Mijn kind

Mijn kind

20 september 1984 - 22 november 2003

STEVE JIJ BENT VOOR ALTIJD IN ONS HART.

Steve verongelukte op weg naar de kapper,op 22 november 2003,hij was toen 19 jaar.
Steve was EERLIJK OPEN en VOORAL RECHT DOOR ZEE,Steve kwam op voor zichzelf en ook voor die ander die onrecht werd aangedaan,
Steve heeft vele harten aangeraakt tijdens zijn leven.

EN OP DEZE MANIER WILLEN WIJ TOCH MET STEVE BLIJVEN PRATEN,


JONGEN WAT HOUDEN WIJ TOCH VEEL VAN JE.
XXX

Er blijven mensen die zich storen aan ons gesprek met steve,maar ga dan a.u.b. niet kijken wat er staat.blijf weg en zoek het niet op,kwetsende reakties geven alleen maar aan wie U bent!!!,niet wie wij zijn als rouwende achtergeblevenen.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         241 t/m 260 van 1023        Volgende >
hallo nellie, ik stuur je morgen een mailtje, alles gaat goed hier, ik hoop mijn kleindochter over 3 weken in mijn armen te mogen houden, kus van ons allemaal 
Op 10 april 2008
om 23:49 getekend door:
j.a.n.n.e.k.e.
Dit is niet ok
janneke wil je nog eens mailen,i.v.m. een nieuwe computer ben ik je mail adres kwijt,mail even hoe lang nog voor je oma wordt! 
Op 10 april 2008
om 16:01 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
Lieverd ,je vriend gaat zijn droom waar maken!!mijn tranen zijn nog aan het drogen,toen het bericht kwam,,,ik ben door!!
jongen we zijn zo blij ,en ik weet zeker dat jij hebt geholpen,wij hebben 2 dagen kaarsen gebrand,maar nu is het dan zo ver.
Hij maakt zijn droom waar...
DANNY we zijn trots op je!!! 
Op 1 april 2008
om 15:37 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
nou schat
wat een prachtige prinses hebben we toch
wat een wrmte straalt zij uit.ik heb genoten van de uitzending op het blok,al die handen die zij schudde van onze bejaarden die hier al heel lang naar uitkeken,een geweldig initiatief om oud en jong zo samen te brengen in een locatie,en een heel warm onthaal en onthulling van dit mooie doel,handen die elkaar versterken,ik be blij dat we een prachtige warme toekomstige koningin mochten ontvangen in boekel.
en ben trots op haar!!!
maar ook op jou jongen,I love you!! 
Op 29 maart 2008
om 9:25 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
wat een ophef allemaal!!!
de film is uit(van wilders)
ik had het meest gelachen als het een disneytekenfilm was geweest,ik dacht altijd dat we in een vrij land leefde,waarin alles gezegd en geschreven mocht worden,(nou ben ik daar ook al eens tegenaangelopen op deze site!)maar dat is dus niet waar,iedereen stond op zijn achterste benen,(soms lijkt nederland erg op Venhorst)iedereen wist er iets over te vertellen,maar niemand wist wat er zou komen,tot aan het kabinet hadden ze d'r geschut al opgesteld,doe eens niet zo moeilijk,wat waar is is waar!!wat gebeurt is is gebeurt,ontkenning is dan juist misdadig,feit is dat we steeds meer in een hoekje komen te staan,de waarheid mag niet meer gezegd worden en sommige groepen en mensen nemen steeds meer de touwtjes in handen,en dat vind ik juist iets om over na te denken,je ziet het in het klein ,maar ook in het groot!,ik baal als ik lees dat voor de zoveelste keer ,iemand die een belangrijke functie had,of heeft, juist weer froude pleegt.dat vind ik een discussie waard,kijk eens naar onze ex minister van ontwikkelingszaken herfkens,hoog en droog zit ze nu in amerika,en blijkt dat deze vrouw geprofiteerd heeft door extra dure huizen te huren op onze kosten,en maar roepen dat er meer geld voor de arme landen moet komen,whaw je moet maar durven,en die grote topmannen die zich helemaal kapot belonen bonussen van hier tot aan tokio,dat zijn juist de onrechtvaardige dingen,maar alles,letterlijk alles wordt hier getollereerd,hoe mooier je praatjes en leugens zijn,hoe meer je ,je zelf wil verrijken,des te aardiger men je vind,het is en blijft een steeds raardere wereld,goed zijn ,NIET VOOR JEZELF!!!maar voor die ander,zonder er zelf beter van te worden,komt steeds minder vaak voor,,,het blijft een steeds vreemdere wereld aan het worden.
gelukkig zitten jullie zo niet in elkaar,maar steve het wordt wel steeds moeilijker,jullie heb ik geleerd dat geven beter voelt dan nemen,
maar goed,de wereld is gek aan het worden,mensen hebben hun oordeel al klaar terwijl ze niet eens weten hoe en wat,maar van horen zeggen,gelukkig zijn er toch ook nog altijd mensen die wel iets voor die ander over hebben!! nou schat gisteren ben ik weer eens naar markant geweest,en het was schitterend,wat een geweldige show,golden moments,het meest moest ik lachen om iemand voor me,die man zat vanaf het eerste moment wild mee te swingen en klappen,het doet goed om iemand zo te zien genieten!!hij bracht voor mij een heerlijk stuk gezelligheid mee,iedereen stond aan het eind mee te swingen,heerlijk die avondjes,ik heb ook zo vast geslapen ,ik had vanmorgen gewoon hoofdpijn,en ik was pas om 5.00 wakker,en 5 uur slapen is heeeel lang voor mij.
dus er moet veel meer gelachen worden,en de leuke dingen opzoeken dat is ook belangrijk,samen met wat andere willen we als we oud zijn naar uden vertrekken om daar onze laatste dagen door te brengen,ik lach bij de gedachten,als ik zeg,dan gaan we lekker koffie drinken op de markt,filmpje pakken,en af en toe naar het theater,of het er ooit van komt,,,ach we zien wel,wie dan leeft ,,dan zorgt,voorlopig moet ik het hier doen,en vast staat dat ik het een stuk leuker ga maken,ook al mag ik het cafe niet in,er is veel meer te doen hier in de omgeving dan alleen 1 cafe.
liefs van je moeke,schat!! 
Op 28 maart 2008
om 8:39 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
nou toet,je moeder is weer bezig met diverse projecten
o.a. poolbiljarten,wat niet erg vlot,dus misschien laat ik het varen als zich niet meer mensen opgeven,pech voor venhorst ,wie wil er nou geen poolbiljart in zijn dorp. maar goed het is een keuze vande mensen zelf!!
verder ben ik bezig om steun te vragen voor gespreksavonden van partners van asperger,we hebben nu 6 avonden gehad bij MEE in Uden,wat ons allen heel goed beviel,maar helaas bied Mee slechts korte hulp,en mag de groep niet doorgaan,ik las net een stuk in het blad NVA over partners van.. en ik kon het geschreven hebben,het is raar dat iedere partner grotendeels hetzelfde gevoel heeft,in grote lijnen komt het hierop neer,onbegrepen omdat veel mensen in je omgeving het probleem niet willen erkennen,en steevast jouw de schuld geven!de ruzies in de familie,vaak is autisme erfelijk dus het moet dan ergens vandaan komen,en een groot gemis is,daar waar autisme heerst is communicatie vaak moeilijk,soms zelfs onmogelijk.en het onbekende.
hulp is vaak moeilijk te vinden,verkeerde adviezen worden vaak gegeven,
het komt allemaal omdat autisme eigelijk nog vrij onbekend is,en onze huidige maatschappelijke omgangswaarden brengen daar geen verlichting in,nee zelfs eerder vererging,iemand met autisme heeft duidelijke structuur nodig,zelf zal hij liever anders willen,maar regelmatigheid is echt veel beter voor iemand met autisme,ook zijn ze niet ziek of gek,nee het is een aangeboren neurotiche afwijking,iets dat er niet zit kan niet in de hersenen aangroeien,peter zal nooit een persoon worden waarmee je echt kan communiceren,zijn uitspraken zijn kort en kortzichtig,een hartelijke en begripvolle vader zit er ook niet in,nee wij moeten er mee om proberen te gaan,terwijl we de meest misselijk makende reakties uit de samenleving krijgen te horen,of die achter onze rug worden gefluisterd,nou lekker verhaal he,en toch werken er vele lezers van dit stuk aan mee,denk daar maar eens over na,,,lees je dit stuk uit pure belangstelling,of zoek je weer iets om over te praten,zodat je zelf erg intressant overkomt,(of ben je dan misschien eerder een stoker!!)denk maar eens na,waarom je dit stuk leest!!
in ieder geval ben ik blij dat ik in mijn eenzame tocht door autisten land wel wat verder ben gekomen,en lotgenoten en hulpverleners ben tegengekomen,ookin de omgeving krijg ik wat meer steun,alhoewel er altijd betweters zullen blijven!
hopelijk vinden ze mijn voorstel acceptabel in den haag en zien ze de noodzaak ervan in,omdat ik zelf denk dat wij het tipje van de ijsberg zijn,en er veel nog onondekte aspergers rondlopen,en het best funtioneert de omgeving als men weet waar men het over heeft.
peter is niet gek,integendeel,er zijn zelfs beroemde wetenschappers die asperger hadden,b.v. einstein had het ook,het zijn vaak de beste werknemers,maar het zijn lousie partners,en daarvoor moet er dan hulp zijn,zodat het leven met ,,toch wat aangename aspecten krijgt,normaal zal het nooit zijn,maar je kunt wel proberen het aangenaam voor jezelf te maken
nu ik veel meer weet over het hoe en wat en waarom,maakt dat de omgang met... veel makkelijker,alhoewel mijn emmer toch nog wel af en toe zal overlopen,maar goed ook ik blijf mens met gevoelens en behoeftes,en op emotioneel vlak zal dat altijd een probleem zijn,wel merk ik dat ik er makkelijker mee om kan gaan,en van steve heb ik na zijn dood 2 boodschappen doorgekregen,hij was teleurgesteld in zijn vader maar wist nu wel waarom!!(terwijl ik dat toen nog niet wist,dus ik vroeg me af wat weet je dan dat ik nu niet weet??)2 jaar later wist ik dat het asperger was,en de tweede boodschap was dat ik tot 10 moest tellen,en bij peter moet ik dat heel vaak,iedere keer moet ik me realiseren dat hij uitspraken doet niet opzettelijk om mij te kwetsen,maar gewoon omdat hij niet anders kan!!
en soms vergeet ik dit!!
maar goed,ook ik ben maar een mens
ik hoop schat dat ik iets bereik in den haag,en dat zo veel leed wat verzacht kan worden doordat we als lotgenoten bij elkaar zijn.
en voor alle roddelende lezers,jullie hebben je verhaal weer,doe je best maar!!!
en voor jouw schat
ik hou heel erg veel van je en mis je ontzettend,mijn leven zal nooit meer compleet zijn zo zonder jou.
jouw eigen moeke!! 
Op 20 maart 2008
om 11:40 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
nou schat ,dat was even he!!!
dat ik niks schreef
maar je weet wij zijn op vakantie geweest,ik had zo'n zin in vakantie,het was alweer 2 jaar geleden,dus het was nu of dit jaar weer niet,binnen 2 weken had ik het allemaal geregeld,samen met peter eerst een cruise,naar jamaica en de kaaiman eilandenden, we gingen helemaal rond cuba
5 dagen heerlijk niks doen,hardstikke luxe,3x per dag komen ze je kamer schoonmaken!!,eten wel zo fijn,meer dan 5 gangen was heel gewoon,we hebben leuke mensen ontmoet,een amerikaans stel ,hij was project makelaar zij was huisvrouw,en het andere stel was zij professor die les gaf aan een universiteit en hij was psychiater.
toen we weer terug in miami waren hebben we de auto gepakt en zijn eerst 3 dagen naar orlando geweest daarna 3 dagen naar fort lauderdale.en toen waren de 14 dagen om,het was heerlijk,vooral de cruise,dat werkt voor peter het best,je hoeft totaal niks af te rekenen,en dan geniet hij,zodra ik vraag let jij even op de navigatie,of kun jij misschien,,,dan stopt alles,all inclusive formule is voor hem het best,,
desondanks heb ik goed mijn best gedaan,mooie kado's voor andy,en niet te vergeten voor mijzelf,
thuis had andy het goed,zelfs heerlijk,rust rust en nog eens rust,het was hem beter bevallen dan hij had gedacht,
alleen had billie met zijn staartje tussen de poortdeur gezeten en daardoor leek het wel of er een bloedsproeier door het huis ging,hij heeft zich rot moeten poetsen om alles schoon te krijgen.
inmiddels is de wond dicht en kan billie zijn streken weer uithalen.
ik heb je erg gemist schat,het is net alsof ,wanneer ik het fijn krijg,ik me schuldig voel,ook is het raar dat ik geen kadoos meer voor je kan kopen!!
ik verwende je zo graag.
met paintball begint het nu weer druk te worden,we zijn net op tijd op vakantie geweest,de agenda begint alweer behoorlijk druk te worden,fijn want daar doen we het voor,volgende week hebben we weer veel te doen,het moet steeds mooier en beter voor de klanten,we willen echt het beste en voordeligste paintbalbedrijf zijn.
dus de puntjes moeten nog scherper gemaakt worden,jezelf constant verbeteren,kijken wat de klant graag wil,en hoe je de klant het gevoel van koning kunt geven.
onze drijfsveer is geen geld,maar het mooiste en beste paintballpark,vaak als het over geld gaat worden mensen lui,omdat het toch wel binnen komt,en ze verliezen de aandacht op kwaliteit,en dat willen we nou juist niet.
we gaan er weer voor,kijken of we nog beter kunnen scoren dan vorig jaar,een hele uitdaging,volgende week komen er alvast houtsnippers en de heli is alweer gewassen,en er staan nog veel karweitjes op het programma,dus meer dan genoeg te doen.
I love you en miss you!! 
Op 9 maart 2008
om 12:48 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
Ha die Moeke, hoe gaat t ermee.
Ik zal je volgende week weer effe belle, kunne we iets afspreken en effe lekker bijkletsen.Het is wel lang geleden dat we iets van elkaar hebben gehoord.
Dikke kus en tot gauw.

Groetjes Ikke 
Op 6 maart 2008
om 16:09 getekend door:
I.k.k.e.
Dit is niet ok
I love you***** 
Op 14 februari 2008
om 9:47 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
het zit er bijna op,,nog een paar uurtjes en dan is carnaval weer ten einde***gelukkig***
het is leuk voor de mensen en jongeren,die het graag vieren,voor mij ligt dat anders,,ik denk alleen met heimwee aan de jaren dat we op wintersport gingen,en jullie samen hardstikke veel lol hadden,ik vind het nu zo gemaakt,zo zeggen ze hoi,en zo draaien ze d'r hoofd weer om.
op wintersport ken je elkaar niet en heb je echt feest,vanaf het moment dat je binnenkomt,hier moet eerst iedereen flink veel alcohol op hebben,wil men los komen.
en dat is niet zo mijn stijl,
met billy gaat het prima,hij ravot met max,zo leuk zoals die twee liggen te stoeien.ik mis je schat,het wordt alweer 5 jaar,hoe hou ik het vol??
alles is nu anders,echt alles!!soms vind ik leven niet leuk meer!!
er lopen stiekum steeds meer jorans rond,en daar kan ik heel ,,heel moeilijk tegen,en dan al die ouders,die rondlopen,met die blik in hun ogen HOEZO!!! dat doet mijn kind niet!!
nog voordat ze iets vragen aan het kind weten ze al te vertellen,nee hoor!!!niet mijn kind,
proficiat dan!!
ik mis je schat,,nog een aantal jaren en dan zal ik eindelijk bij je zijn,dan kan ik de wereld een groot kruis nageven.
zoek het verder maar uit.in deze **IK** maarschappij
ik hoop er nog een paar aardige jaren van te maken,maar goed
that only god knows!!
ik ga tv kijken schat.
mis je!! 
Op 5 februari 2008
om 16:36 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
nou schat het is carnavalsmaandag.
gisteren is de uitzending geweest van natalie holleway,en wat een leugenaar is die joran,verschrikkelijk!!,enik vrees,dat hij hiermee ook weer weg zal komen ,dat is wel wat de tendens tegenwoordig is,mensen liegen zich een ongeluk,en komen er steeds vaker goed mee weg,een eigenschap die ik totaal haat,liegen ,liegen,,ik zie het nut er niet van,volgens mij,hou je echt alleen je zelf voor de gek.
zelf denk ik dat natalie wel degelijk vermoord is door hem,immers als iemand zomaar doodgaat dan haal je hulp,waarom moet je dan het lijk dumpen?,verder denk ik dat die man in dat bootje,ook verzonnen is,ik denk dat daddy een hele belangrijke rol speelt,immers die heeft hem vanaf het begin gezegd,geen lijk,geen zaak!!!,en dan moet je er wel zeker van zijn ,dat er echt geen lijk is,aan de andere kant van die mooie eilanden schijnt een kolkende alles verwoestende zee te zijn die alles kapot tegen de rotsen aan slaat!!en ik denk dat hij dat heel goed wist,en de schoenen die hij in een rioolput dumpte is natuurlijk ook raar,waarom???,omdat die denk ik bewijs materiaal bevatten,als daar ook maar een druppel bloed op zit,dan halen ze die eruit,ook dat wist daddy,ze zouden de gang van daddy die avond moeten nakijken,en zijn telefoon en auto,misschien vinden ze iets in de kofferbak,als je het gesprek bekijkt vanuit pchyche dan zie je veel verdraaiingen en leugens,en dingen die niet kloppen,joran,is een gestoorde gek,die denk dat het stoer is om een crimineel te zijn.
jij weet hoe het zit schat!! jij kent de waarheid,en hopelijk komt die nog ooit boven,zodat hij zijn straf zal krijgen.wat lopen er toch gestoorde rond,en dat liegen,o o wat haat ik dat!!
wat moet dit erg zijn voor de moeder van natalie ,je zag het afgrijzen in haar ogen!!,hopelijk staft de wereld al dit liegen,want zolang er steeds meer mensen wegkomen met leugens,dan wordt de wereld er niet leuker op,maar dat die behoorlijk ziek aan het worden is,heb ik al wel eens eerder verteld..
een ding is zeker...en dat geld voor alle leugenaars...
al is de leugen nog zo snel...
de waarheid achterhaald hem wel.
en dat geld ook voor alle jorans die hier op aarde rond lopen,,eens komt de waarheid boven water!!! 
Op 4 februari 2008
om 9:35 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
nou steve,Billy is een super lief page hondje ,hij ligt constant aan mijn voeten,is al redelijk zindelijk en ik ben hem aan het leren,op commando te zitten en pootjes geven,max had even moeite met hem,maar gisteren hebben ze voor het eerst gespeeld,het valt natuurlijk niet mee voor max,eerst was hij de baby en nu is hij de oudste.maar het wordt denk ik een leuk stel.
ik ben weer wat op de beurs aan het doen,en het lukt aardig,de laatste keer was 10 jaar geleden,het is wel spannend,en je verdiept je nu ook iedere dag in het financiele nieuws,ach je wordt er in ieder geval niet stommer van.je kennis uitbreiden en stimuleren is alleen maar intressant,in het weekend is het carnaval,maar ik pas deze keer...ben wel bezig weer iets leuks op te richten in venhorst,een poolclub.leuk he!!, er staan drie biljards bij de horst,daarvan kan er een omgewisselt worden voor een poolbiljard,lijkt me kei leuk,het liefst zou ik een vrouwenclub oprichten,maar ik denk dat we gemengd van start gaan,en dat later er een vrouwenclub komt.
ach het zijn weer plannen,en tja in oprichten heb ik mijn sporen wel achtergelaten,het nu popkoor komt ook van mijn hand,en ook de speelgoedbeurs,jeetje dat is al bijna 20 jaar geleden,zolang bestaat dus de zanggroep en de speelgoedbeurs.in die tijd deed ik heel veel,2e hands bruidsmodeshows,en diverse soundmixavonden,ook voor het goede doel!
Ik zit weer redelijk in mijn vel,en je ziet je moeder heeft er weer zin in,nou schat,ik moet weer gaan werken,tot de volgende keer jongen!!
ik hou van je en mis je iedere minuut van de dag 
Op 30 januari 2008
om 8:36 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
lieve Nellie
wat erg dat je nu alweer een verlies moet verwerken ,maar het is zoals je zelf ook al zegt ,hij is nu bij steve,en wat ontzettend goed dat je meteen een nieuwe pup gaat halen.
ik zal binnenkort weer eens bellen , kunnen we lekker kletsen.
dikke kus voor jullie allemaal ,janneke 
Op 25 januari 2008
om 13:21 getekend door:
j.a.n.n.e.k.e.
Dit is niet ok
max loopt hier nou zo zielig rond,gisteren was het net of hij huilde,dus vandaag komt er een vriendje voor max,we gaan een kleine puppie uitzoeken in vlaardingen,zijn naam zal BILLY zijn,dat heeft andy bedacht.
we zijn erg benieuwd hoe hij zal reageren nu hij niet meer alleen is.
Het blijft erg spiritueel,dat MOO precies 22-1 stierf,exact 50 maanden na jou,alsof je hebt gezegd,,,en geen dag langer!!,,
het is wel weer spannend vandaag,een kleine puppie,heerlijk,ik vind dat die zo lekker ruiken,die kleine buikjes.
en geloof maar dat we lol gaan beleven met BILLY,met een geboortedatum als 11-11 kan je niet anders verwachten!!
ik hoop dat je je mookus weer bij je hebt!
miss you! 
Op 25 januari 2008
om 8:42 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
Ook hierbij heel veel sterkte.
Zeker zal Steve blij zijn dat hij weer zijn vriend bij hem heeft.
Ze zullen zekers met elkaar lopen te dollen.
Sterkte allemaal.
Kus Ikke 
Op 23 januari 2008
om 9:04 getekend door:
i.k.k.e.
Dit is niet ok
ja schat voor jouw is het feest en voor ons is er verdriet,vandaag ook op de 22e hebben we precies 50 maanden na jouw ook onze moo naar jouw gestuurd.
wat zal je blij zijn,mootje lag om 15.00 buiten en hij rilde,we riepen hem binnen ,en zagen dat hij door zijn poten zakte,en heel erg gedesorienteerd was ,meteen hebben we hem in de mand gelegd,hij had het heel koud,dus een lekkere deken over hem gelegd,maar mootje was heel erg ziek,meteen de dierenarts gebeld,en binnen een uur stonden we er,daar bleek dat hij vocht in zijn hart had,en hij was in schock ,in goed overleg hebben we hem naar jou gestuurd,jij zal helemaal door het dolle zijn,jouw mookus is weer bij je,speel maar lekker samen,dol maar,eindelijk heb je moo weer, precies 50 maanden na jouw kwam jouw hond,veel plezier samen,en knuffel mootje van ons,we hielden echt heel veel van die super lieve hond.
onze tranen lopen nog even ,maar wetende at hij bij jou is vergoed veel,
wij houden heel veel van jullie alletwee
en missen jullie... 
Op 22 januari 2008
om 18:05 getekend door:
v.e.r.d.r.i.e.t.i.g.e. .m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
hallo nelly and andy.. alweer een tijde gelden dat we elkaar gezien hebben.. hopelijk gaat het best met jullie en heb je de moeilijkere tijd goed door kunnen komen..
hier in the states gaat het best en hopelijk ga ik je spoedig hier een keer zien andy..
nelly mooi wat je doet en vind het mooi om te lezen
and andy..

( imagination ) " keep your eyes on the stars, and your feet on the ground" 
Op 18 januari 2008
om 4:11 getekend door:
a.m.e.r.i.k.a.....
Dit is niet ok
Ha wijvie
dikke kus ikke 
Op 15 januari 2008
om 13:01 getekend door:
i.k.k.e.
Dit is niet ok
Lieve mevrouw Haegens,
Wij ,de familie Eleonora;Mart,Marisa,Martje,Ernest,Manuel,Samuel,Noel en Otis,Wensen U een gelukkig en gezond 2008.
Het was een zwaar jaar 2007,hopelijk word het dit jaar beter,en hoeven wij niemand meer af te geven...
Veel liefs van ons,we denken vaak aan u. 
Op 6 januari 2008
om 4:03 getekend door:
m.a.r.i.s.a.
Dit is niet ok
dreigementen op een condolancesite winterse buien heeft zeker nog nooit niks meegemaakt.wat een schorem. 
Op 5 januari 2008
om 13:38 getekend door:
c.r.i.s.t.a.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 52      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
nellie haegens
op 5 december 2003
en blijft zichtbaar tot:
1 januari 2027
Contact met beheerder >
Contact met nellie haegens:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto