Maurice Kip

Maurice Kip

12 juli 1975 - 21 mei 2004

NON SCOLAE SED VITAE DISCIMUS

Maurice Kip was als docent Engels werkzaam op het van Lutterveltplein en was op het Staring College een bekend en geliefd persoon die op geheel eigen wijze met leerlingen en docenten omging.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         241 t/m 260 van 1874        Volgende >
Dag mijn lieve jongen,

Vandaag weer een 21ste. Nu al weer november. Het is echt herfst nu. Dat is goed te zien aan de bladeren die van de bomen zijn gevallen en nog steeds vallen.
Dat is ook zo op de begraafplaats. Vandaag zijn we ook weer druk geweest met het opruimen van bladeren die vooral door de storm van gisteren, zijn gevallen.Toen we gistermiddag aan het eind van de middag nog even bij je langs kwamen gingen een paar bomen zo heen en weer dat ma en ik bang waren dat ze om zouden waaien. Dit is een poosje geleden ook eens bij jou gebeurd bijna. Die boom is toen gekapt en vanmorgen hebben we er ook weer melding van gemaakt, want het is natuurlijk verschrikkelijk dat er graven kapot zouden gaan hierdoor. We zullen zien hoe het verder gaat.
Ook zijn we al weer druk met het toneel. Nu ik dit zo zeg, schiet het opeens door mijn hoofd dat "Angels" ook in de voetbalkantine doorklonk. Toneel en voetbal gaan immers samen bij ons. Vlak voor de wedstrijd begon, zei ma tegen me of ik wel hoorde dat het liedje door de kantine "galmde". Helaas had ik het niet gehoord, omdat lawaaiige ruimtes voor mij fnuikend zijn, maar toen ze het tegen me zei, hoorde ik het ook. Toeval??? Bestaat het??
Ik had vanmiddag al een stukje voor je geschreven, maar toen kwamen onze buren hier binnen. Ik dacht dat ik het verstuurd had, maar er ging blijkbaar iets mis.
Ik sluit nu af en van ma krijg je kus. 
Op 21 november 2016
om 16:43 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Vandaag is het al weer een 21ste. November al weer. De herfst is al goed ingetreden. Dat kun je vooral zien aan de bladeren die van de bomen vallen. Omdat bij jou ook veel bomen in de buurt zijn, is het ook daar raak dus. Ma en ik proberen zoveel mogelijk blad op te ruimen, maar er is soms geen beginnen aan. Maar als je het dagelijks even bijhoudt, valt het mee. Gisteren stond er ook nog een een flinke bries en dus was het helemaal raak. Behalve dat er blaadjes vallen, zagen ma en ik gisteren ook nog twee bomen op het pleintje die bijna dreigden om te vallen. De stammen bewogen heen en weer tot aan de bodem. Een poos geleden deed zich dat ook al eens voor vlakbij jou. Die boom hebben ze op ons verzoek weggehaald, maar we hebben vanmorgen maar weer contact opgenomen met de gemeente omdat binnenkort wel schade zou kunnen ontstaan door vallende bomen op grafzerken waarvoor we zelf voor de schade zouden moeten opdraaien in geval van omvallen.
Dus is voorkomen beter dan genezen lijkt me.
We krijgen nu bezoek en dus sluit ik eerst maar af.
Dag mijn lieve jongen. Kus van ma. 
Op 21 november 2016
om 14:55 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Zo pas kreeg ik nog een berichtje van je broer dat Wilma een reis had gewonnen met haar klas en hij daarover iets op Facebook had gelezen ook.
Ik realiseer me nu weer dat jij geen idee hebt wat Facebook inhoudt, maar als je er nog geweest zou zijn, zou je er vast ook wel gebruik van hebben gemaakt.
Natuurlijk ben ik het bericht van Wilma hier gaan lezen en heb het aan ma voorgelezen. Natuurlijk vinden wij het fijn dat Wilma deze prijs met haar klas heeft gewonnen en dat ze jou er ook nog deelgenoot van maakt, doet ma, je broer en mij heel goed. Voor ons ook geweldig te lezen is het stukje op Facebook dat je broer ons toestuurde met daarop de reactie van een oud-leerling van je uit je mentorklas van toen. Ook Wilma vertelt het hier aan je.
Inderdaad komt een en ander dan bij ons ook weer boven.
Edwin Evers was voor jou toen je grote "lieveling" op de radio. Wat heeft ma nog veel cassettebandjes voor je op moeten nemen met allerlei typetjes die hij uitbeeldde. De jeugd weet nauwelijks of niet wat cassettebandjes zijn, maar jij draaide ze dan later af in je auto van Staphorst naar Lochem. Ik denk dat wanneer we op je kamer gaan zoeken, we vast nog wel van die bandjes zullen aantreffen.
Maar Wilma en haar klas zullen ook de lucht in. Net als jij. Jij ging parachutespringen met je collega Jaap de Groot en met één of twee vrienden. Dat was een hele belevenis. Dat zal voor de klas van Wilma ook een hele belevenis worden. Ik herinner me nu weer dat je in de studio was met je kinderen op het moment dat ook Ruud van Big Brother daar aanwezig was. Ook dat was voor de kinderen natuurlijk een extraatje. Ma en ik hopen dat Wilma en haar klas er net zulke fijne herinneringen aan over houden als jij hebt gedaan. De kuikensloffen staan nog altijd op je kamer. Ik wilde nu zo graag dat ons "kuiken" hier nu nog even op zijn "sloffen" kon rondlopen. Maar ik weet na zoveel jaar nu heel langzamerhand dat dit een droom en een illusie is.
Wie had nu gedacht dat ik nu klokslag 12 dit zou schrijven.
Ik dank Wilma dat ze deze gebeurtenis aan je heeft verteld hier. Daaruit blijkt dat ze je nog steeds niet vergeet en dat doen ook andere mensen niet gelukkig.
Dag mijn lieve jongen. Dikke knuffel van ma en ook een kus. 
Op 12 november 2016
om 0:03 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Nou ja zeg... lees ik toch even hier dat je ouders ook weer toneelspelen momenteel (of al gedaan hebben). Ik zit ook middenin de repetities. Eind november mag ik weer eens aantreden. Altijd spannend en 't kost veel tijd en energie om alles te oefenen. Maar soms krijg je onverwachts een enorme boost aan energie. Bijvoorbeeld omdat ik vandaag ineens zo aan jou moest denken. Wat is 't geval: ik heb met mijn klas meegedaan aan de nationale fietstelweek. Simpel: een appje downloaden op je mobiel en die registreert dan hoeveel je fietst en hoe snel. Samen met de hele klas hebben we meegedaan. Dat wilden ze maar al te graag, want... misschien wonnen ze wel de helikoptervlucht voor de hele klas! Dat zagen ze wel zitten natuurlijk. En wat denk je: vanmorgen ben ik gebeld door de organisatie. WE GAAN DE LUCHT IN! Zooooooooooo gaaf! En hierbij gaat een beetje de vergelijking op met jou natuurlijk. Want ooit... deed jij mee met je mentorklas met de actie waarbij je kuikensloffen kon winnen, maar ook een bezoek aan de 3FM studio en natuurlijk de parachutesprong! Hoe gaaf was dat. Vanmiddag reageerde al een oud mentorleerling van je op mijn berichtje op Facebook. Zo zie je maar... overal en heel vaak wordt er aan jou gedacht! Wat zou ik graag weten hoe jij in het NU van nu geleefd zou hebben...

Dag Maurice, tot een volgend kip-momentje! 
Op 11 november 2016
om 18:39 getekend door:
w.i.l.m.a.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Was ik hier een paar dagen geleden ook al, vandaag is het weer de 21ste en daarom toch maar weer hier.
Je vriendin zal vandaag wel weer bellen en kunnen we HET er nog weer eens over hebben. Daarbij is HET een ruim begrip, want allerlei dingen passeren dan weer de revue. Soms speel jij daarin nog een hoofdrol, maar ook moet je wel eens genoegen nemen met een bijrol en in een enkel geval sta je ook wel eens achter de coulissen.
Het is voor ma en mij erg fijn en zeker heel belangrijk dat dit contact met haar altijd is gebleven. Soms zijn de gesprekken kort. Met nadruk op SOMS. Want meestal nemen onze gesprekken een behoorlijke tijd in beslag.
Ik zie dat ik nu een beetje een vergelijking heb getrokken met het toneel door te praten over hoofdrol, bijrol en achter de coulissen. Dat komt ook,denk ik,doordat we weer druk aan het voorbereiden van het nieuwe toneelstuk zijn.
Ik zou hier ook nog veel over kunnen zeggen, maar ook daar gaat niet alles over rozen en ik weet dat jij me nu heel goed begrijpt.
Ik kan alleen maar zeggen : "Gezondheid gaat boven alles."
Ik geef je van ma een kus en veel liefs.
Dag Maurice. 
Op 21 oktober 2016
om 12:50 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Vandaag weer een speciale dag voor ma en mij. Je weet waarom. Je broer belde vanavond al, maar we hadden hem in het weekend al gezien, dus is het logisch dat hij het nu per telefoon af kon. Vandaag overdag en in de avond bezoek gehad.Het was een gezellige dag. Het is en blijft jammer dat jij er niet bij kunt zijn. Dat gevoel van gemis is op dit soort dagen altijd voelbaar.
Ik weet nu even niet wat te zeggen en neem daarom voor vanavond weer afscheid.
Dag mijn lieve jongen.
Kus en knuffel van ma. 
Op 17 oktober 2016
om 21:34 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Vandaag weer de 21ste. Nu al weer september.Officieel het begin van de herfst, maar daar lijkt het op dit moment buiten gelukkig nog niet op, want de zon schijnt nu heerlijk. Ma is nu op weg naar jou toe, terwijl ik deze woorden tot jou richt. Dat heeft te maken met een bezoek dat we vanmiddag af willen leggen.
Ik ben blij iets te lezen over de kleine grote vriend. Nu ik dit zo lees,herinner ik me ook dat hij het zo maar spontaan over jou kon hebben of dingen over jou kon vragen. Dat voelde voor mij ook altijd heel apart. Al heeft hij jou nooit persoonlijk gekend, hij gaf ons dat gevoel vaak wel. Mocht je inderdaad in staat zijn om op hem te letten en hem te beschermen, dan zouden we je natuurlijk heel dankbaar zijn. Je snapt waarom.
Het woord "waarom" speelt nog altijd een heel belangrijke rol in mijn geest. Maar ik weet natuurlijk wel dat ik op deze vraag in voor mij belangrijke situaties nooit een antwoord zal krijgen. Ik zou nu ook zoveel waarom-vragen aan je willen voorleggen, maar ik weet dat ik hierop geen antwoord zal krijgen, maar toch kan ik die vraag niet uit mijn hoofd krijgen. Waar het hart vol van is? Ma zal nu intussen wel bij jou zijn om je bloemen weer keurig te verzorgen. Ze slaat geen dag over lieve jongen. Ze mist jou nog altijd en zij stelt ook in haar geest nog altijd haar waarom-vraag en laat het niet naar buiten blijken zoals ik hier nog wel eens kan doen. Zoals nu dus.
Van ma krijg je extra dikke knuffel en kus. Ik denk dat ik je die ook wel symbolisch mag geven van je kleine grote vriend.
Dag mijn lieve jongen. 
Op 21 september 2016
om 12:50 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag grote vriend,

Let je ook goed op de kleine grote vriend, hij praat nog altijd over je. 
Op 19 september 2016
om 20:22 getekend door:
K.l.e.i.n.e. .g.r.o.t.e. .v.r.i.e.n.d.
Dit is niet ok
En die kaart lieve Maurice, heb ik inmiddels al ontvangen! Zo geweldig lief dat je ouders dit elk jaar doen...!
Jou spreken gaat helaas niet meer. Maar aan jou denken gelukkig nog heel vaak. Ga je ouders maar weer eens bezoeken tussen nu en het eind van dit jaar. 
Op 18 september 2016
om 19:55 getekend door:
W.i.l.m.a.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Het is al weer een poosje geleden dat ik je wat schreef hier. Er zijn al zoveel dingen gebeurd in de tussentijd, maar dat heeft niet zoveel zin om die hier te beschrijven. Het zou een stuk fijner zijn om die persoonlijk met jou te kunnen bespreken, maar helaas kan dit niet meer. Er zijn nog altijd momenten dat ik me nog steeds niet kan voorstellen dat we je nooit meer zullen zien of kunnen spreken. Het blijft zo onwezenlijk allemaal. Dat gevoel van gemis van je aanwezigheid zal ik vast nooit kwijtraken. Helemaal als zich er situaties bij leeftijdgenoten of van vroegere kennissen van jou voordoen.
Ik wil zoveel zeggen nu, maar het lukt me gewoon niet die goed onder woorden te brengen.
Ma brengt nu een kaartje naar de brievenbus die bestemd is voor een fijne vriendin van je die volgende week jarig is. Toen ze dit vertelde, voelde ik gewoon de drang om iets tegen jou te zeggen.
Dag mijn lieve jongen.
Liefs en knuffel van ma. 
Op 16 september 2016
om 14:59 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Vandaag weer de 21ste. Het is zondag vandaag. In plaats van zomer lijkt het vanuit de kamer buiten meer op herfst. Het regent nog niet, maar er staat veel wind. Een heel verschil met gisteren toen het heerlijk weer was en ma en ik naar het voetballen zijn geweest. Gisteren begon de competitie al weer en onze club won de eerste wedstrijd. Een goed begin is het halve werk. Nu maar hopen dat dit nu ook zo is. Je vriendin zal vandaag wel weer reageren. De schoolvakanties lopen al weer ten einde. Als ik me niet vergis, moeten ze in Lochem maandag al weer beginnen. Ik zal het vandaag wel horen dan. Hier hebben ze nog een week vakantie. Nu ik zelf niet meer werk, weet ik een stuk minder van de schoolvakanties.
Als ik naar buiten kijk vanachter het raam, zie ik wel vijftig musjes die voer proberen te krijgen. Twee tortelduiven zijn ook druk doende. We hebben gewoon een "buitenvoliere" vanuit de kamer gezien. Ma verzorgt haar vogeltjes buiten zomer en winter. Het lijkt hier soms een vogelparadijs. Boven op het vogelhuisje zit een houtduif die probeert voer te krijgen. Ik weet zeker dat jij ook zou genieten van al dit moois in de natuur dat zo vlakbij is.
Vandaag hebben we een andere invulling van de zondag vanwege een verjaardagvisite. Ben je weer wat op de hoogte.
Kus en knuffel van ma. 
Op 21 augustus 2016
om 11:08 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Op dit moment zit ik met ma onder de carport.De hele dag is het prachtig weer geweest en hebben we lekker buiten gezeten.Maar omdat het begon te regenen, zitten we nu hier. Vanmiddag kwamen onze oud-buren op bezoek. Met hen hebben we nog altijd een speciale band. Dat heeft vast ook te maken met jou. Toen jij overleed, was het buurman Albert die met ons mee is gegaan naar het ziekenhuis toen we hoorden wat er met jou was gebeurd. Anita zat op dat moment in Canada en Albert was aan het klussen in het huis. Aan hem hebben we in die tijd heel veel steun gehad, maar hij heeft natuurlijk emotioneel een zware tijd gehad. Het is gewoon heel fijn hen af en toe nog eens te spreken. Ook op je verjaardag en op je sterfdag komen ze altijd even bij ons langs om ons te steunen en ook om jou te herdenken. Raar eigenlijk dat ik dit nu zo weer even kan schrijven. Mijn gedachten gaan door dit bezoek van hen zo weer naar het verleden. Dat verleden is zo belangrijk, omdat het me herinnert aan een fijne tijd die we samen als gezin hadden.
Ook denk ik nu aan de tijd die we als gezin doorgebracht hebben in Tunesie. Wat keken ze daar tegen jullie op als onze kinderen. Het had vooral te maken met de lengte van jullie twee. Dit komt zo weer in me op, omdat Habib net weer eens belde vanuit Tunesie. Hij vertelde me dat we ook al wat "oud"begonnen te worden, omdat zijn drie dochters intussen allemaal zijn getrouwd en niet meer thuis wonen.
Jammer dat het op dit moment moeilijk is dit land nu te bezoeken, Vooral omdat wij het als vredig hebben meegemaakt.
De tijd schrijdt voort mijn lieve jongen. Jij blijft voor ons echter altijd 28 jaar en hebt daardoor voor ons altijd de "eeuwige jeugd".
Ma heeft je graf vanmiddag weer prachtig verzorgd en weer voorzien voor mooie bloempjes. Jammer dat een mooie "bloem" als jij zo vroeg "geplukt" werd. Ik denk nu weer aan het mooie gedicht: "Ik ween om bloemen in de knop gebroken."
Kus en knuffel van ma. 
Op 19 augustus 2016
om 20:53 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Het is al weer een poosje geleden dat iets van me liet horen hier.Dat heeft te maken met het feit dat ik een week in het ziekenhuis in Groningen heb gelegen.Sinds vorige week maandag ben ik weer terug en het gaat al weer een stuk beter in vergelijking met eerst. Ik heb een behandeling ondergaan bij de kaakchirurg.
Nu maar hopen dat alles zo snel mogelijk weer goed komt.
Natuurlijk heb ik bezoek gehad van onder andere ma en je broer en ook anderen natuurlijk. Ik heb ook nog moeten denken aan 2003 toen jij er nog bij was toen ik in Zwolle geopereerd ben aan een hernia en jij mijn belangen behartigde.
Dat dit al weer 13 jaar geleden is. Onvoorstelbaar gewoon.
Ma en ik hebben vandaag twee verjaardagen waar we nog even naartoe gaan.
Het is vakantietijd in Nederland, maar als je naar het weer kijkt, lijkt het soms wel alsof de herfst eraan komt.
Op dit moment schijnt de zon gelukkig. Is het bij jou "daarboven" altijd mooi weer? Ik ga er maar wel vanuit voor jou.
Ik wil mijn gedachten nu maar niet pijnigen met vragen die te maken hebben met het leven na de dood. Ik hoop je in ieder geval ooit weer te zien en als dit niet zo mocht zijn, dan zullen het de fijne en warme herinneringen blijven,die ik zo koester.
Dag mijn lieve jongen.
Groeten, kus en knuffel van ma. 
Op 8 augustus 2016
om 14:11 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag Maurice,

Vandaag is het weer een 21ste. Zo pas had ik je vriendin al weer een poos aan de lijn. Zij is nu met vakantie , maar ze vergeet jou en ons niet. natuurlijk ook nog even over jou gesproken en dat met betrekking tot je studietijd in Engeland. Esther gaat nu in het kader van dezelfde studie naar Amerika. Jij zult wel zeggen dat het geen goed Engels is daar, maar dat zal voor haar de pret niet drukken en dat begrijp jij ook al te goed. In dit verband denk ik nu ook weer even terug aan de periode dat jij bezig was met de voorbereiding van je vakantiereis naar Amerika met Marco en Rik. Wat was je daar druk mee bezig en in gedachten reisde je al door Amerika. Hoe is alles toch anders gelopen. Niet te veel over nadenken nu.
Ik zit nu lekker buiten in de tuin met mijn laptop op schoot. Gelukkig is het minder warm dan gisteren.
Ik geef je van ma een dikke knuffel en kus.
Dag mijn lieve jongen. 
Op 21 juli 2016
om 12:46 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Vandaag weer een belangrijke dag voor ma en mij.Vorige week was jij jarig en vandaag is het je broer. Jammer dat we dit nu niet samen meer kunnen vieren. Maar er is zoveel dat zo jammer is en waar ik hier maar niet op inga, omdat het ons niets verder brengt. Ik hou het maar op mijn eigen gedachten, gevoelens en wensen.
Ik herinner me nu weer dat het bij de geboorte van je broer ook zo warm was als vandaag. Het is vandaag een zeer warme dag.Ma en ik houden ons nu maar rustig en zitten op dit moment buiten in de tuin. Morgen schijnt het nog warmer te worden dan vandaag. Lieve jongen, we missen je nog elke dag.
Liefs en kus van ma. 
Op 19 juli 2016
om 18:37 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Lieve jongen,

Vandaag weer drukke dag hier. Weer veel bezoek, maar er waren ook al mensen op vakantie of mensen die vandaag verhinderd waren, maar wel aan je gedacht hebben door app, kaart of telefoontje.Of komen nog op andere keer. We zullen zien of we vanavond ver alleen blijven nu.
Het is fijn dat mensen nog altijd bij ons komen om jouw verjaardag te herdenken en ook te vieren. Je weet hoe ma is en zij zorgt ook deze dag voor het nodige lekkers.
Op je graf staan weer mooie bloemen en een aandenken.
Ma en ik overdenken nu even deze dag en zijn blij dat het goed is verlopen.
Kus en knuffel van ma. 
Op 12 juli 2016
om 21:18 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Troost

Het woord troost bevat vijf letters
het woord troost houdt zoveel in,
maar wie begrijpt de zin van het verdriet, de zielepijn
misschien schuilt er in het woordje troost: stilte
alleen maar stilte om zo dicht bij elkaar te kunnen zijn.

In gedachten bij jullie!
Trees en Jouk 
Op 12 juli 2016
om 18:59 getekend door:
T.r.e.e.s. .e.n. .J.o.u.k.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Morgen is het weer een speciale dag. Je bent weer jarig. Ongelooflijk dat je 41 jaar zou zijn geworden. Voor ons blijf je altijd 28, maar dat is ook logisch natuurlijk. Het is weer afwachten wie er morgen allemaal komen, maar we zullen zeker niet alleen zijn. Ik hoop je morgen nog weer een beetje meer te vertellen.
Kus van ma. 
Op 11 juli 2016
om 22:53 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Vandaag is het weer een 21ste. Al weer een maand voorbij na mei. Ongelooflijk hoe snel de tijd gaat. Vroeger hoorde ik vaak van mensen die met pensioen waren dat de tijd zo snel ging, maar nu ervaar ik het helemaal zelf. Ik begrijp ook gewoon niet waar de tijd blijft.
Fijn te lezen dat Herman en Hanny jou ook niet vergeten. Hij was toch een "tweede vader"voor je Maurice. Wat hebben ma en ik best vaak "gesmuld"van je verhalen die je kon vertellen wat je weer met Herman op school beleefd had. Ma en ik kijken nog altijd met plezier, maar ook met respect terug op de periode die jij vooral met Herman, maar zeker ook met Hanny, al is het op een andere manier, hebt meegemaakt. Ik moet op dit moment gewoon even denken aan je begrafenis waarbij Herman zo'n prachtig verhaal over jou vertelde. Wat had die man een mooie, heldere en zo goed te verstane stem die met zijn verhaal zoveel mensen wist te raken en hij jou daarbij in het zonnetje zette.
Waar blijft de tijd? Als ik weer aan die belevenis denk, word ik natuurlijk verdrietig en dat zul jij niet willen. Daarom sluit ik nu af. Ik zou je zoveel willen vertellen, maar ik weet dat het niet altijd goed of verstandig is zoveel dingen die me raken hier helemaal uit te schrijven.
Je weet vast wel wat ik bedoel.
Je vriendin uit Borculo heeft nog niet gebeld, maar ik twijfel er niet aan dat ze dit vandaag vergeet. Dan praten we weer even bij over allerlei dingen en ook jouw naam zal vast genoemd worden. Het is altijd zo fijn mijn lieve jongen dat je naam wordt genoemd. Voor ons blijf je dan leven.
Knuffel en kus natuurlijk van ma die op dit moment even bezig is met haar tablet. Raar toch eigenlijk dat jij niet weet wat een tablet is. Die had je ongetwijfeld ook gehad.
Ook op dat gebied gaat de tijd heel snel. Onvoorstelbaar gewoon.
Dag mijn lieve jongen. 
Op 21 juni 2016
om 18:06 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
21 Mei ligt al weer achter ons wij zijn net terug uit Spanje vandaar het verlate bericht want die datum vergeten we niet/alweer 12 jaar geleden en dan komen de fijne herinneringen met maurice weer op tafel/dat zal voor ons de komende jaren niet veranderen 
Op 6 juni 2016
om 23:59 getekend door:
H.e.r.m.a.n./.h.a.n.n.y.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 94      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Staring College
op 23 mei 2004
en blijft zichtbaar tot:
1 januari 2026
Contact met beheerder >
Contact met Staring College:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto