun gezinnen alle sterkte toe met dit grote verlies.
Sjoeke en Henk van Wessel 
Op 17 april 2021
om 9:56 getekend door:
F.a.m.i.l.i.e. .v.a.n. .W.e.s.s.e.l.
Dit is niet ok
Lieve Peter / Familie / Vrienden,
Op het huwelijk van Peter en Tjiske hebben wij als eerste kennis mogen maken met Tjiske en kan wel echt zeggen dat daar heel veel liefde en warmte van af straalde.
Peter ken ik zelf zakelijk al ruim 25 jaar en mocht met de video verbinding tijdens het huwelijk toch ook een andere blik krijgen op jullie persoonlijke leven. Wat mij met name bij gebleven is van die vele woorden is zeer veel liefde en ook bijzonder veel respect. Wat heeft tevens Thomas een aantal mooie woorden gesproken...Peter...daar mag je met recht trots op zijn.
Alle veel sterkte en liefde toegewenst bij verwerken van dit grote verlies.
Take care...!
Twan & Melita Bogert 
Op 16 april 2021
om 22:09 getekend door:
T.w.a.n. .B.o.g.e.r.t.
Dit is niet ok
Wij kende je van corrie en het Land van Ooit,je hebt toen een DVD gekregen.
We vinden het heel erg dat je niet meer in ons middel bent, rust zacht Tjitske we zullen je missen.
Voor de familie gecondoleerd en sterkte deze dagen.
Frans & Magda 
Op 16 april 2021
om 21:52 getekend door:
F.r.a.n.s. .&. .M.a.g.d.a. .S.t.e.f.f.e.n.s.
Dit is niet ok
Je hoeft niet zo sterk te zijn om iets vast te houden.
Maar je moet héél sterk zijn om iets LOS te laten.
Ik heb je voor het eerst ontmoet bij de Hardloop Club Amsterdam. En we hadden iets gemeenschappelijks.
IK de Friesofiel en jij de sportieve Friezin. We hebben gezamenlijk, met ons kleine selecte groepje, heel wat kilometers afgelegd. En niet te vergeten onze REÜNIE-bijeenkomsten, altijd op zondag, ook toen ons hardloopgroepje uiteen was gevallen, bleven we elkaar ontmoeten. We zullen je enorm missen, maar nimmer vergeten. Eenieder die jou lief is wens ik sterkte en kracht. 
Op 16 april 2021
om 19:43 getekend door:
A.b.
Dit is niet ok
Lieve Tjitske, in 2007 zijn wij samen als beginners gaan hardlopen bij de HCA. Al snel bleek dat jij niet echt een beginner was, maar meer een herintreder. We hebben bij de club, maar ook samen en met ons vrijdagavondgroepje bestaande uit Ab, Ellen en Bianca heel wat kilometers gerend. Tijdens je ziekte bleef je altijd positief. Een echte powervrouw! Ik zal je altijd blijven herinneren als een heel bijzondere vrouw. Ik wens Peter, Thomas, je ouders en de rest van de familie heel veel sterkte in deze bijzonder moeilijke tijd. 
Op 16 april 2021
om 19:00 getekend door:
I.r.m.a. .E.p.s.k.a.m.p.
Dit is niet ok
Tjitske en ik hebben een aantal jaren intensief samengewerkt aan verschillende theaterproducties, van 2008 t/m 2013.
Ik heb veel van haar geleerd,ze was heel gedreven en een ongelofelijke doorzetter;Dat theatermaken keihard werken is, waarin je pas klaar bent als het goed is. Maar dan geeft het je vleugels !
Ook al hadden we veel minder contact met elkaar de laatste jaren, als we elkaar tegenkwamen was het altijd als vanouds. Lieve Tjitske, ik zie je voor me, op een ligstoel voor je strandhuisje, met de eindeloze zee, een heerlijk zonnetje en eindeloze stranden om aan te wandelen. Ik zal je nooit vergeten. Veel sterkte aan iedereen die deze lieve dame nu moeten missen. Liefs Heidi 
Op 16 april 2021
om 15:51 getekend door:
H.e.i.d.i. .d.e. .G.e.u.s.
Dit is niet ok
Tjitske, als collega ken ik je het best van de lunchtafel op de woensdagen bij de middenbouw. Ik vond je altijd zo vrolijk, betrokken, opgeruimd en positief en bovenal een krachtige vrouw. Ook toen je ziek werd en vaak terug kwam op school zodra het maar kon, straalde je kracht uit. Hoe triest voor jouw geliefden dat je er niet meer bent! Ik wens alle mensen die van jou houden heel veel sterkte! En Tjitske, je blijft in mijn gedachten. 
Op 16 april 2021
om 15:48 getekend door:
D.o.r.i.n.e.
Dit is niet ok
Toen Tjitske op de Boe kwam werken, sloten vele collega's haar meteen in hun hart. Dat deed ze met je. Haar vrolijke energie, sprankelendheid en heerlijk buiten de lijntjes willen kleuren, maakte haar zeer geliefd bij de kinderen en bij mij.Een groot gemis. Heel veel sterkte voor jullie de komende tijd.Warme groet. 
Op 16 april 2021
om 15:02 getekend door:
O.l.g.a.
Dit is niet ok
Ruim 10 jaar geleden ontmoette ik Tjitske op een wandelreis en het klikte direct. We deelden een kamer en onze vele gesprekken hebben mij destijds, ik stond op een lastig kruispunt in mijn leven, veel steun, inzichten en uiteindelijk ook een richting gegeven. Helaas is het contact niet gebleven maar de herinnering des te meer.

Ik wens alle dierbaren om haar heen veel sterkte en hoop dat de mooie herinneringen het verdriet en het gemis in de toekomst kunnen verzachten. 
Op 16 april 2021
om 10:50 getekend door:
R.i.a. .B.o.e.i.j.e.n.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 2 3 4 5 
Dit register is aangemaakt door:
Peter Kendjian
op 15 april 2021
en blijft zichtbaar tot:
15 augustus 2021
Contact met beheerder >
Contact met Peter Kendjian:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Tjitske Nienke Deinum

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto