Mijn kind

Mijn kind

20 september 1984 - 22 november 2003

STEVE JIJ BENT VOOR ALTIJD IN ONS HART.

Steve verongelukte op weg naar de kapper,op 22 november 2003,hij was toen 19 jaar.
Steve was EERLIJK OPEN en VOORAL RECHT DOOR ZEE,Steve kwam op voor zichzelf en ook voor die ander die onrecht werd aangedaan,
Steve heeft vele harten aangeraakt tijdens zijn leven.

EN OP DEZE MANIER WILLEN WIJ TOCH MET STEVE BLIJVEN PRATEN,


JONGEN WAT HOUDEN WIJ TOCH VEEL VAN JE.
XXX

Er blijven mensen die zich storen aan ons gesprek met steve,maar ga dan a.u.b. niet kijken wat er staat.blijf weg en zoek het niet op,kwetsende reakties geven alleen maar aan wie U bent!!!,niet wie wij zijn als rouwende achtergeblevenen.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         221 t/m 240 van 1023        Volgende >
sommige denken schat door naar deze site anoniem te schrijven dat ze jouw naam door strepen en verwijderen gelukkig worden deze brieven van de anonieme afzender aan mij doorgestuurd zodat ik weet wie die anonieme is die zijn vriendin anoniem brieven laat sturen.
zielig he al die anonieme schrijvers die maar niet weg kunnen blijven van mijn site
en proberen zo hun macht weer te laten gelden
als er iets niet waar is wat hier staat dan moeten ze maar een rechtzaak beginnen,maar dat zal wel lang duren,gelukkig hoeft je moeder niks anoniem te doen 
Op 9 juli 2008
om 19:55 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
thanks baby
als wij het moeilijk hebben,gebeuren er steeds weer dingen die toch weer speciaal zijn.
gisteren viel de nieuwe magazine van g-sus het kledingmerk binnen,daar waar andy nu in staat,het was een kado van mij voor hem,de magazine komt over de hele wereld te liggen,en voor hem was dit een ervaring ones in a life time.
toevallig dat dan dus net een dag voor zijn verjaardag word bezorgt,en jij bezorgde andy s'avonds ook nog een kado,we hebben echt het gevoel dat jij stiekum van bovenaf heel veel regeld.dat heb je dus van mij schat.
ik ben ook een echte regelnicht,maarrrr ik krijg wel bijna alles voor elkaar,organiseren,moet je echt aan mij overlaten,tot in de puntjes!!.
net zoals vorig jaar die actie,wel moet je soms mensen tot in het oneindigen leren hoe dingen horen,net zoals een voicemail die alleen maar verteld dat het lokaal dicht was,jammer dat je dan moet zeggen,doe dat nou eens anders ,en vertel wanneer je wel open bent,zodat de mensen de weg niet kwijt zijn en vele malen voorniks terug bellen,en zo zijn er oneindig veel dingen gebeurt,afgesproken was,het podium komt dan zo(idee van hem zelf!) dus lieten wij decoratie maken die daarop was aangepast,wat groter omdat die zijde hoger was,wat blijkt als de tent 3 dagen van te voren wordt opgebouwd,dat hij het podium juist weer anders zet,aan de minder hoge zijde,gevolg,weg decoratie,die paste toen dus niet meer,ik wordt nog ziek als ik eraan denk,zoveel tijd en energie,en dan iemand die alles tegenwerkt,de kinderen met spierdistrofie een hand geven was zelfs teveel,dus uiteindelijk je kan nog zoveel organiseren,als er mensen gaan tegenwerken,en jalours worden,dan loopt het soms toch niet zoals je had geplend,die avond had perfecter gekunnen,hij was geslaagd,maar uiteindelijk belandde er hier 2 aangetekende brieven waarin andy werd beschuldigd van persoonlijke bedreigingen,en ik van belediging,dus mochten we niet meer binnen komen,tja macht!!.ik bewaar die brieven goed,en misschien hang ik ze wel op,kan iedereen eens goed lachen,andy en iemand bedreigen,dat zegt al genoeg!
maar goed,hoogmoed he!!
er komt een moment dan vertel ik het hele verhaal,ik wil niet eens meer daar binnen komen,geen dubbeltje meer van mij!
als ik ergens niet mee overweg kan dan zijn het mensen die liegen,verschrikkelijk!!
dat heb ik altijd heel heel erg gevonden,en er wordt wat afgelogen,niet meer normaal,ik vind dat je juist jezelf voor de gek houd!
en dad heb ik jullie ook bijgebracht,vooral niet liegen!
ik ben trots op jullie,die twee-eenheid,die nu door het noodlot verbroken is,en dat er dan mensen zijn die juist dan toeslaan als je kwetsbaarheid het grootste is,zegt alleen maar wie die ander is,maar dat is onze wereld nu,liegen bedriegen,alleen maar om er zelf beter van te worden,TOT DAT...hij tij keert...tja en dan is het niet meer leuk als juist zij,het lijden voorwerp worden!!
wij hebben gisteravond nog mooie herinneringen opgehaald,en jongen wat ben ik toch blij,dat ik het op mijn manier had gedaan,je hebt alles gehad wat ik je geven kon,je bent op mooie lange vakanties geweest,je had mooie kleren,je bent overal geweest, hebt veel gehad,alleen stond er weinig op de bank,maar goed ,dat kon je toch niet meenemen,naar het paradijs waar je nu bent,wel je herinneringen,die blijven bij jou en ons,en dat zijn er hele mooie...waar we nog vaak over praten.
I love you and miss you 
Op 9 juli 2008
om 7:56 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
morgen is andy jarig,hij wordt 21 en heeft een rottijd
hij mist je verschrikkelijk,verjaardagen zijn niet meer wat het geweest is,het zijn juist die tijden dat we je extra missen,jullie waren echt een twee-eenheid,ik wilde zo graag bewijzen dat het echt kon,twee broers die er voor elkaar waren,inplaats van wat we kende bij peter thuis,het opperhoofd die alles bepaalde en alles beflikkerde als het hem maar even goed uitkwam.
hij hoort liever niet dat zonder de financiele hulp van peter hij NOOIT zijn bedrijf had gehad,
maar goed ,hij beflikkerde zijn broer en eigelijk ook zijn ouders,hij stal en bedroog om zelf maar beter voor de dag te komen.fijn voorbeeld!!
ik wilde bewijzen,dat broers er wel voor elkaar kunnen zijn.
soms zegt andy dat hij iets heeft ervaren dat wat peter en het opperhoofd nooit hebben gehad,hij heeft echte broeder liefde gekend,iets wat die 2 nooit zullen kennen al worden ze beide 80,maar dat was het hetzelfde met de vader van die 2 ,die had ook ruzie met zijn broers tot aan de dood toe,dus hoezo,voorbeeld??
het wiel is rond en what comes around goes around!
dus we hoeven alleen maar te wachten,
schat ben je bij ons morgen?
WE MISS YOU!! 
Op 8 juli 2008
om 18:04 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
ik moest net heel even huilen,niet van verdriet,maar door het besef dat ik zulke lieve jongens heb,jij was altijd heel lief voor mij schat,je zei altijd,later mam dan ga ik voor je zorgen,en die belofte hou je nog steeds schat,al mis ik je hand ,die je aan tafel altijd in de mijne legde,alsof we maatjes waren,zwijgend,hielde we elkaars hand vast,jij zat aan mijn rechterhand,en die taak vervulde je ook,en nog,ik heb nog steeds het gevoel dat je dicht bij me bent,al mis ik je aanraking verschrikkelijk,en je stem die al bijna 5 jaar niet meer minstens drie x per dag riep,MAM...I LOVE YOU,en ik riep dan ,,I love you more...
maar ook andy is zo'n schat voor mij,net vertrok hij met een kus op mijn wang,hij ging weer werken,
met andy kan uren kletsen,ook over jou,we proberen te genieten,en weer uit het leven te halen wat erin zit.
gelukkig maar,omdat je niet met dit grote verdriet verder kan,daarom ben ik blij,dat ik weer kan lachen,en genieten!
je zou niet anders willen,jij bent en blijft altijd in ons leven,het zou niet eens mogelijk zijn om jouw naam niet meer te noemen,
jij hoort erbij,altijd!!...
maar ik prijs me zelf er gelukkig dat ik zulke lieve jongens heb en had,,,in die 19 jaar met jouw en die 21 jaar met andy heb ik nog nooit een grote mond of scheldwoord van jullie gehad.
ik vind kinderen nog steeds het mooiste geschenk en vertel iedereen,met alle ellende deed ik het zo weer over,daar hoefde ik geen moment over te denken,niet 1 seconde.alles,precies hetzelfde,als een tijgerin,moederde ik over jullie,vooral niet aan mijn kinderen komen,tegelijkertijd was ik ook heel consequent voor jullie ,vooral niet over de lijn gaan die ik getrokken had,daar binnen was alles mogelijk,maar ga er niet overheen!!
en dat wisten jullie heel erg,
en ik denk dat ik toch iets goeds heb gedaan,in de opvoeding naar jullie,als ik merk hoeveel liefde ik terug krijg,
dank je wel schat voor alle liefde die je me altijd gaf en nog steeds je beschermende energie die nog steeds dicht bij me is!
wat bof ik toch met zulke 2 prachtige jongens.
I love you 
Op 5 juli 2008
om 10:43 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
ik was gisteren even een aardigheidje gaan brengen naar de jeu de bouleclub in boekel die een actie voerde voor bjorn die progeria heeft.
ik sprak even met jolande ,de moeder van bjorn,die me vertelde dat bjorn op dit moment met zijn vader in de usa zit,om daarnaar een bijeenkomst te gaan,
lees ik net in de mail ,dat bjorn bij aankomst vrijdag ziek is geworden,en dat hij nu vervroegd naar huis komt,hij doet niks als overgeven,en zo'n klein mannetje moet dat natuurlijk niet te lang doen,omdat hij anders snel voor complicaties komt te staan,verdorie,dit had zo leuk voor hem en zijn vader moeten zijn,en dan nu dit,en dan die vermoeiende reis terug,ik hoop dat het snel goed met hem zal gaan.
nou jongen woensdag moet ik een tand trekken,ik poep nu al 7 kleuren,wat een scheitert ben ik toch,nou toet!
het loopt redelijk allemaal nu,maar dat mag je nooit hardop zeggen,over een uur kan alles anders zijn,peter gaat gelukkig nu 3 dagen naar de hobbywerkclub,dus zal er meer rust komen.
I love you!! 
Op 23 juni 2008
om 14:03 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
verdomme
ik lees net het stukje van andy
ik ben weer zo kwaad op peter
s'morgens als hij na 5 keer roepen eindelijk om 8.00 zijn bed verlaat,mopperd en wel,zoals iedere dag,was het eerste dat daarop volgde,,,,weet je wel dat andy pas om 3.00 thuis was!!,als een verrader zit hij zo achter zijn nog enigste levende zoon aan,hij weet verdomde goed dat juist die zoon voor HEM werkt,en zijn huis onderoud en de rekeningen betaald,en toch altijd afgeven op hem,en dan lees ik nu dat andy het weer moeilijk had,iets waar peter NOOIT last van heeft,wat is autisme toch ONTZETTEND moeilijk om mee te levenZodra hij bij andere mensen is,doet hij alsof hij de leukste aardigste man is (puur camoeflage!)maar bij ons is hij super irritant.
gelukkig kunnen we hem nu 3 dagen naar de hobbywerkplaats sturen,zodat andy en ik een beetje rust krijgen,
maar schat het is hard ,om met hem te leven,de buitenwereld oordeelt keihard,ze zien alleen wat ze willen zien.
maar de ellende binnen deze muren zijn heel groot.
er zijn veel leugenaars om ons heen,zoals de familie van peter die hem tot 3 x toe weg schopten,en nu aan het vertellen zijn dat ze hem zo missen,daarom hebben ze hem zeker zo behandeld,geslagen bij de avondwake in de kerk,hem totaal geript van de erfenis,maar ja daarover zullen zij nooit praten,over welke vieze spelletjes er gespeeld zijn,bijna mafiapraktijken,waardoor peter bij zijn werkgever ontslag kreeg,hier zat hij ook tussen,en als ik ooit bewijzen in handen krijg,dan ontzie ik de een ,maar maak de ander met de grond gelijk!!hij weet dat,en daarom zijn ze heeeeel erg bang!!,hij heeft heel veel te verliezen!
maar goed in zijn zieke geest,was ik verandwoordelijk voor het overlijden van zijn ouders binnen 3 weken.
tja hoezo autisme is erfelijk,reden voor hem om zich te verlagen tot praktijken die werkelijk geen daglicht kunnen verdragen!,maar ook hij doet in de buitenwereld alsof hij jezus zelf is.
het zit erin,maar wij zitten ermee,het is moeilijk ,ook voor andy,om zonder jouw en zonder vaderfiguur te leven,dan doe je soms stoerder dan je bent,maar eigelijk heeft hij het heel erg moeilijk,gelukkig haalt hij veel vitamine uit het bedrijf dat jij naliet.
en ik hoop er zoveel mogelijk voor hem te zijn.maar hij heeft wel gelijk als hij zegt,soms wil ik naar je toe!!
ook ik zal blij zijn als het zover is!
ook ik doe soms stoerder dan ik ben!
ik hou van je schat
en mis je heel heel erg!!
en jij weet wat de waarheid is in het hele verhaal van die kl...familie 
Op 20 juni 2008
om 9:05 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
hey steve ik heb het nu echt kut , ik mis je zo erg , ik voel me zo kut , soms , wil ik echt naar je toen. ik heb nu veel vrieden , maar ik zal nooit krijgen wat ik met jou heb gehad ,dat krijg ik nooit nooit meer. ik wil je weer zien ,en met je praten , ik mis je , ik mis je , het doet zo pijn , kutzooi. ik dalijk maar is een poging doen om te slapen, ik hoop dat het goed met je gaat , met mij gaat met ook goed , maar dit moment niet , geef mo een dikke knuffel van mij. steve ik hou van je , my brother 
Op 20 juni 2008
om 3:27 getekend door:
a.n.d.y.
Dit is niet ok
Hey Steve...
Wat heb ik de laatste tijd vaak aan je gedacht... Ik heb een maandje rondgetrokken in Amerika, vandaar! Het was inderdaad prachtig... We zijn in Florida geweest en we zijn in Miami begonnen en we zijn linksom gegaan en uiteindelijk weer in Miami geeindigd. Wat heb ik genoten van alles daar... het is zo mooi! Een mooie ervaring rijker.
Nu het E.K... en wat doet Nederland het goed he... tot nu toe dan.
Nog even genieten van het E.K enz. en dan komt er weer een moeilijker half jaar voor me... Mijn vriend moet wéér naar Afghanistan, dat worden dus weer maanden van spanning, maar ook daar kom ik weer doorheen. We steunen onze mannen daar door dik en dun en meer kunnen we helaas niet doen.
Nou lieve steve... ik denk aan jou en je familie... nog elke dag... Het gaat je goed!!
Liefs Robin 
Op 16 juni 2008
om 0:07 getekend door:
R.o.b.i.n.
Dit is niet ok
we zijn gisteren marvin veilige thuiskomst gaan wensen,hij moet naar het oorlogsgebied,het is zo'n leuk jong!
en we zijn naar tarzan geweest,mmmmm,wel leuk maar doordat er iemand net achter ons heel iritant commentaar zat te geven zowat iedere minuut,zijn we in de pauze al naar huis gegaan,wat irritant,,,en die jongen dacht nog wel dat hij heeeeel erg grappig was!
nou ja,musical is niet zo heel erg mijn ding!
nou schat,het e.k gaat beginnen,en veel kleurt oranje,alleen...nou moeten ze wel winnen,anders is het zo gedaan met de versieringen,,,
love you!!! 
Op 6 juni 2008
om 9:41 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
hoe erg kan je verrast worden??
nou jouw vriend heeft daarvoor gezorgd,op de motor kwam hij gisteren met groot nieuws!,hij gaat trouwen,en hij vroeg Andy als getuige,,ik kon mijn tranen niet bedwingen toen ik dat hoorde,voor vele zal dat raar klinken ,maar voor mij en andy was het heel ,heel speciaal.
na jou verongelukken,besefte andy n.l. heel sterk dat hij zijn hele leven alleen zou zijn,geen peetoom meer!,geen getuige! geen petekindjes van zijn broers kinderen,,nee,altijd alleen,zelfs als wij sterven,is er geen broer die naast hem zal staan,als je ,je dat realiseert terwijl je net 16 jaar bent,dan is het niet moeilijk om te beseffen,wat voor een weg dit kind heeft afgelegd,diep respect voor andy,ondanks dat er hier mensen rondlopen die hem het liefst heel heel diep willen krenken!!!(ik weet wat er weer gebeurt is!,en vergeven doe ik JE nooit,zoals ik al schreef,met je rotopmerkingen!)
Maar daar was jouw vriend ,jongen,en hij vroeg andy als getuige,wat een heel mooi gebaar vond ik dat,weer worden mijn ogen vochtig als ik dit schrijf,voor andy staat vast dat dit straks vice versa zal gebeuren,alhoewel hij altijd roept,sinds dat jij er niet meer bent,als ik ooit trouw dan is dat heel klein,het liefst op een tropisch eiland!,omdat wij dan juist jou,ontzettend zullen missen,
wat een verrassing was dat gisteren!
zo zie je schat,dat er toch nog steeds aan jouw gedacht wordt,want jij speelt in dit verhaal een grote rol.
I miss you!! 
Op 2 juni 2008
om 8:16 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
dag lieve schat
wat worden we toch omringt door veel mensen die zich SUPER belangrijk vinden,ze hebben een functie,of menen wat macht zich toe te eigenen,wat een verschrikkelijk volk zijn we toch,en zich maar afvragen waarom de wereld aan het verrotten is,nou ik heb daar wel een antwoord op,zolang je zelf je reet moet afvegen,stel je NIKS voor!!!pas als dit voor je gedaan wordt dan ben je iemand,maar meestal weet je dit dan zelf niet meer!!dus voor alle blaaskaken.
denk daar maar eens aan!!!
sociaal zijn is een heel raar woord aan het worden,onder de reakties van ,,ik mis je,,las ik een stukje dat later is weggehaald,en je vraagt je af,hoe ziek moet je zijn om dit te plaatsen,,,ik neem mijn pet diep af voor mensen zoals ed uit volendam,je weet wel van de actie van vorig jaar voor duchenne,en waardoor we nu nog steeds goed contact hebben met volendam,laatst toen belde ed op,hij had een boek geschreven en de opbrengst is wederom voor duchenne,wat is dit toch een geweldig jong,zoheel anders dan dat wij destijds hier ervaarde,de actie was geslaagd maar de onderlinge verhoudingen waren om te huilen,afgunst,en eigenbelang in de ergste vorm kwamen op onze weg,iets dat ik NOOIT maar dan ook NOOIT zal vergeten!!
maar goed,laat ik daar over ophouden,even over ed,het boek van ed kun je terug vinden op de site van VOLENDAM4DUCHENNE het gaat over volendam,en lijkt me erg de moeite waard ik heb het besteld,en hoop ooit nog eens iets samen met ed te doen voor de actie die hem zo na aan het hart ligt.
gelukkig bestaan ze nog,de goede mens,ongetwijfeld zijn er meer zoals ed,jammer alleen is dat men vaak wordt ondergesneeuwd door die verdomde blaaskaken,maar goed,de wereld verrot en dit gaat alleen maar in een sneller tempo,vraag is alleen wie kan het het langste volhouden,of zijn we straks een land zonder inwoners omdat iedereen op de vlucht is!!!
I love you schat!! 
Op 1 juni 2008
om 17:18 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
gelukkig bleef alles rustig schat!!
maar die rode tranen betekende wel iets,wat???,we komen er nog wel achter.
tamara heeft weer geschreven,ze is vandaag jarig,wat zul je trots op haar zijn,ze gaat eerst 6 weken naar san diego om de engelse taal te leren,en vogend semester begint ze in zurich aan de universiteit ,pharmacology,dus die meid die schopt het heel ver
andy wil haar toch nog eens gaan opzoeken,of misschien nodigen we haar hier wel uit,ze denkt nog steeds aan je!!,zij was echt jouw droomvrouw,en ik ben blij dat je haar ontmoet hebt,het was kort,maar je hebt haar in je korte leven wel mogen ontmoeten,ik noem haar my special girl,nou schat het is lekker druk,en zaterdag hebben we om 8.00 al de eerste groep,dus we weten wat zaterdag te doen hebben,maar het is zo leuk,om te doen,het is super om mensen te zien genieten.stuur je blessings vandaag naar zwitserland!
I love you! 
Op 29 mei 2008
om 18:55 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
schat pas jij goed op andy!!!
ben zijn beschermengel,hij heeft je hard nodig.
ik zal blij zijn als zondag voorbij is,
ik heb er geen goed gevoel over!! 
Op 23 mei 2008
om 16:43 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
gisteren belde er iemand dat ik op nederland 2 moest kijken,en daar was ,,ik mis je ,,op ,het ging over een dorpsgenoot,een prachtig dokument,vol met hele ware feiten,ik hoop dat het weer bijdraagt aan het zoveelste stukje verwerking,alhoewel het nooit helemaal klaar is,kom je wel verder met ieder gebaar,nu is er weer aandacht,maar snel zijn mensen het weer vergeten,en kunnen ze je heel erg kwetsen,,pieter had gelijk,je hele leven veranderd,het wordt nooit meer hetzelfde.
voor ons wordt het alweer 5 jaar geleden,en wat is er alweer niet allemaal gebeurt in die 5 jaar,ik zou alleen daar al een boek over kunnen schrijven,wij hadden niet zoveel geluk,dat we lieve aardige mensen om ons heen hadden,geldwolven,in de ergste soort,en ook nu weer herhaald de geschiedenis zich!!
maar goed ,we moeten vooruit,,,en gelukkig hebben we ook mooie momenten gekend in die 5 jaar,vooral als we iets voor andere kunnen doen,dat voelt goed,bij mij hangt een spreekwoord ,,gelukkig maken,is gelukkig zijn!!,
en dat geld nog steeds voor ons.
er komt weer een drukke tijd aan schat!
doordat PSV bij ons is geweest,hebben we veel reclame gekregen,en op de website staat een heel mooi filmpje,ik heb trouwens een rare ervaring gehad,als dat een boodschap van jou is,dan ben ik benieuwd of het 25 mei rustig blijft,ik mis je schat! 
Op 19 mei 2008
om 16:34 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
Dit is Andy's dag vandaag,PSV is wezen paintballen,met alle groten namen,er zijn opnamen gemaakt van psv-tv en zaterdag komt het op rtl 7,en op dit moment zit hij te eten bij de bariton in venhorst met...de koef ,timmie simons en nog andere beroemde namen,die ik dus niet weet,super he schat!!!
en weet je wat het mooiste is,volgend jaar komen ze terug met een nog grotere ploeg,aldus de manager,TOP!!!
deze dag kan niet meer stuk,prachtig weer en dan deze leuke dingen,fijn he schat dat je broer het zo goed doet!!
I love en miss you!! 
Op 8 mei 2008
om 18:12 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
Janeke proficiat,wat een mooie naam,trouwens al jouw kinderen hebben schitterende namen,geniet ervan meid!!
nou schat alles loopt weer een beetje,
het wordt nu steeds drukker met paintball,zodra het mooie weer begint,dan rinkelt de telefoon,en steeds meer bedrijven die met personeel komen,grote groepen,wel lekker organiseren,morgen weer!
ik heb het liever druk dan rustig!,gisteren heb ik met jouw vriend het nog over jou gehad,herineringen ophalen,heerlijk,jij was ook zo ontzettend lief en verantwoordelijk,het blijft vreemd steve om in het verleden te praten,
ik ben nog steeds bezig om 7 contactavonden voor partners van... voor elkaar te krijgen,de ggz heeft gereageert maar twee ministers en een staatsecretaris nog niet,schandalig,dit is zo hard nodig en men laat ons in de steek,dus heb ik ze maar weer eens geschreven,en gevraagd of dit de manier van normen en waarden is,niet eens schrijven dat de brief in behandeling is,tja dat zijn dan onze volksvertegenwoordigers,van de cristen uni had ik echt meer verwacht,maar goed,je kent je moeder,die geeft niet zo snel op,landelijk moeten er georganiseerde zelfhulpgroepen komen,en immers de partners van asperger en autisme zijn de deskundige die elkaar kunnen steunen,en opbeuren,maar dit moet wel onder begeleiding van de GGZ of MEE's .zodat er ook nieuw komers binnen kunnen stromen,en vanuit die groep gaan de partners zelf kleinere groepen ontwikkelen met div, activiteiten,zodat men weer even adem kan halen,even weg uit die alles verslindende energie aandacht vragende toestant,zodat je weer even verder kan,met het idee,ik ben niet alleen en niet de enigste!!
ik vind het geweldig om mijn steentje maatschappelijk bij te dragen,om zodoende misschien iets te bereiken,wat hard nodig is,
het weer wordt weer beter en als mens voel je je dan wat beter,de zon op je gezicht zijn ook vitamine voor je hart.
en weet je schat,met billy de nieuwe hond hebben we ook veel lol.hij speet zo leuk met max,gewoon heerlijk om te zien,twee witte golden retreviers die over elkaar rollen,het doet me denken hoe jullie vroeger samen speelde deze twee lijken ook wel broertjes,,,en genot om naar te kijken..
nou schat ik ga weer werken,en straks alles voorbereiden op een drukke paintballdag
dag lieverd,ik mis je toet!!! 
Op 25 april 2008
om 8:42 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
nellie:
vannacHt om 23.57 is mijn dochter moeder geworden van een heel mooi lief meisje ze heet GINNY-SAM 
Op 23 april 2008
om 10:34 getekend door:
j.a.n.n.e.k.e.
Dit is niet ok
gisteren zijn er al weer 2 jonge soldaten vermoord in afganistan,wat heeft het nou voor zin,om daar steeds meer jongens naar toe te sturen,je weet niet wie de vijand is,een spelend kind? een moeder met kinderwagen?een vader in een auto vol kinderen? een bermbom?
dit is zo'n gemene oorlog,die nooit te winnen valt,en als ik dan afganen zie die de nederlandse vlag verbranden,dan schaam ik me,waar blijft die afgaanse emier die vlag verbranding verfoeilijk omdat hij weet dat er duizende nederlandse jonge jongens in zijn land de vrede nastreven,met alle gevolgen van dien,voor mij staat het vast,alles terug,hek erom en zie maar!!!,ik denk heel egoistisch dat er hier in dit land meer dan genoeg te doen is,eerst een een boel 2e kamerleden buitenwerken,met bos voorop,die met zijn schijnheilig lachje ons allemaal duizend oren aannaait,bijna lachend verteld hij dat er meer bezuinigd moet worden,terwijl meneer net even 20.000,= uit de staatskas heeft betaald voor een prive rechtzaak tegen weekend,waarmee hij eenpaar duizend euro opstreek en die vervolgens in zijn binnenzak stopte,,en wat te denken dat het reisjes potje van de 2e kamer nu al op is,tja ze waren om ste beurt naar aruba geweest om even kennis te maken,en zo kan ik nog wel even door gaan het is een zooitje zelfverreikers ,er zitten er een paar bij die hun taak serieus nemen,maar de rest,in de prullebak ermee,en meteen die regeling van 2 jaar doorbetaald anuleren,nergens voor nodig,dat krijgt een gewone vuilnis ophaler ook niet!!!die moet ook ander werk gaan zoeken,ik maak me regelmatig boos over de politiek,dus ga ik er zelf maar weer eens induiken!
niks vriendjes politiek eerlijkheid en sociaal zijn,de meeste mensen hebben het niet meer zo royaal in nederland,terwijl ze met zijn 2e werken.
en dan onze ouderen die het vel over de oren wordt getrokken,en die managers die maar steeds meer gaan verdienen,20% opslag per jaar is niks meer,het moet echt eens ophouden,en om even terug te komen op die soldaten,ik ben benieuwd hoe de commendant nu denkt over uitzending nu zijn enigste zoon is omgekomen,het denkt en praat makkelijker als je het zelf hebt meegemaakt,en hoe ze dan op tv praten,alsof er een tijd voor rouwen bestaat,ja hij moet nu eerst maar zijn zoon begraven en enige tijd rouwen om daarna maar weer zijn taak te hervatten,weer het zelfde,zeker nooit een kind verloren! daar staat geen tijd voor,maar een eeuwigheid!!ik schaam me steeds vaker voor nederland jongen,wat maken we er toch een puinhoop van,regeltjes regeltjes!maar het menselijke zijn we totaal kwijt aan het raken,maar goed aan al deze praat hebben de ouders van deze en de 14 andere jongens die hun leven in afganistan lieten niks,deze ouders moeten leven met het feit dat hun zoon zijn leven gaf voor de vrede,een vrede die er nooit zal komen,zolang er mensen zijn die denken dat een god het goed vind die ongelovige te vermoorden!!
ophouden ermee,en al die jongens en meisjes veilig naar hun families sturen,helaas moet de vriend van mijn nichtje er in juni ook naar toe,en ik maak me zorgen over hem!!bescherm hem daar steve,hij droeg jouw kist,draag jij hem in afganistan,zo dat hij veilig terug komt!!!
I love you!! 
Op 19 april 2008
om 8:26 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
het gaat weer even niet schat,gisteren stond ik zomaar te huilen in een supermarkt,ik dacht echt even ik klap hier in elkaar,,peter is zo ontzettend druk en hangt echt 24 uur per dag op mijn schouder,de hele dag rebbelt hij,niet een keer is hij even stil,wie belde er? wat vroeg hij? wat moest hij?,je moet dit zeggen! je moet dat zeggen!wie was dat,waarom ,hoezo??,nooit staat die rebbel stil,ik wordt er horendol van,en als het nou nog maar eens iets positiefs was,nee dat brengt denk ik autisme met zich mee,altijd negatief,en alles mag ik oplossen,alle verantwoordelijkheid ligt bij mij.
soms wordt dat echt te veel,de hele dag negatieviteit om je heen,nooit eens stil.pillen wil hij niet,nee het gaat lekker zo,hij doet wat hij wil,gaat en staat waar hij wil,en nellie mag geld binnenbrengen,ik heb gevraagd of hij 3 dagen naar de hobbywerkplaats kan,3 dagen even rust,ook tegenover andy,altijd commentaar,en zodra de buiten wereld toekijkt dan speelt hij zijn toneelstukje weer,ook dat hoort bij autisme,iedereen die hiermee te maken heeft kan het beamen,wat is het toch ontzettend moeilijk om een huishouden recht te houden,als er een grote negatieve factor op je rug zit,en op je leunt,werkelijk het is geen wonder dat 75% van de vrouwen er het bijltje bij neer gooien.
huilend ben ik in slaap gevallen gisteren,en vanmorgen is daar andy dan weer die eens lekker de tafel had gedekt,en die me met een klein beetje moeite weer laat zien dat soms de zon schijnt,lekker met zijn 2e ontbeten nog voordat peter opstond,als ik dat kind niet had!!hij trekt me weer omhoog daar waar ik zak.ik weet echt niet hoe lang ik het volhoud,het is net of het steeds erger wordt,hij doet steeds minder en heeft echt totaal geen verantwoordelijkheid tegenover ons,wat is het moeilijk schat,echt heel moeilijk,gelukkig kan ik volgende week weer naar partners van.. bij MEE,naar de lotgenotengroep,je hebt die mensen hard nodig,die snappen het,je hoeft niks uit te leggen,helemaal niks,,,,
ik mis je schat,andy ook,we hebben het vaak over je,en soms praat ik alsof je niet weg bent,en dan moet ik weer denken,ik moet in het verleden praten,maar dat voelt ook al niet goed,ik mis je jongen!!
ik krijg allerlei lichamelijke klachten,puur stress!!vooral de hoofdpijn,en het constant moe zijn,en nu dan de huilbuien,die te pas en onpas opkomen,whaw,wat kun je je eenzaam voelen,,,in een wereld vol mensen,zo ontzettend eenzaam
zaterdag wordt een hele drukke dag,in het paintballbos,dus ik moet energie verzamelen,om andy te helpen...ach als je vrolijke gezichten ziet dat pept me ook wel op.
we zien wel,de familie haegens heeft peter weggeschopt,en dat kan ik toch niet ook nog eens doen,dat is ook weer zielig,maar slim was het wel van ze,en nu maar tegen iedereen roepen dat ze hem zo missen!!!,en ze denken het laatste stukje van de zin,,,,als kiespijn!!!
maar goed daarmee zijn zij van het gezeik af,en iedereen denkt dan ach wat een aardige mensen,ja dat zijn ze echt ten voeten uit,aardige mensen,maar draai je rug niet naar ze,ze maken je af,op een hele gemene manier...
I love you baby 
Op 17 april 2008
om 13:05 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
Moeke petje af voor jou,wat jij allemaal doet voor een ander echt geweldig.
dikke kus ikke 
Op 16 april 2008
om 8:42 getekend door:
i.k.k.e.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 52      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
nellie haegens
op 5 december 2003
en blijft zichtbaar tot:
1 januari 2027
Contact met beheerder >
Contact met nellie haegens:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto