Mijn kind

Mijn kind

20 september 1984 - 22 november 2003

STEVE JIJ BENT VOOR ALTIJD IN ONS HART.

Steve verongelukte op weg naar de kapper,op 22 november 2003,hij was toen 19 jaar.
Steve was EERLIJK OPEN en VOORAL RECHT DOOR ZEE,Steve kwam op voor zichzelf en ook voor die ander die onrecht werd aangedaan,
Steve heeft vele harten aangeraakt tijdens zijn leven.

EN OP DEZE MANIER WILLEN WIJ TOCH MET STEVE BLIJVEN PRATEN,


JONGEN WAT HOUDEN WIJ TOCH VEEL VAN JE.
XXX

Er blijven mensen die zich storen aan ons gesprek met steve,maar ga dan a.u.b. niet kijken wat er staat.blijf weg en zoek het niet op,kwetsende reakties geven alleen maar aan wie U bent!!!,niet wie wij zijn als rouwende achtergeblevenen.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         181 t/m 200 van 1023        Volgende >
het blijft raar schat,dat ze ook nu voortaan frank alleen nog wat kunnen vertellen door onder zijn stukje in condoleance te schrijven.
frank staat alweer op pagina 3,en net als toen bij jou,gaat dat steeds verder,de wereld draait door,maar voor de achtergeblevenen,zal het nooit meer hetzelfde zijn.
paintball begint weer goed te lopen,hierin venhorst loopt ook alles weer als vanouds door,er zijn mensen die zich zorgen maken om die ander,en er zijn er die alleen macht's en het IKKE spelletje spelen,raar volkje..
het LOG wordt een groot probleem,niemand weet wat dit voor de gezondheid inhoud,en bewezen is dat er hier in brabant,veel meer luchtwegeninfecties zijn dan elders in het land,of dit met veehouderij te maken heeft,weet ook niemand,maar dat zelfs een dokter zich ervoor leent om mensen zogenaamt gerust te stellen,dat vind ik absurd,ik kan alleen zwaar mijn pet afnemen voor de boekelse dokters die zeggen,eerst onderzoek!!,en dat doen waar ze de eed voor hebben afgelegd,n.l. de mens en zijn gezondheid beschermen!!,maar goed,er zijn er veel die de weg behoorlijk kwijt zijn!
en als het er eenmaal staat die megastallen,dan is er verder geen haan meer die er naar kraait,alleen de kinderen die vanaf dan met hun gezondheid kwakkelen,is de zorg voor die ouders,en niet voor diegene die ervoor zorgden dat die ondingen er kwamen,wat is er nou mis met een normale boerderij,en zo'n leuke boerderijwinkel,hier zie je het steeds meer,ik vind het super,wij hebben hier voor de eieren en aarbeien,een 24 uurs per dag service,je kan ze altijd halen,geld in het bakje,en je hebt heerlijk vers goed,ook de automaten doen het goed.
en wat dacht je van ,kinderopvang op een boerderij,nog leerzaam ook voor de kids,en lekker veilig,en een leuke bijverdiensten voor de boerenvrouw.
nee ideeen genoeg,maar het moet tegenwoordig allemaal MEGA zijn.
niet te groot denken,hou het in het denkkader,bij MEGA zijn de conseqenties niet te overzien,,,moeilijk is het niet,maar schijnbaar zijn we zo ingewikkeld gaan denken,omdat we dan intelligent overkomen,hou het kort en dicht bij je zelf,en zodra je iemand die voor de MEGA is vraagt ,zou je ernaast willen wonen,en het antwoord is,nee of ik woon nu goed,dan moet je meer dan genoeg weten!!
hopelijk kan de landelijke politiek nog een stokje voor die mega's steken,anders zijn er in de toekomst weer veel gezinnen de dupe..
love you baby!! 
Op 11 maart 2009
om 8:32 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
vandaag komt andy en zijn vriendin weer thuis,heerlijk!!
ik hoop op hele leuke verhalen.
ik ga zometeen even naar den bosch,ik weet dat ik er iemand mee uit bed kan halen,van die echte chocoladebollen.
ach,en ik verwen graag,het is nu al lekker weer buiten,je kan voelen dat maart in aantocht is,dus paintball kan weer beginnen.
gewoon weer lekker werken,ik denk veel aan je ,ook aan frank en zijn ouders,uit ervaring weet ik dat de ellende nu gaat beginnen,het je totaal machteloos voelen,het verdriet,het waarom,de eenzaamheid,eerst is er aandacht,maar die verdwijnt nu langzaam,en juist dan gaan de valluiken open,en ga je vallen,in een oneindige diepte,wat mij vooral stoorde en waar ik super kwaad op was,was vooral het onbegrip,,,deze pijn verdwijnt niet,er waren er destijds die het verliezen van een kind vergeleken met het verlies van een hond,,,of van een vader of moeder die dik in de 80 was geworden,ja dat is erg,maar totaal niet te vergelijken met het verdriet over het verlies van een kind,maak het mee,en je praat NOOIT meer zo!!!,maar juist deze mensen zal het bespaart worden,zij zijn misschien juist wel de sociaal zwakkeren,die dit drama nooit meer te boven zouden komen,nee het is een gevecht om te overleven,en je leven is nooit...NOOIT,,meer hetzelfde,,,nooit!!!
geluk ligt vanaf dan voorgoed in het verleden,en overleven in het heden.
de wereld veranderd schat,ik had het er net met tante corrie over,ook in amerika,veranderd de mentaliteit.
jammer,nou schat genoeg voor vandaag,nu even positief en er weer iets van maken vandaag dus...,ik ga lekker naar den bosch even naar de markt,kijken of ze iets leuks hebben,en heerlijke bollen halen,voor moppie!!zal ze lekker vinden,surprice,,surprice!!!
ik mis je schat en hou ontzettend veel van je
love you!!! 
Op 28 februari 2009
om 7:53 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
ja schat
hoe meer en beter je mensen leert kennen,des te meer ga je van dieren houden!!
dat spreekwoord is er niet voor niks.
ik hoop dat andy een fijne tijd heeft in oosterijk.
ik vermaak me hier wel.
doe dingen die ik leuk vind,ik ga denk ik naar de optocht in kleve,eens kijken hoe ze het daar doen!
carnaval is passé voor mij,
net als kerst en nieuwjaar,met de kermis vind ik het leuk,om voor iedereen s'nachts eten klaar te hebben.
zorgen voor anderen,vind ik wel leuk,hoe is het daar schat,heb je frank al ontmoet?
navenant er hier zoveel leed is,zou eigelijk venhorst een moeten zijn,maar de waarheid is verre van dat,het ikke,wordt steeds erger,niet alleen hier maar overal,de wereld wordt er niet mooier op,misschien is de krises wel heel goed,dan weet iedereen weer wat erg belangrijk is,als je terug moet,weet je opeens weer dat de klanten koning zijn,en dat niet jij als ondernemer koning bent.
alles was echt ontspoort hierro,,,hopelijk komt er een kentering,nou schat,let je een beetje op andy,dat hij voorzichtig is,het schijnt nogal gevaarlijk te zijn als je off piste gaat.
I love you baby,and miss you a lot,for ever and ever!!! 
Op 23 februari 2009
om 10:36 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
duidelijk is dat dit in de krant stond op donderdag
en vandaag maandag is dat hersteld,
dus het stond er echt in en
ik kan het niet nagaan,omdat ik na een liefdadigheidsactie voor ten dode opgeschreven kinderen waarbij ik de eigenaar betrapte op het achterhouden van geld.
een verbod aangetekend thuisgestuurd kreeg vanwege belediging en mijn zoon kreeg een verbod omdat hij de eigenaar PERSOONLIJK HAD BEDREIGD!!!belachelijk,omdat iedereen in venhorst weet wie en wat mijn zoon is,alles behalve iemand die mensen bedreigd!!
maar goed,dit was voor mij de bevestiging dat ik goed zat,met hem ervan betichten geld achter te houden,liegen is niet vreemd voor deze heer,dat bleek wel weer tijdens een actie met boekelse kermis,waarbij een fiest werd weggehaald ,vernield,en ten slotte het opgeven van een verkeerde naam,ook dat word ontkent,ik geef er niks om.
ik wil nog niet een dubbeltje meer geven aan zo iemand!!!
anonieme venhorstenaars!! 
Op 23 februari 2009
om 10:16 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
tjonge jonge
wat een zooi is het hier weer,onze supermarkt gaat weg!
en ik las net in de krant dat het bier hier gemiddeld 1,93 kost met carnaval,
schandalig!!
in ons gemeenschapshuis zit een bestuur dat eigelijk vandaag nog moet vertrekken,wie doet nou zoiets,toen ik schreef dat ik 1,85 voor een cappuchino moest betalen,deed men hierover belachelijk,maar nu staat het zwart op wit in de krant,hoe duur is de pils in onze omgeving? 11 dorpen goedkoper en 3 duurder dan venhorst,tja ze moeten er flink aan verdienen,belachelijk,zo maak je venhorst kapot!!.als ze zelfs in boerdonk het kunnen doen met 1,11 voor een pilsje,ook de supermarkt had een punt in de krant,vroeger kochten de gesponsoorde clubs bij hem,nu ze in het gemeenschapshuis zitten wordt zelfs de bakker aan de overkant voorbij gelopen,ze mogen wel sponsoren ,dat wel!,maar voor de broodjes is er het buitendorpse vriendje van een van de bestuursleden,schande schande!!,en nu zijn we het laatste kwijt dat we rijk waren,de supermarkt!!,,,en dan toch in dit super gat waar niks te doen is,1,93 voor een pilsje vragen,de beide uitgaansgelegenheden mogen zich diep schamen,zo maak je venhorst kapot!!
je jaagt iedereen weg,dat geld ook voor de carnavalsclub die nu de boerenbruiloft hebben weggehaald.
maak alles maar kapot ook voor onze oudjes!!,we hebben al weinig,en dank zei die z.g. ondernemers straks,helemaal niks meer,en je werkte er volop aan mee,het was nooit genoeg,de broodjes moesten goedkoper,maar het getapte pilsje kan niet duur genoeg.
ja jongen je ziet het,venhorst sterft langzaam,dankzij andere hebbers,maar het was altijd al zo,de jeugd vertrekt massaal vanuit venhorst richting oosterijk,en zij hebben nog het meeste gelijk.
wat ooit een mooi dorpje was,is nu niks meer,macht en geld,hebben ook hier zijn intrede gedaan!
fijne carnaval,in boerdonk met de pils die 1,11 kost
jouw moeke zal weinig vieren,maar houden van jou extra veel! 
Op 19 februari 2009
om 8:55 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
frank zijn naam staat nu al op pagina 2 van de condoleance site,zo gaat dat,de tijd gaat door,alleen diegene die met zware rouw zitten,voor hun staat de tijd stil,of het liefst zouden ze de tijd terug willen draaien,de harde werkelijk is,dat de wereld gewoon door draait,
hier is de boerenbruiloft de nek omgedraait,door onze nu nog 9 koppige carnavalsvereniging,en als ze zo door gaan,dan hebben ze die dadelijk zelfs ook niet meer,nee ook het ik gehalte is erg groot hier,ondanks dat de krant schreef dat het dorpje nogal een gehechte gemeente is,laat me niet lachen,als het ergens ieder voor zich is...dan is het hier wel,alleen de jeugd,is anders,maar wie weet,als ze een eigen gezinnetje krijgen ,vallen ze misschien ook in die andere catagorie.hopelijk niet!!
ach jongen,frank is nu ook bij jou,net zoals zoveel andere jongeren,hopelijk is het daar beter,
ik mis je schat.jij zou dit jaar ook 25 worden,als moeder denk ik iedere dag aan je,voor de andere familieleden,besta je al bijna niet meer.dat doet pijn,ik haat die mensen,ze zijn zo kort van geheugen,zelfs peter vind het raar dat ik op een feest niet tegen het gedeelte kan waarbij een heel gezin samen op de dansvloer staat (in een dicht kringetje!)met allemaal mensen eromheen,
ik besef dat mijn gezin nooit hetzelfde zal zijn,net nog kreeg ik commentaar van hem,ik heb fortis gekocht en verkocht op de beurs en winst gemaakt,nu gaat het slecht(misschien slechts tijdelijk!) en krijg ik een hatelijk antwoord,jij altijd,verlies jij maar geld met fortis,wat een kwal,ik ben nu de enigste die geld verdient,op welke manier dan ook,met handel in de beurs,en hij geeft mij commentaar,je kunt hem af en toe wel iets doen,altijd praten achteraf,maar zelf het niet verder schoppen dan thuis komen met een waotje van net 1000
de verantwoordelijkheid lekker aan vrouw en kind overlaten,zo,en dat met 52 jaar,toch knap,als je je vrouw dan commentaar geeft,omdat het eens een keer tegen zit,maar goed dat we voor hem zorgen,hoef ik niet te vertellen,dat we zijn onhebbelijkheden moeten pikken,zoals zijn eigen broer en zussen al lang niet meer doen,jeetje net is hij weer aan het zoeken naar de sleutels van de lupo,want die stond voor de combo,zoekt hij eerst heel lang,ik zeg nog,staat de lupo er wel,of heeft andy die mee,nee volgens hem,de sleutels waren weg,na lang om mij heen draaien,bleek de lupo niet thuis ,andy slaapt waarschijnlijk bij zijn vriendin,nou dat bedoel ik nou,irritant tot op het bot,zelf niks kunnen,maar altijd commentaar op die ander,behalve als hij in gezelschap is,dan komt in een keer het lieve zachtaardige mannetje tevoorschijn,hoezo camoeflage gedrag,
ik ben weer blij dat hij nu eindelijk weer op weg is naar de hobbywerkplaats in veghel,eindelijk weer een dagje rust!!
en met fortis ben ik niet bang,ze laten fortis echt niet klappen,ik denk zelfs dat men zometeen zonder inspraak van de aandeelhouders fortis gedeeltelijk toch laat overgaan naar een ander bedrijf,dus even tegenslag om vervolgens weer een grote slag binnen te halen,dont worry be happy!!
maar dan hoor je hem niet,zelfs een compliment kan er dan niet af,tja zo is hij,en zal hij altijd blijven,zijn eigen familie heeft lekker lak aan hem,en wij mogen het verder opknappen,
en onder tussen vertellen ze aan iedereen die het horen wil,we missen hem zo,ik zou zeggen kom hem maar halen,het liefst voor altijd!!
maar dat zal nooit gebeuren!!! 
Op 12 februari 2009
om 9:48 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
steve ik denk dat je nu een pilsje aan het pakken bent met frank. steve ik mis je wat heb ik je al lang niet meer gezien. ik mis je jonge doe de groete aan frank 
Op 28 januari 2009
om 20:00 getekend door:
a.n.d.y.
Dit is niet ok
het afscheid van Frank was zwaar en mooi
,mooi omdat alles klopte tijdens de mis en uitvaart,de muziek was prachtig,vooral de fanfara was geweldig,dat ze toch nog zo mooi konden spelen,is op zich een wonder,frank hoorde immers al jaren bij hun.
en ook de uitvaart,met ballonnen,en de ,,last post,, was mooi,al heb ik dat niet meegekregen.
de pastoor vond ik minder,,goed is dat hij missen tollereerd zoals de ouders willen,minder,was dat hij frank toesprak met de woorden,frank jij kwam niet zo vaak in de kerk,net als al je vrienden,meteen was ik pist,en vroeg me af,wie was hier de betere cristenen,frank of hij...voor 20 jaar terug,heb ik ook nog eens een actie gehouden voor duchenne,en net als 2 jaar geleden was er toen ook een die geld terug wilde houden,en dat later heeft teruggegeven aan de ouders van bert en erwin,en diegene vertelde nu dat frank niet vaak in de kerk kwam,ik durf mijn hand in het vuur te steken dat frank NOOIT gestolen zou hebben van ten dode opgeschreven kinderen,dat kan onze pastoor niet zeggen.dus waar haalt hij het lef vandaan,
en ook de zin op het laatst.als er nog mensen zijn die iets willen zeggen,dan kunnen ze dat nu doen!
hij is soms zo stom,net als die keer dat ik met andy zat op de bank voor de kerk,toen gijs werd begraven,hij kwam me toen tegemoet met de woorden,o ben jij het,,tja je moet maar denken,zij heeft er nog drie en jij maar een,,,meteen zei ik,je kan ook zeggen,zij heeft mischien drie problemen en ik maar een,ieder kind rouwt op een ander manier,maar moeders willen er voor alle kinderen zijn,en rouwen is een groot probleem,als het je kind overkomt,je wil het verdriet van ze wegnemen,maar kunt het niet,ze proberen te begeleiden is het enigste dat rest. terwijl je je eigen verdriet ook nog hebt.
maar goed,dat is mijn ding met de pastoor en die ander.
Frank heeft zijn laatste rustplaats gevonden,en voor de ouders,familie en vrienden rest alleen maar de eenzaamheid,zonder hem door te moeten,een verschrikkelijk weg.
die lang zal zijn,met veel opstakels,en hindernissen,frank heeft rust,en kan als engel waken over zijn geliefden.
maar het is weer gebeurt hier in venhorst,alweer een jonge jongen,
positief schat is wel dat er iemand tegen de vangrail is geknald maar slechts licht gewond was,de bomen hadden nu geen kans om hun dodelijke werk te doen,dus jouw monument van veiligheid heeft nu al nut gehad.
I love you more baby 
Op 28 januari 2009
om 9:28 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
STEVE,GIJS,JEROEN,en FRANK
bundelen jullie alle energie die jullie daarboven kunnen krijgen en straal dat uit naar de ouders, zusjes,en zwagers zodat zij de moeilijke dag van morgen aan kunnen.
Dit wordt de zwaarste dag in hun leven.
waken jullie morgen!!

ja Marissa,het is zo,ik weet hoe moeilijk het is,je krijgt veel kritiek als je schrijft,omdat dat gedrukt staat,praten en liegen achter iemands rug is veel makkelijker,en je kunt later ontkennen dat het zo is,maar vergeet niet meid.jij mag aan je zusje schrijven,en niemand heeft het recht om daarop commentaar te geven,het is het enigste dat je nog kan doen,ik zie hier het verdriet van de zoveelste ouders die afscheid van hun kind moeten nemen,en echt...de pijn is erger dan ook maar iemand kan indenken,en die pijn blijft!!!
daarom hoop ik altijd maar dat er een paar overblijven die het vol blijven houden om aandacht te geven aan deze mensen,je moet het hebben meegemaakt om te voelen ,dat wat hun nu voelen,mensen zijn snel vergeten,en dat is nou zo verradelijk,nu nog volop bezoek,en straks wacht de leegte.het leven gaat door ,behalve voor hen,zij gaan het grootste gevecht van hun leven tegemoet,genaamd..OVERLEVEN...

jongens zorg dat jullie je kracht uitstralen over de ouders, familie en vrienden morgen.

I love you baby 
Op 26 januari 2009
om 20:49 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
hoi nellie
ik ben de dochter van gerrie vd akker..
ik wilde even zeggen dat het verhaal wat je schrijft op 23 janauri echt helemaal klopt
echt een super mooi verhaal..
en niet alleen van je vrienden moet je het hebben,,dan heb je ook nog je familie waar je dus niks aan hebt..
zo iets wat jij schrijft had ik ook bij sandy geschreven maar dat viel niet in goede aarde,want er waren mensen bij die der eigen aangesproken voelde terwijl ik die helemaal niet bedoelde..
zo kan het ook he
ik neem ook mijn petje voor je af dat je bijna elke dag naar je zoon schrijft..
ik kijk wel bijna elke dag effe naar mijn zusje en steek een kaarsje aan maar ik schrijf er niet elke dag iets op...
nu heb ik ze daar bij dodenzijnnietstil weggehaald,als ze mij niet gunnen om mijn gevoel op te schrijven bij mijn eigen zus (het enige waar ik mijn gevoel naar toe kan schrijven)dan hun ook niet
maar ze staat nu op een andere site waar niemand iets vanaf weet en da hou ik mooi zo want deze site nemen ze nou niet meer van me af
groetjes marissa 
Op 26 januari 2009
om 18:06 getekend door:
m.a.r.i.s.s.a.
Dit is niet ok
wat een ellende is er weer in venhorst,en juist dan zou ik wel van de daken willen gillen,ben nu niet alleen sociaal,maar ook nog over een week/maand/jaar dat wat deze mensen meemaken,is verschrikkelijk!,steun ze nou,maar wij raar volk,leven nu mee,en over 2 maanden,zijn die mensen allang weer uit onze gedachten,ik heb het zelfs meegemaakt dat ik ergens werd weggestuurd,door die zogenaamde BESTE vriendin,die zich ten tijde van het grootste drama,ontpopte als zeer belangrijk,nee het kwam nu niet goed uit!!,waren haar woorden,en als moeder van ook een verongelukt kind werd ik door die beste vriendin naar huis gestuurd,ik zag nog het onmenselijke verdriet van een andere moeder,maar ik kon naar huis,thuis vertelde ik toen aan andy,ik ben benieuwd hoelang die beste vriendin blijft!!,en inderdaad ik kreeg gelijk,ik zag haar bij iedere gelegenheid dat er feest was,vooraan staan,ik dacht dan,denk jij nu niet aan jouw vriendin die nog steeds veel verdriet heeft,nee,,,ze was met haar eigen wereldje bezig,en dit duurde toch schijnbaar iets te lang,ik haat dat soort figuren,rouwen over je kind duurt levenslang!!!een klopje op die schouder,even vastpakken,een klein vraagje,, meid lukt het!,hoe moeilijk is dat nou,schijnbaar erg moeilijk,en dat is nou precies de redenen waarom ik met kerst kleinigheidjes rondbreng,,,terwijl iedereen met zijn eigen gezin bezig is,zijn juist die mensen super eenzaam,als je een kind mist aan je tafel,dan heb je levenslang,een beetje begrip is dan fijn ook al is het 10 jaar geleden.maar wat zijn wij mensen toch van een super eikel kwaliteit.
het leven kan zo mooi zijn,met meer menselijkheid,,,niet alleen nu,,,maar ook nog over 4 weken,als het carnaval is,en je ziet dan mensen die een schouderklopje kunnen gebruiken,geef ze het dan,ook al lijkt het nog zo krom,terwijl iedereen met een boog die eerste carnaval na het overlijden van steve om ons heen liep (om maar niet geconfronteerd te worden!),kwam er eentje juist naar ons toe,,,juist zij,verloor later ook haar kind,maar zij had de moed om juist wel even een minuutje destijds van haar tijd aan ons te gunnen,,,een minuutje,dat ik nu nog steeds koester,omdat zij de enigste was en bleef ,die dat juist met carnaval aan ons kon geven,maar in ieders omgeving zijn mensen die een minuutje verdienen,,,een minuutje geven,en...een uur aan goed gevoel terug krijgen,ach begrepen maar meer mensen dat daar dus echt pas winst inzit ,misschien deden ze het dan vaker,en zou het de wereld een beetje mooier maken.
een minuut,in ruil voor een uur,of zelfs langer,wat kost dat nou???
maar er is hoop,ik zie veel goede dingen bij de jeugd en jong volwassenen,heel veel goede dingen,
ik hoop schat dat frank nu bij jou is,en dat jullie zijn familie veel kracht geven,voor de moeilijkste dag in hun leven.
voorgoed afscheid nemen van je kind ,is en blijft onmenselijk...niet alleen die dag ,,maar levenslang...
waak over ze...jongens
I love you more lief lief kind... 
Op 23 januari 2009
om 7:28 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
ik denk dat net als alle jongens uit de groep,kan ook ik niet slapen,het is nu 5.00 en ik heb maagpijn,en ben toch wel moe,maar mijn gedachten gaan van de ouders van frank naar zijn zusjes,naar jouw schat,dan weer naar andy,dan weer naar de ouders van de jongens die ook hier zo jong hun einde vonden,het vliegt op en neer,
andy zal ook geen oog dicht doen, en hopelijk rijden ze op tijd aan vandaag,het is zo'n lange rit..
hij wordt goed opgevangen door hun,dat is tenminsten wel erg fijn,
mijn hart huilt voor de ouders en zussen van frank,dit is zo onmenselijk,zo ontzettend zwaar,,,,dit wordt een heel groot en zwaar gevecht,om te overleven,waarom,krijgen zoveel jongeren uit ons dorp zo vroeg met de dood te maken,ik vind dit echt een vervloekt dorp,
en niemand kan me antwoorden,niemand,,waarom waarom.. 
Op 22 januari 2009
om 5:16 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
lieve schat
frank is nu bij jouw!
hoe onmenselijk dat er weer ouders zijn die dit mee moeten maken.
andy is helemaal ontdaan,hij komt morgen naar huis,de weg van oosterijk naar venhorst zal lang voor hem zijn,jullie zijn al met te veel jongeren uit venhorst daar boven,wanneer houd het eens op.
we leven in een vervloekt dorp
I love you schat,, 
Op 22 januari 2009
om 0:09 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
Hey lieve Steve,

Ik dacht, laat ik weer eens een stukje schrijven, want dat is weer een tijdje geleden...
Ik ben blij dat die rotdagen van de kerst en oud & nieuw weer voorbij zijn... Heb me nog nooit zo alleen gevoeld. M'n vriend in Afghanistan, iedereen gezellig en blij met elkaar, en ik heb met de kerst in m'n pyama op de bank gezeten en niemand die naar me om keek... maarja...
Je zal het wel mee hebben gekregen... 13 december... een neef verongelukt... weer veel te jong... 23 jaar... Oh wat missen we hem... en dat gaat ook nooit meer weg... Heb er geen woorden voor. Ik hoop dat hij nu bij jou is...
Nou lieve steve... het ga je goed en we missen je gezelligheid nog elke dag...
Geef Ruud een dikke knuffel en kus van me...

Liefs Robin 
Op 9 januari 2009
om 15:45 getekend door:
R.o.b.i.n.
Dit is niet ok
weer zijn we gesaboteerd,nu werd wederom het hekwerk compleet doorgeknipt,en nu is de meterkast helemaal vernield,met gevaar voor eigen leven hebben ze alle bedrading doorgeknipt,
ik moet zeggen,pet af voor de politie,ze doen er echt alles aan ,om ons te helpen,maar ook zij zijn afhankelijk van de mogelijkheden binnen hun bereik.
we hebben nu de beloning omhoog geschroeft naar 1500,=
vandaag stond er een heel stuk in de gemertse krant over het vandalisme ,van de omgekapte boom,en nu is het volgende al weer gebeurt!
toch heb ik denk ik hulp van jou gehad schat,en zijn we hoop ik op het goede spoor.
gisteren werd ik ook gebeld door een bejaarde uit boekel(omdat ik een stukje in de krant had laten plaatsen,dat ging over wie zorgt er nog voor onze bejaarden!)en terwijl ik kritiek verwachte,begon hij heel enthousiast over hoe goed hij het stuk vond!,whaw dat is nog eens iets anders,meestal krijg ik ladingen kritiek over me heen,maar nu was iemand het roerend met mij eens,ik sprak namens zijn leefdheidgenoten,en hij kon alleen maar beamen dat wat hij las,gewoon dat constant het pinapperaat kapot was,dat het kopje koffie te duur was in het gemeenschaphuis,en dat onze carnavalsclub de boeren bruiloft met carnaval hadden afgeschaft,allemaal dingen die niet leuk zijn voor de ouderen,hier uit venhorst hoor ik weinig,maar ik ben dat gewent,altijd kritiek krijgen!,maar goed ik denk altijd maar zo,doe me maar na,ik ben een open boek,en kom voor mijn mening uit met eigen naam,en niet anoniem,terwijl niemand dat nog durft,
ik hoop echt schat dat we het laatste hebben gehad,qua vernielen in het bos!
het is hier berekoud,soms wel 18 graden onder nul,dat zijn we niet gewent,en er ligt al 4 dagen een dik pak sneeuw,de jongeren,zijn allemaal op de schaats,dus eigelijk heerlijk weer,lekker gezond buiten,het is wel erg glad overal,je kan in het buitengebied maar 20 rijden,vanwege alle sneeuw.
het is lang geleden dat we dat hebben gehad,nou lieverd ik hoop dat je me echt de goede aanwijzing hebt gegeven,en bedankt schat dat je toch steeds weer zo dichtbij blijkt te zijn,ik ben toch wel benieuwd hoe het aan de andere kant is,en hoe fijn het is,dat we iedere keer door jouw geholpen worden,mensen die dit lezen,denken vast dat we gestoord zijn,maar hoe rijk ben je,als je het gevoel hebt dat je zoon heel dichtbij is,en je onbewust seintjes geeft of dingen zomaar laat gebeuren,ik vind het wonderbaarlijk en koester het.
en laat de andere maar praten,wij hebben char niet nodig,die lijn hebben we rechtstreeks met jou,alhoewel bevestiging van anderen wel fijn zou zijn maar ik zou dan eerder voor John edwards kiezen die altijd op reality tv komt,alleen werkt hij uitsluitend in amerika.
met hem zou ik wel eens om de tafel willen zitten,en bevestigingen krijgen!
hij is wel zo ontzettend goed,,
nou toet hopelijk hebben we even rust,bedankt nog toet,en I love you more!!! 
Op 8 januari 2009
om 4:28 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
't zit er weer op schat!!
't ging wel deze keer.
benieuwd wat 2009 gaat brengen,hopelijk veel goeds,in ieder geval gaat andy het jaar niet alleen in,en hopelijk door!
met een super lieve meid naast hem,
dat is wel heel erg fijn voor mij
love you! 
Op 1 januari 2009
om 15:33 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
lieve nellie.
we konden er op zitten wachten ,het ging te lang goed en dan vlak voor kerstmis zo een laffe actie ik heb er geen woorden voor,zit hier van kwaadheid gewoon te janken,hierbij vallende problemen met mijn gezondheid helemaal in het niet.
dikke kus van ons allemaal en geef andy een hele dikke knuffel.
janneke 
Op 21 december 2008
om 15:49 getekend door:
j.a.n.n.e.k.e.
Dit is niet ok
1000,= beloning voor diegene die zorgt dat de daders worden aangehouden,,,
jij blijft zelf buiten schot daar zorgen we voor. 
Op 21 december 2008
om 9:55 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
Nou schat
gisteren bleken er mensen/jongeren te zijn geweest die EXPRES een grote boom om gekapt hebben ,midden in de nacht,en wel zo ,zodat die precies terecht kwam op de helicopter.hij beschadigde de heli en schoof daarna op het hekwerk
wat dus ook vernield werd,ze zijn binnen gekomen s'nachts door aan de zijkant het hekwerk compleet door te knippen,ze hebben veel werk eraan gehad!
doel...ANDY KAPOT MAKEN!!!
wie is er zo ziek,tja er zijn er een paar die daarvoor in aanmerking komen,vooral in elsendorp woont zo een zieke hond,die andere afkoopt om misselijke klusjes op te knappen!!!
Maar we moeten ook onze zieke drugsomgeving niet vergeten!!
maar wie vertrekt er nu van huis,met een bijl en met een knipschaar ,en met meerderen,(dit kan nooit het werk van een enkele zijn geweest!!)en gaat midden in de nacht zijn auto in een pad zetten,naast het bos,en zo via de zijkant bewust bezig om een grote boom op een helicopter te laten vallen,

DE WERELD IS SLECHT!!!
OPVOEDEN IS NIET MEER NODIG!!
OUDERS ZEGGEN MASSAAL,,,DAT DOET MIJN KIND NIET!!
EN WAARIN MENSEN ALLEEN MAAR LIEGEN!!!LIEGEN!!!LIEGEN!!!
Wat een wereld...ze proberen andy helemaal kapot te maken!!
andy die heel erg zijn best doet,,,om een sociaal mens te zijn,goed is voor anderen,ook al komt hij mensen tegen die kwaad willen,en hem b.v. een brief sturen met de mededeling,jij komt mijn tent niet meer in ,omdat je mij persoonlijk hebt bedreigt!!!
hoe ziek ben je dan,om zo te liegen!!!
hoe ziek ben je om je eigen broer zo te behandelen terwijl je je bedrijf compleet aan hem te danken hebt!!!
hoe ziek ben je dan!!!
hoe ziek ben je als je iemand vriendin noemt en bloemen krijgt omdat je niet goed in je vel zit,terwijl jij het mes al in handen hebt aangenomen van de duivel om die in haar rug te steken,hoe ziek ben je dan!!!
en het gebeurt,steeds weer en weer!!!
het is 21 december,donkere dagen voor kerst!!,terwijl iedereen bezig is,met wat eten we!! heb ik genoeg in huis,moet ik nog nieuwe schoenen kopen??,zijn andere bezig om te overleven,als er een stoel leeg blijft aan die tafel,dan is kerst ineens geen kerst meer!!
Dan ligt geluk in het verleden,en overleven in het heden!!
hier is het niet anders,ik zal blij zijn als het weer 2 januari is,alles weer voorbij,,,,je doet je best,maar het lukt gewoonweg niet meer,en al helemaal niet als ze proberen je leven kapot te maken,door die enig levende zoon kapot te maken,,,,,,hoe slecht zijn mensen tegenwoordig,,,,,,soms denk ik was ik maar bij jouw...weg van deze rotwereld vol HAAT!!!en GELD!!!en MACHT!!!
wat zal ik blij zijn als ik eindelijk mag gaan,,,,
als andy het maar goed heeft en een leuk gezinnetje,
wanneer gaan we op zoek naar de waarheid,hoe lang nog geloven we in de leugens die andere opspelden,gisteren weer zo'n verhaal,wij zijn uitgekocht voor heel veel geld door zijn broer,LEUGENS!!!peter kreeg door toedoen van de bond een paar maanden mee ,toen hij WAS WEGGESCHOPT!!!
ik heb de bandjes nog met de geluidsopname,waarop peter zijn broer belt,met de vraag,,,is het jouw dit allemaal waard,,???antwoordt,JIJ MOET OPFLIKKEREN!!!IK wil jouw hier niet meer!!de bewijzen bewaar ik altijd,want misschien komt er ooit nog eens een rechtzaak,maar die zal dan de ondergang van de firma betekenen,dan zullen alle mensen zien,wie ze werkelijk waren,,,schijnheilig iedere dag hand in hand door het dorp lopen,om te laten zien hoe goed ze het wel niet hebben,tja,nu ze hun ziel aan de duivel verkochten gaat het goed met ze,,,de vraag blijft alleen HOELANG!!!
hun vehaaltjes van,,,,we missen hem zo?!! stroken niet met de bewijzen die hier liggen,,,,,,en ik bewaar ze ,,,eeuwig!!!
dus maak ons maar kapot,,,,koop andere maar om,,,,eens kom ik de rekening vereffen,,,,eens!!!
schat wat heb jij geluk,dat jij niet in deze stinkwereld moet leven,maar jij ziet wel alles,jij weet wat waarheid is,,,jij weet ook wie het waren die die boom omkapten,,,,,,,,,dus schat probeer me tekens te geven zodat ik het snap,wie en waarom!!
ze maken je broertje kapot!!althans dat proberen ze!!


een zeer verdrietige moeke,die baalt en het liefste de wereld zag vergaan op dit moment!!
FIJNE KERSTDAGEN DADERS!!! 
Op 21 december 2008
om 9:53 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
lieve mevr bij deze wil ik u toch een fijne kerst wensen met u andere zoon en zijn vriendin bedenk steve is er toch wel bij voor altyd in u hart liefs jenny 
Op 18 december 2008
om 17:28 getekend door:
j.e.n.n.y.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 52      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
nellie haegens
op 5 december 2003
en blijft zichtbaar tot:
1 januari 2027
Contact met beheerder >
Contact met nellie haegens:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto